header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cole Scott & Kissane kiest ECFX Notice voor Florida ECF Notice-verwerking

Mar 22, 2023 9:51 AM ET

Cole Scott & Kissane, P.A. , het grootste advocatenkantoor van Florida met meer dan 550 advocaten verspreid over 13 kantoren, heeft ECFX Notice geimplementeerd als oplossing voor het elektronisch indienen van rechtszaken (ECF). Met een uitgebreide procespraktijk op diverse gebieden, waaronder asbest, verzekeringsverdediging en commerciele geschillen, heeft het kantoor besloten ECFX Notice te implementeren om het hele proces van elektronische indiening van gerechtelijke stukken te stroomlijnen.

ECFX Notice is een ultramoderne SaaS-oplossing die het mogelijk maakt om op efficiente wijze documenten te downloaden in rechtbankmededelingen, directe distributie van mededelingen en documenten naar caseteams en veilige opslag van documenten in de juiste zaak- of clientwerkruimte in elk DMS of bestandssysteem. Dit proces bespaart een aanzienlijke hoeveelheid tijd die wordt verspild aan het handmatig verwerken van ECF-kennisgevingen en vermindert de kans op fouten in verband met vertraagde verwerking of onjuist ingediende documenten.

"We wilden af van werk dat kan worden geautomatiseerd en geen waarde of inkomsten oplevert", aldus Jason Thomas, Chief Information Officer bij Cole, Scott & Kissane P.A. "We hadden praktijkgroepen die kennisgevingen handmatig verwerkten. Dat is allemaal veranderd met ECFX. We hoeven geen personeel meer in te zetten om ECF-berichten te verwerken. We zijn echt enthousiast over deze oplossing en het is een game changer wat betreft de hoeveelheid tijd die in de verwerking van nieuwe aankondigingen gaat zitten."

Cole Scott & De beslissing van Kissane om ECFX Notice te implementeren werd ingegeven door de uitgebreide mogelijkheden van het platform voor de verwerking van ECF-kennisgevingen voor zowel Florida als de federale rechtbanken, waardoor de verwerking van kennisgevingen in het hele bedrijf conform en gestandaardiseerd is. Met de implementatie van ECFX Notice heeft het kantoor een belangrijke stap gezet in het optimaliseren van zijn juridische activiteiten en het leveren van uitzonderlijke klantenservice. Over het proces zei Jason Thomas het volgende: "Het aantal documenten dat we voorheen handmatig moesten archiveren was enorm en het werk tijdrovend. Het verschil was duidelijk toen we eenmaal waren overgestapt, en versterkt de waarde van het automatiseren van de verwerking van aankondigingen binnen een kantoor met behulp van ECFX."

ECFX

ECFX is opgericht door juridische en technologische experts met een enkel doel: het aanpakken van onvervulde automatiseringsbehoeften in de juridische sector. Het bedrijf streeft ernaar de hiaten in de juridische workflows op te vullen met intelligent geautomatiseerde oplossingen, waardoor bedrijven tijd kunnen besparen, controle krijgen, risico\’s beperken en de zichtbaarheid verbeteren. Het belangrijkste product, ECFX Notice, automatiseert het downloaden, profileren, opslaan en distribueren van gerechtelijke documenten in ECF-berichten voor zowel staats- als federale rechtbanken. Dit bespaart uw kantoor honderden uren per week zodat het zich kan richten op het werk dat uw clienten belangrijk vinden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire