header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Howard Mills sluit zich aan bij SEDA Experts\’ Insurance Expert Witness Practice

Mar 22, 2023 10:10 AM ET

New York, NY, 20 maart 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Howard Mills zich bij het bedrijf heeft gevoegd als Senior Adviseur en Expert Getuige.

"We zijn vereerd om Howard te verwelkomen in het team als Senior Adviseur en thought leader in de verzekeringswereld" zei Peter Selman, Voorzitter en Managing Partner van SEDA Experts.

De heer Mills is een voormalig hoofdinspecteur van het New York State Insurance Department en een gepensioneerde Deloitte Managing Director en Global Insurance Regulatory Leader. Hij is Senior Advisor voor de Insurance Practice bij McKinsey and Company geweest en zit momenteel in de Boards van Genworth Financial en The Doctors Company Group.

Tijdens zijn 14-jarige carriere bij Deloitte adviseerde Howard klanten in Life, Property/Casualty en Reinsurance op het gebied van corporate governance, strategie, crisismanagement, ESG, communicatie, insurtech, public affairs, regelgeving en reputatierisico\’s. Voordat hij in 2007 bij Deloitte in dienst trad, was de heer Mills hoofdinspecteur van het New York State Insurance Department. Tijdens zijn ambtstermijn leidde hij de overgang van het ministerie naar het uitvoeren van risicogebaseerde examens, lobbyde hij bij het Congres om de Federal Terrorism Risk Insurance Act (TRIA) te vernieuwen en sloot hij schikkingsovereenkomsten met de sector. Hij gaf ook leiding aan kwesties bij de National Association of Insurance Commissioners (NAIC), zoals op principes gebaseerde reserves voor levensverzekeringsmaatschappijen en paraatheid bij rampen. Hij was actief bij de International Association of Insurance Supervisors (IAIS), en getuigde voor het Congres over zaken met betrekking tot de verzekeringsindustrie.

Howard zat drie termijnen in het parlement van de staat New York (1999-2004) en klom op tot plaatsvervangend minderheidsleider. Hij was lid van de National Conference of Insurance Legislators (NCOIL). Howard behaalde zijn B.A. in politieke wetenschappen aan Marist College en zijn M.A. in publieke administratie aan The American University. Hij voltooide een eenjarige studie in PPE (politiek, filosofie, economie) aan het Mansfield College, Oxford University. De heer Mills is voorzitter van de Insurance Federation of New York en lid van de adviesraad van The Institutes Griffith Insurance Education Foundation.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardering en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire