header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Proof en MyCase werken samen om juridische professionals in staat te stellen hun processen te stroomlijnen

Mar 22, 2023 10:07 AM ET

DENVER, COLORADO-20 maart 2023 – Proof, een geavanceerd juridisch-technologisch platform dat de service van juridische documenten vergemakkelijkt, heeft onlangs zijn integratie met MyCase, een toonaangevend softwaresysteem voor het beheer van juridische praktijken, onthuld. De native integratie is ingebouwd in MyCase, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot de functie van Proof voor het bezorgen van juridische documenten.

Proof\’s process serving platform legt een directe link tussen advocatenkantoren en hoogopgeleide process servers voor het bezorgen van juridische documenten. Met het uitgebreide landelijke bereik van Proof worden documenten afgeleverd in alle 50 staten van de VS om een snelle en transparante aflevering van juridische documenten te garanderen, wat resulteert in efficiente en gestroomlijnde processen.

Door deze integratie kunnen MyCase-klanten moeiteloos iedereen bedienen met behulp van Proof\’s landelijke processervers. Met slechts een paar klikken kunnen binnen enkele seconden verzoeken tot betekening worden gegenereerd om klachten, dagvaardingen, verzoekschriften, kennisgevingen en dagvaardingen te betekenen, zowel lokaal als in het hele land. Juridische professionals ontvangen real-time status updates, waardoor volledige transparantie in elke fase van het proces gewaarborgd is, en hebben de mogelijkheid om direct in MyCase te communiceren met de aan hen toegewezen server. Bij succesvolle levering worden bewijs van dienst, facturen en kosten automatisch opgeslagen in MyCase voor een naadloze administratie.

"MyCase biedt een ongeevenaarde cloud-gebaseerde oplossing voor het beheer van advocatenkantoren, waardoor kleine tot middelgrote advocatenkantoren de communicatie met hun clienten efficient kunnen beheren en de dagelijkse bedrijfsvoering kunnen stroomlijnen. Wij bij Proof zijn verheugd dat ons platform direct in MyCase is geintegreerd, waardoor kantoren een extra mogelijkheid hebben om hun operationele efficientie te maximaliseren. Het direct integreren van Proof in MyCase\’s legal practice management software is cruciaal voor het garanderen van naadloze toegang tot documentlevering, precies daar waar advocaten hun juridische zaken beheren," aldus Eric Voogt, Proof\’s oprichter en CEO.

Bekijk een 60-seconden video om Proof in actie te zien!

""

Proof en MyCase kunnen de financiele prestaties van een advocatenkantoor aanzienlijk beinvloeden. De kostenbesparingscalculator van Proof laat zien dat kantoren jaarlijks 1.800 uur kunnen besparen op administratieve taken, wat neerkomt op 81.000 dollar per jaar. De herverdeling van factureerbare inkomsten kan ook oplopen tot 405.000 dollar per jaar. Door processen te stroomlijnen, kan deze integratie de financiele prestaties van advocatenkantoren verbeteren.

De oprichter en CEO van Proof, Voogt, uitte zijn frustratie over het traditionele proces van het vinden van een gerechtsdeurwaarder, dat omslachtig en tijdrovend kan zijn voor advocaten en paralegals. De integratie van Proof met MyCase biedt een gestroomlijnde aanpak van documentlevering, waardoor juridische professionals een ongeevenaarde, naadloze ervaring krijgen. Voogt is van mening dat deze integratie van groot belang is voor juridische beroepsbeoefenaren omdat het een allesomvattende oplossing biedt voor het afleveren van documenten en hun process serving activiteiten binnen MyCase transformeert.

"Bij MyCase zijn we altijd op zoek naar manieren om ons platform te verbeteren en onze klanten te voorzien van de tools die ze nodig hebben om te slagen," zei Dru Armstrong, CEO van AffiniPay, moederbedrijf van MyCase en LawPay. "Daarom zijn we verheugd om onze samenwerking met Proof aan te kondigen, die geavanceerde technologie integreert in MyCase die onze klanten helpt om gemakkelijk processors te vinden. We zijn enthousiast om te zien hoe onze klanten deze integratie zullen gebruiken om hun operationele efficientie te verbeteren en hoogwaardige juridische diensten aan hun clienten te leveren."

Over Proof

Proof verandert het landschap van de gerechtsdeurwaarders door middel van geavanceerde juridische technologie. Het bedrijf heeft een robuust webplatform ontwikkeld dat een onmiddellijke verbinding biedt tussen advocatenkantoren en gerechtsdeurwaarders in het hele land. Met het platform van Proof kunnen advocatenkantoren elektronisch betekeningsverzoeken genereren, 24/7, en real-time updates ontvangen over de status van het proces. Het platform biedt ook in kaart gebrachte verificatie van alle pogingen en vergemakkelijkt directe communicatie tussen advocatenkantoren en servers via de Live Chat-functie. De technologie van Proof stelt gebruikers in staat om tijd- en datumgestempeld bewijs van succesvolle betekening en een notariele beedigde verklaring van de server te verkrijgen, waardoor de wettelijke naleving wordt gewaarborgd. Meer informatie over Proof is te vinden op proofserve.com.

Media Contact: Vas Edelen VP Digital Marketing – Proof[email protected]

Over MyCase

MyCase is complete legal practice management software ontworpen voor het moderne advocatenkantoor. MyCase omvat de gehele levenscyclus van de client met Lead Management, Case Management, Facturering en Facturatie, en robuuste Rapportage. Het bevat marktleidende functies zoals geintegreerde betalingen, 2-weg tekstberichten en het MyCase Client Portal om de communicatie met de client te centraliseren en veilig bestanden te delen. In 2022 werd MyCase overgenomen door AffiniPay, het moederbedrijf van LawPay, het marktleidende betalingsplatform. De AffiniPay familie van merken omvat MyCase, Soluno, CASEpeer, Docketwise, LawPay en Woodpecker. Meer informatie op www.mycase.com.

Media Contact: Keely LeonardMyCase PR Director512-368-8988[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire