header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Charlie Greene uit Zuid-Florida treedt toe tot het UWWM-panel.

Apr 3, 2023 3:59 PM ET

""

PLANTATION, Fla. (27 maart 2023) – Een Circuit Judge van meer dan 32 jaar, Charles M. "Charlie" Greene heeft de rechtbank verlaten om toe te treden tot het panel van Upchurch Watson White & Max als bemiddelaar, speciaal magistraat en arbiter.

"We zijn verheugd dat Charlie Greene UWWM heeft gekozen om zijn neutrale praktijk te leiden na zijn onderscheiden gerechtelijke carriere," zegt CEO John Upchurch van het kantoor. "Zijn brede ervaring, gekoppeld aan zijn reputatie om anderen te inspireren om samen te werken om een gemeenschappelijke basis te bereiken, zal onze clienten goed van pas komen."

Het meest recentelijk was de heer Greene Administrative Judge van de probate and guardianship division van Florida\’s 17th Judicial Circuit. Daarvoor was hij toegewezen aan de afdeling complexe civiele geschillen en zat hij langdurige en complexe processen voor.

Hij was ook werkzaam in de strafkamer (waar hij meer dan 30 processen over moord in de eerste graad voorzat), de familieafdeling en de civiele afdeling en was de administratieve rechter van de strafkamer, waar hij toezicht hield op de afdelingen procesvoering, huiselijk geweld, beroepscriminaliteit en drugsrechtbank en waar hij processen over misdrijven voorzat. Als rechter in het circuit heeft hij meer dan 1000 juryrechtspraak en tienduizenden hoorzittingen en niet-juryrechtspraak voorgezeten. Hij was ook een Associate Judge voor het 4th District Court of Appeals. Daarvoor heeft hij als advocaat meer dan 100 juryprocessen tot een goed einde gebracht.

Na zijn afstuderen aan de rechtenfaculteit van Nova Southeastern University werkte de heer Greene bij het Openbaar Ministerie voor het 17e en 20e circuit, waar hij bijna zes jaar als aanklager werkte. Daarna stapte hij over naar een particuliere praktijk, gespecialiseerd in straf- en familierecht. Hij was ook de juridisch adviseur van de Boca Raton Police Department toen hij in 1990 tot rechter werd gekozen.

Hij is een commercieel bevoegd piloot en lid van de U.S. Coast Guard Auxiliary, waar hij dient als gezagvoerder. Hij is ook vrijwilliger als piloot bij tal van organisaties om orgaantransplantatiepatienten te vervoeren en andere medische behoeften te vervullen en voor compassievluchten.

Zijn agenda is momenteel gevuld en hij is beschikbaar om te helpen bij het oplossen van zaken op het gebied van algemene civiele en complexe civiele geschillen, persoonlijk letsel/willekeurige dood, nalatenschap en voogdij, luchtvaart, medische wanpraktijken, overtredingen van verpleeghuizen, hoger beroep en meer. Hij bemiddelt en verricht andere neutrale diensten overal, per Zoom of in persoon.

Voor details of om een bemiddeling of arbitrage te plannen met Mr. Greene, kunt u contact opnemen met case manager Lauren Coates op [email protected] of (800) 264-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Een nationaal toonaangevend gespecialiseerd bemiddelingsbedrijf, Upchurch Watson White & Max staat bekend om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe kwesties op te lossen. Vanuit 11 kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialiteiten als door de rechtbank aangewezen en particulier aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale derde-partij-bemiddelaars, waarbij innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land worden toegepast. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire