header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


4 dingen die artsen moeten weten over het krijgen van een hypotheek

Apr 5, 2023 4:28 PM ET

Als arts kunnen persoonlijke financiele factoren zoals een grote hoeveelheid studieleningschuld en een veranderend inkomenstraject het proces van het aanvragen van een hypotheek uniek uitdagend maken. Echter, arts hypotheken kan bieden gespecialiseerde lening producten speciaal afgestemd op artsen. Deze programma\’s omvatten vaak lagere aanbetalingen, lage rente, en vereisen geen particuliere hypotheekverzekering (PMI).

Door het begrijpen van een paar belangrijke punten, kunt u met vertrouwen navigeren door het hypotheekproces en het maken van weloverwogen beslissingen in de richting van een hypotheek die past bij uw behoeften.

1) Begrijp de Underwriter Evaluatie Proces

Wanneer u een aanvraag voor een hypotheek, wordt uw lening meestal geevalueerd door underwriters die uw aanvraag beoordelen om te bepalen of u in aanmerking komt. Zij overwegen factoren zoals:

  • Krediet score en geschiedenis
  • Totale Activa
  • Huidig inkomen
  • Huidige schuld

Hoewel een artsenlening meer flexibiliteit kan bieden rond persoonlijke financiele criteria in vergelijking met een traditionele hypotheek, houden kredietverstrekkers nog steeds rekening met factoren zoals creditcardschuld of een geschiedenis van late of gemiste betalingen, evenals uw schuld-inkomensverhouding.

Debt-to-Income (DTI) Ratio

Kredietverstrekkers gebruiken de DTI om te beoordelen of u zich de maandelijkse leningbetalingen kunt veroorloven. Om deze verhouding te berekenen, deelt u uw maandelijkse schuldbetalingen door uw bruto maandinkomen.

Lenders geven meestal de voorkeur aan een DTI lager dan 43%, wat een moeilijke norm kan zijn voor nieuwe artsen met een forse studieleningschuld. Met een arts hypotheek, kan een hogere DTI niet belemmeren uw kansen op goedkeuring. Bovendien kan de geldschieter rekening houden met uw toekomstig verdienpotentieel bij het bepalen of uw lening wordt goedgekeurd.

2) Zoek pre-goedkeuring

Voordat u op huizenjacht gaat, kunt u overwegen pre-goedkeuring te vragen, zodat u een idee hebt met wat voor budget u werkt wanneer u potentiele huizen bekijkt. Dit geldt vooral voor artsen met variabele inkomens of onzekere bonusstructuren.

Pre-approval kan ook het koopproces versnellen, omdat verkopers een aanbod niet hoeven te accepteren als de koper financiering krijgt.

3) Werk met professionals

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis, en het hebben van de juiste professionals aan uw zijde kan het proces gemakkelijker te navigeren maken.

Overweeg het werken met een ervaren makelaar die de lokale markt en de specifieke eisen voor kopers in de medische sector begrijpt. Werken met een professional kan ook u beter te begrijpen elke stap in het krijgen van een hypotheek, welke documenten je nodig hebt, en hoe uw carriere kan het proces beinvloeden.

4) Vermijd het aangaan van nieuwe schulden

Als u eenmaal een besluit heeft genomen over een huis en de hypotheekaanvraagprocedure heeft doorlopen, voorkom dan dat u nog meer schulden maakt.

Het toevoegen van schulden te dicht bij de sluitingsdag kan complicaties veroorzaken voor de sluiting. Het kan verstandig zijn om te wachten met het afsluiten van een lening voor een nieuwe auto of het toevoegen van creditcardschulden terwijl uw lening nog in behandeling is.

Final Thoughts

Als arts die een huis wil kopen, zijn er een paar factoren om te overwegen bij het zoeken naar een hypotheek.

Inzicht in het evaluatieproces, het verkrijgen van pre-approval voordat u op zoek gaat naar uw droomhuis, en het werken met professionals voor begeleiding en hulp kan helpen stapelen het dek in uw voordeel.

Met deze stappen in gedachten, kunt u beter voorbereid zijn om te beginnen aan deze spannende nieuwe reis


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire