header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 manieren om te betalen voor tandheelkundig werk

Mar 31, 2023 5:27 PM ET

Veel tandheelkundige ingrepen zijn duur. Zelfs als u een tandartsverzekering hebt, worden bepaalde procedures slechts gedeeltelijk of helemaal niet gedekt. Hierdoor kunt u met een hoge rekening blijven zitten die u niet kunt betalen. Maar geen zorgen – er zijn genoeg manieren om uw tandheelkundige werk te financieren, zodat u uw glimlach kunt verbeteren zonder de bank te breken. Er zijn verschillende tandheelkundige financiering methoden die u kunt gebruiken om de kosten van tandheelkundige werkzaamheden te dekken.

1. Gebruik uw creditcard

Kredietkaarten zijn doorlopend krediet, wat betekent dat u zoveel leent als u nodig heeft tot uw kredietlimiet en terugbetaalt wanneer het u uitkomt. Veel kaarten bieden cashback beloningen, wat betekent dat u een klein bedrag kunt verdienen op uw tandheelkundige werkzaamheden.

Plus, een nieuwe kaart kan een signup bonus bieden, die een bepaald bedrag betaalt als u genoeg uitgeeft in een bepaalde periode. Bijvoorbeeld, een kaart kan u 200 dollar betalen als u 3.000 dollar uitgeeft in drie maanden. Een tandheelkundige ingreep kan al een heel eind op weg zijn om aan de uitgaveneis te voldoen. Dat, plus het geld terug, kan uw totale kosten verlagen.

2. Neem een lening op afbetaling

Installatieleningen laten u een vast bedrag lenen tegen een vaste rente. Vervolgens kunt u de lening terugbetalen in vaste maandelijkse betalingen van hoofdsom en rente. Dit maakt de betalingen voorspelbaar, zodat u gemakkelijk uw tandheelkundige werkzaamheden kunt budgetteren. Veel kredietverstrekkers eisen een kredietcontrole, maar sommige hebben minder strenge eisen. Zij kijken naar aanvullende factoren bij het nemen van een goedkeuringsbesluit, zoals inkomen en werk.

3. Neem een kredietlijn

Een kredietlijn is een doorlopend krediet, vergelijkbaar met een creditcard. Dat betekent dat ze geweldig kunnen werken als u vaker onvoorspelbare tandheelkundige uitgaven hebt. Kredietlijnen bieden echter vaak hogere kredietlimieten en betere rentetarieven.

U kunt uw kredietlijn gebruiken wanneer u maar wilt en terugbetalen wat u verschuldigd bent. Om toegang te krijgen tot het geld, kunt u de mobiele app van de kredietverstrekker gebruiken, contact opnemen met uw kredietverstrekker om een bepaald bedrag op te vragen, of een cheque uitschrijven tegen de kredietlijn.

4. Vraag om een betalingsregeling

Tandartspraktijken begrijpen dat het moeilijk is om tandheelkundige werkzaamheden ineens te betalen. Daarom staan velen open voor het bespreken van betalingsregelingen voor niet-verzekerde procedures. Bovendien kunnen diensten van derden betalingsregelingen voor u aanbieden. Zij betalen het tandheelkundige werk vooraf. Vervolgens betaalt u de derde partij plus de kosten in de loop van de tijd terug.

Als u een betalingsregeling nodig hebt, vraag dan aan de tandarts of derde partij welke diensten in aanmerking komen, of er rente en kosten in rekening worden gebracht (en hoeveel), en of er een kredietcontrole is. Probeer ook betalingsintervallen te bedenken, zoals wekelijks of maandelijks.

5. Open een gezondheidsspaarrekening

Gezondheidsspaarrekeningen (HSA\’s) zijn fiscaal voordelige spaarrekeningen die beschikbaar zijn bij hoog-aftrekbare gezondheidsplannen (HDHP) zoals gedefinieerd door de IRS. Ze bieden een drievoudig belastingvoordeel, wat betekent:

  • Bijdragen zijn belastingvrij
  • Investeringen groeien belastingvrij
  • Opnames zijn belastingvrij als ze worden gebruikt voor in aanmerking komende medische en tandheelkundige kosten

De meeste tandheelkundige werkzaamheden komen over het algemeen in aanmerking voor HSA-gebruik. Dit helpt u veel meer geld te sparen om dat tandheelkundige werk te dekken. Een ander voordeel is dat u bij pensionering na uw 65e om welke reden dan ook boetevrij geld kunt opnemen. U betaalt alleen gewone inkomstenbelasting over de opnames. Medische en tandheelkundige kosten zijn nog steeds belastingvrij.

The bottom line

Geld mag een gezonde lach niet in de weg staan. Er zijn dus verschillende manieren om de tandheelkundige werkzaamheden te dekken die u nodig heeft als uw verzekering dat niet doet. Creditcards zijn uitstekende potentiele keuzes als u regelmatig tandheelkundige werk met onvoorspelbare kosten. De cashback-beloningen en inschrijvingsbonussen kunnen de uitgaven betaalbaarder maken. Kredietlijnen zijn een andere doorlopende kredietoptie als u lagere tarieven en hogere limieten wilt.

Een lening op afbetaling kan de juiste keuze zijn als u precies weet hoeveel u gaat betalen en voorspelbare financieringsbetalingen nodig hebt. Als u schulden wilt vermijden, kunt u proberen te onderhandelen over een betalingsplan met uw tandarts of via een derde partij. Ten slotte is een HSA een geweldig hulpmiddel als u een door de IRS gedefinieerde HDHP hebt. Het drievoudige belastingvoordeel kan u veel meer geld bieden om tandheelkundige werkzaamheden schuldenvrij te bekostigen. Een van deze financieringsopties zal u helpen tandheelkundige problemen te corrigeren en uw glimlach te verbeteren zonder uw budget te breken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire