header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Antony Haynes vervoegt Dorf & Nelson LLP om Cybersecurity & Data Privacy Practice Group te leiden.

Apr 5, 2023 4:10 PM ET

Rye – N.Y.

Dorf & Nelson LLP is verheugd aan te kondigen dat decaan Antony Haynes tot het kantoor toetreedt om de Cybersecurity en Data Privacy Practice Group te leiden. Deken Haynes vervoegt het kantoor van de Albany Law School, waar hij als Associate Dean for Strategic Initiatives, Director of Cybersecurity and Privacy Law en Professor of Law werkt. Erkend als de beste afgestudeerde computerwetenschap in zijn klas aan de U.S. Air Force Academy en later zijn M.S. in Computer Science van de Universiteit van Illinois en zijn J.D. van Georgetown Law School, heeft decaan Haynes zijn kennis en expertise ingezet bij top advocatenkantoren die zich bezighouden met cyberbeveiliging, privacy, intellectuele eigendom, effecten en strafrechtelijke verdediging.

"Naarmate de clienten van Dorf & Nelson vaker vaststelden dat zij juridische behoeften hebben op het gebied van cyberbeveiliging en privacy, heeft Dorf & Nelson een praktijkgroep cyberbeveiliging en gegevensprivacy opgericht. Bij de groep is de nationaal erkende hoogleraar cyberbeveiligingsrecht Dean Antony Haynes van Albany Law School aangesloten. Met decaan Haynes aan het roer en een geweldig team dat met hem samenwerkt, kijkt Dorf & Nelson uit naar het leveren van de kritische juridische diensten die clienten nodig hebben in deze uiterst belangrijke arena."- Jon A. Dorf, Managing Partner bij Dorf & Nelson LLP.

"Ik ben verheugd om toe te treden tot het uitstekende team van Dorf & Nelson en door de mogelijkheid om mijn kennis voor het adviseren over kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging en gegevensprivacy in te brengen. Mijn professionele leven is gewijd aan het leiden van verandering in het licht van snel veranderende technologie, en mijn vermogen om creatieve en innovatieve oplossingen te brengen voor juridische en regelgevende kwesties zal van groot voordeel zijn voor clienten die worden geconfronteerd met uitdagingen die worden gecreeerd door de vooruitgang op deze gebieden." – Antony K. Haynes.

Over Dorf & Nelson LLP

Dorf & Nelson LLP is een advocatenkantoor met hoofdkantoor in New York en een kantoor in Los Angeles, Californie. Het kantoor, geleid door de partners Jon A. Dorf en Jonathan B. Nelson, levert al meer dan 30 jaar juridische diensten en oplossingen aan ondernemingen, ondernemers, groeiende bedrijven en succesvolle bedrijven op het gebied van procesvoering, ondernemingsrecht, commercieel vastgoed en grondgebruik, intellectueel eigendom, biowetenschappen, arbeid en werkgelegenheid, commerciele en vastgoedfinanciering, trusts en nalatenschappen, non-profitrecht en verdediging tegen medische fouten. Voor meer informatie, bezoek dorflaw.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire