header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 dingen die je kunt verwachten in het eerste jaar van de universiteit

Apr 5, 2023 4:26 PM ET

Het eerste jaar van de universiteit is een spannende tijd voor studenten en hun ouders. Er is veel om naar uit te kijken, en veel details om vast te leggen. Het is een goed idee om met andere ouders van studenten te praten over wat ze kunnen verwachten tijdens dat cruciale eerste jaar. Je kunt een vriend of familielid om tips vragen of gewoon hun ervaringen horen. Hoe meer je met mensen praat, hoe meer je zult leren. Enkele van de meer universele ervaringen zijn hieronder samengevat:

Afstand

Hoe enthousiast studenten ook zijn over de universiteit, het is normaal dat ze tijdens hun eerste jaar heimwee hebben. Het kan moeilijk zijn om te wennen aan het leven in een studentenhuis en om weg te zijn van familie en vrienden. Ondertussen kunnen ouders moeite hebben om zich aan te passen aan het leven zonder hun kinderen thuis.

Ouders en studenten kunnen contact houden door regelmatig te sms\’en, te bellen of te videochatten. Het kan ook helpen om je volledig in dit nieuwe hoofdstuk van het leven te storten. Voor ouders kan dit betekenen dat zij nieuwe hobby\’s beginnen of deelnemen aan maatschappelijke activiteiten. Voor studenten kan dit betekenen dat ze lid worden van studieclubs en verenigingen en nieuwe netwerken buitenshuis opbouwen.

Figuring out finances

Er zijn talloze uitgaven tijdens het eerste jaar van de universiteit, van collegegeld tot studieboeken. Zelfs studenten die een beurs of financiele steun hebben gekregen, kunnen financiele hulp nodig hebben voor andere aspecten van het studentenleven, zoals uitgaan met vrienden of sportuniformen. Er zijn veel manieren om een opleiding te financieren, waaronder studentenleningen of het aanboren van spaargeld, indien beschikbaar. U kunt er zelfs voor kiezen om de contante waarde van uw permanente levensverzekering te gebruiken, zoals gehele levensverzekering of universele levensverzekering.

Verhoogde persoonlijke verantwoordelijkheid

Voor veel studenten is de universiteit hun eerste ervaring met het leven weg van huis. Veel studenten moeten leren hoe ze met deze onafhankelijkheid moeten omgaan. Deze kennis kan ouders enige stress bezorgen, maar het kan ook een gelegenheid zijn om met studenten te praten over hun nieuwe vrijheid. Deze gesprekken kunnen gaan over tijdbeheer, verantwoord drinken en persoonlijke verantwoordelijkheid.

All-nighters

Met lessen, buitenschoolse activiteiten en gezelligheid komt het vaak voor dat studenten een of twee keer de hele nacht doorhalen. Tijdens het examenseizoen zijn nachten doorhalen vrij normaal, maar ze moeten niet vaak voorkomen. Als uw tiener consequent de hele nacht opblijft om te studeren, kan dit erop wijzen dat hij moeite heeft om zijn werklast bij te houden. Moedig hen aan om te oefenen met timemanagement en om een realistisch studieschema op te stellen.

Nieuwe mensen ontmoeten

Een van de beste dingen aan de universiteit is dat studenten veel nieuwe mensen van over de hele wereld ontmoeten. Ze raken bevriend met mensen met verschillende achtergronden. Ze zullen waarschijnlijk een hechte band vormen met hun kamergenoten en klasgenoten terwijl ze samen de ups en downs van het studentenleven doormaken. Als uw kind ongewoon geisoleerd lijkt of moeite heeft om vrienden te maken, moedig hem of haar dan aan om naar buiten te treden en, indien nodig, gebruik te maken van de geestelijke gezondheidszorg op de campus.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het verstrekken van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering om het pensioeninkomen aan te vullen, vermindert de overlijdensuitkering en kan andere aspecten van de polis beinvloeden.

Source: iQuanti


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire