header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lineal kondigt nieuwe SaaS-oplossing aan, Lineal Cloud

Mar 22, 2023 10:28 AM ET

Lineal\’s toewijding om klantervaring te verbeteren blijkt uit focus op de cloud

Dallas, TX – 21 maart 2023 – Lineal, een organisatie voor juridische datadiensten die AI en expertise inzet om problemen in de sector op te lossen, kondigde aan dat ze hun AI-gestuurde data-oplossingstools verbeteren door hun eigen SaaS-platform te creeren, Lineal Cloud, wereldwijd inzetbaar via RelativityOne of Relativity Server.

Lineal Cloud zorgt voor consistentie en schaalbaarheid bij het reviewen van data, waardoor klanten over de hele wereld eenvoudig Lineal\’s bekroonde suite van AI-aangedreven applicaties, Amplify, kunnen inzetten in hun RelativityOne of Relativity Server workspaces. Lineal klanten zullen in staat zijn om Amplify te gebruiken om chat en collaboratieve data, afbeeldingen beter te bekijken en te analyseren, privilege reviews te automatiseren, en consistente workflows te bouwen en te automatiseren, ongeacht waar hun data is opgeslagen.

"Onze missie is om de praktijk van discovery en onderzoeken te bevorderen door hardnekkige pijnpunten op te lossen met praktische en eenvoudig te gebruiken technologie," bevestigde Major Baisden, CEO van Lineal. "De release van Lineal Cloud is een enorme stap in het toegankelijker maken van deze oplossingen voor de gemeenschap waar we van houden."

Na de lancering van Lineal Cloud, biedt Lineal nu ook RelativityOne aan zijn klanten. Met het veilige en krachtige RelativityOne product kan Lineal zijn e-discovery expertise verder inzetten om zijn klanten meer waarde en betere resultaten te bieden. RelativityOne heeft ISO 27001, SOC-2 Type II, HIPAA en FedRAMP certificeringen, en is veilig vanaf de basis met proactieve threat intelligence en 24/7 monitoring. Bovendien geeft de verhuizing naar de cloud Lineal de extra schaalbaarheid die nodig is in de huidige datacentrische samenleving en stelt hen in staat om expertise en IP op te bouwen bovenop een verbonden, wereldwijde oplossing. RelativityOne geeft Lineal gebruikers ook de flexibiliteit om oplossingen te kiezen die het beste passen bij hun unieke workflows in verschillende stadia van het Electronic Discovery Reference Model – en data-uitdagingen buiten e-discovery op te lossen.

"We zijn verheugd om onze samenwerking met Relativity te verdiepen. De release van Lineal Cloud, onze nieuwe SaaS-oplossing, is een belangrijke stap in het afstemmen van ons partnerschap en het brengen van onze AI-aangedreven data-oplossingen naar meer klanten over de hele wereld," zegt Kit Mackie, CTO van Lineal. "We zijn enthousiast om de flexibiliteit en schaalbaarheid van RelativityOne te benutten om onze suite van AI-tools verder te verbeteren en onze klanten nog meer waarde en betere resultaten te bieden."

"Lineal is al 10 jaar een toegewijde Relativity-partner en we zijn verheugd dat ze tegelijkertijd naar de cloud verhuizen en een AI-aangedreven tool voor hun klanten bouwen met behulp van het platform van Relativity", zegt Phil Saunders, CEO bij Relativity. "Gedurende dit proces zijn Lineal en Relativity ook gaan samenwerken aan manieren om de frictie te verminderen voor klanten die RelativityOne willen uitbreiden met Lineal\’s apps. We kijken uit naar onze voortdurende samenwerking en de vele manieren waarop Lineal zal blijven innoveren met RelativityOne."

Lineal neemt deel aan Legalweek 2023, die plaatsvindt van 20-23 maart. Legalweek brengt juridische professionals samen om de inzichten te verwerven om het veranderende juridische landschap aan te pakken en bruikbare inzichten te leren die juridische leiders zullen helpen de advocatenkantoren en juridische afdelingen van vandaag te herstructureren, te herbouwen en nieuw leven in te blazen.

Over Lineal

Lineal is een organisatie voor juridische datadiensten die AI en procesgestuurde workflows gebruikt om geschillen, privacy, compliance, DSAR, informatiebeheer en cyberproblemen voor advocatenkantoren en bedrijven op te lossen. Met het hoofdkantoor in Dallas en kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en APAC, levert Lineal sinds 2009 baanbrekende oplossingen.

Over Relativity

Relativity maakt software om gebruikers te helpen gegevens te organiseren, de waarheid te ontdekken en ernaar te handelen. Zijn SaaS-product, RelativityOne, beheert grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel belangrijke kwesties tijdens rechtszaken en interne onderzoeken. Relativity heeft meer dan 300.000 gebruikers in ongeveer 40 landen die wereldwijd duizenden organisaties bedienen, voornamelijk in de juridische, financiele en overheidssector, waaronder het Amerikaanse ministerie van Justitie en 198 van de Am Law 200. Neem contact op met Relativity via [email protected] of bezoek www.relativity.com voor meer informatie.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire