header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bespoke Capital Consulting kondigt eerste investering aan

Mar 29, 2023 12:25 PM ET

Bespoke Capital Consulting heeft de inzet van haar eerste investering aangekondigd. Bespoke verstrekt aandeleninvesteringen aan advocatenkantoren met voorwaardelijke vergoedingen die hun bedrijf willen laten groeien, door investeringsfondsen te koppelen aan voortdurende adviserende begeleiding door het hooggekwalificeerde en ervaren managementteam.

Bespoke\’s missie, zoals uitgelegd door CEO Crystal Utley, "is het verbeteren van de toegang tot het rechtssysteem voor benadeelde benadeelden, en we zijn verheugd te investeren in een advocatenkantoor dat de geest van Bespoke belichaamt. Het is heel bevredigend om kapitaal en begeleiding te kunnen bieden terwijl dit kantoor zijn missie voortzet om de ondervertegenwoordigden te vertegenwoordigen."

Bespoke is de eerste in zijn soort die een consultatieve aanpak hanteert voor het inzetten van kapitaal op juridisch gebied. Het managementteam van Bespoke heeft meer dan 60 jaar gezamenlijke kennis van de sector en maakt gebruik van hun expertise om een breed spectrum aan adviesdiensten aan te bieden, waaronder operationele best practices, financiele kerncompetenties en bedrijfsontwikkeling. Utley meldt: "Advocatenkantoren met een voorwaardelijke vergoeding hebben vaak geen toegang tot strategische middelen. Als gevolg daarvan staan deze bedrijven voor uitdagingen en bieden ze kansen die verschillen van andere sectoren en activaklassen. Ons doel is om kwaliteitscompetenties toe te passen die niet alleen waarde creeren, maar uiteindelijk de resultaten voor benadeelden verbeteren."

Voor meer informatie over de diensten van Bespoke, bezoek www.bespokecapitalconsulting.com">www.bespokecapitalconsulting.com, of e-mail Bespoke\’s team van deskundigen op [email protected]

Contact Informatie: [email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire