header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


National Advertising Division beveelt T-Mobile af van meest betrouwbare 5G-netwerk volgens umlautclaims

Mar 31, 2023 5:33 PM ET

New York, NY – 23 maart 2023 – In een uitdaging aangespannen door AT & T Services, Inc. heeft de National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs aanbevolen dat T-Mobile, U.S., Inc. te stoppen met het adverteren van claims dat zijn draadloze dienst het meest betrouwbare 5G-netwerk heeft volgens het externe testbedrijf umlaut.

Prior NAD en BBB National Programs\’ National Advertising Review Board (NARB) zaken hebben vastgesteld dat in de context van draadloze netwerken ten minste een component van een netwerkbetrouwbaarheidsanalyse taakvoltooiing moet zijn. De 5G Transaction Success Metric in de rapporten van umlaut, uitgevoerd in mei 2022 en juli 2022, gebruikt vier verschillende tests om te beoordelen of consumenten verschillende taken kunnen voltooien op het netwerk van elke carrier.

NAD evalueerde of de vier tests de betrouwbaarheid meten op een manier die de werkelijke ervaring van de consument weerspiegelt en weerspiegelt hoe consumenten betrouwbaarheid begrijpen. Na elk van de vier tests te hebben overwogen, kwam de NAD tot de conclusie dat zij niet met zekerheid kon vaststellen dat de 5G Transaction Success Metric van umlaut de voltooiing van taken op een voor de consument relevante manier nauwkeurig meet.

NAD stelde vast dat de tests van umlaut niet goed passen bij de betrokken betrouwbaarheidsclaim en beval T-Mobile aan haar claim "meest betrouwbare 5G-netwerk" volgens umlaut en alle soortgelijke betwiste claims in te trekken.

NAD adviseerde T-Mobile ook de claim "Onafhankelijke experts uit de hele industrie hebben keer op keer een duidelijke boodschap afgegeven: er is een netwerkleider en dat is T-Mobile" met betrekking tot een superieure betrouwbaarheidsboodschap te staken. NAD merkte op dat haar besluit T-Mobile niet belet om te beweren dat zij in andere opzichten dan betrouwbaarheid een netwerkleider zijn, mits goed onderbouwd.

In haar adverteerdersverklaring stelde T-Mobile dat zij "trots is op haar 5G-netwerk en de prijzen die haar netwerk heeft ontvangen." T-Mobile sprak zijn teleurstelling uit over het besluit van de NAD, maar verklaarde dat het "een voorstander blijft van het zelfreguleringsproces en zal voldoen aan de aanbevelingen van de NAD."

Alle samenvattingen van de BBB National Programs case decision zijn te vinden in de case decision library. Voor de volledige tekst van de beslissingen van het NAD, de NARB en de CARU kunt u zich abonneren op het online archief.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een organisatie zonder winstoogmerk, is de thuisbasis van de Amerikaanse onafhankelijke zelfregulering van de industrie, met momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden diensten voor verantwoording door derden en geschillenbeslechting die bestaande en opkomende industrieproblemen aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding en het bevorderen van best practices op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en jongeren, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en diensten voor geschillenbeslechting, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van reclame in de hele VS. De NAD beoordeelt nationale reclame in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen vast voor de waarheid en nauwkeurigheid van reclame, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven gelijk wordt getrokken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire