header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM werkt samen met IPMA voor jaarlijks vergoedingsonderzoek voor paralegals, praktijkondersteuners en managers (2023)

Mar 31, 2023 5:19 PM ET

De jaarlijkse ALM/IPMA Compensation Survey for Paralegals and Managers biedt een schat aan gegevens voor advocatenkantoren en juridische afdelingen om de beloning van paralegals en de managementpraktijk te benchmarken

New York, NY – 23 maart 2023 – ALM, in samenwerking met de International Paralegal Management Association (IPMA), kondigde de lancering aan van de Annual Compensation Survey for Paralegals, Practice Support Professionals, and Managers. De gegevens verzameld in deze enquete is een essentiele gids voor de vergoeding van ondersteunend personeel van advocatenkantoren. Het biedt informatie die nodig is om toptalent aan te trekken, te motiveren en te behouden en tegelijkertijd de kosten te beheersen.

"Door onze samenwerking met IPMA produceren we een toonaangevend rapport waarmee advocatenkantoren en juridische afdelingen hun compensatiepakketten kunnen benchmarken," aldus Kayla McCaleb, Research Manager & Compensation Research Lead, ALM Intelligence . "De resultaten van onze jaarlijkse compensatie-enquete voor paralegals, praktijkondersteuners en managers zullen besluitvormers in staat stellen ervoor te zorgen dat hun bedrijven de best mogelijke ondersteunende medewerkers aantrekken en behouden.

"De enquete loopt tot 3 mei 2023. Alle informatie die van de deelnemers wordt verzameld, wordt volledig vertrouwelijk behandeld om de privacy van de respondenten te beschermen. Na afloop van het onderzoek zal ALM Intelligence de gegevens samenvoegen en analyseren om een uitgebreid rapport op te stellen over de vergoedingen en voordelen voor ondersteunend personeel van advocatenkantoren. Zeven paralegal functies zijn opgenomen – van griffier tot paralegal directeur – evenals drie ondersteunende titels voor procesvoering en drie titels van griffier. De maatstaven in het rapport omvatten salaris en bonus, factureringspercentages en factureerbare uren, alsook de analyse van afzonderlijke functies voor advocatenkantoren en bedrijfsjuristen. De salarisgegevens per functie zijn verder gestratificeerd (waar er voldoende gegevens zijn om te analyseren) naar jaren in het beroep, omvang van de organisatie en praktijkgebied.

"De ALM/IPMA Survey blijft essentiele salarisgegevens verzamelen voor ondersteunend personeel van advocatenkantoren. Met deze gegevens kunnen toonaangevende Amerikaanse bedrijven concurrerende beloningspakketten ontwikkelen", aldus Carole Clark, Director of Survey Research, ALM Intelligence . "Dit is vooral belangrijk nu bedrijven zich in de War for Talent bevinden.

"Als u wilt deelnemen aan de enquete van dit jaar, ga dan naar: https://alm.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_7TYbx1Pnc6b17Uy

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk van als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstensector ondersteunt. ALM levert aan meer dan 7 miljoen professionals toonaangevende gegevens, inlichtingen, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd. Bezoek alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMGlobal.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire