header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Global Lyme Alliance kondigt benoeming aan van Kenzie Vath in de Raad van Bestuur

Apr 5, 2023 2:38 PM ET

"Gala

STAMFORD, CT (30 maart 2023)- Global Lyme Alliance (GLA), de toonaangevende non-profit gewijd aan de genezing van Lyme en andere door teken overgebrachte ziekten, kondigde vandaag de benoeming van Kenzie Vath aan als lid van de Raad van Bestuur.

"We zijn verheugd Kenzie Vath te verwelkomen in ons bestuur," aldus Laura MacNeill, CEO van GLA." Zij komt naar ons toe met diverse ervaringen, waardevolle inzichten en een passie voor de missie en visie van GLA. We zijn blij dat we haar aan onze zijde hebben nu GLA het paradigma van het begrijpen, diagnosticeren en behandelen van de ziekte van Lyme wereldwijd blijft veranderen."

Kenzie Vath is de VP of Strategic Innovation voor Pacific Hospitality Group, een familiebedrijf voor hospitality management in Irvine, Californie. Kenzie houdt toezicht op vermogensbeheer, waaronder kapitaaluitgaven, spa, retail, wellness en duurzaamheid. Daarnaast is ze de oprichter van Holistic Umbrella, een op wellness gebaseerd lifestylebedrijf dat coaching en inspiratie biedt aan de Lyme-gemeenschap.

Als gepassioneerd persoon die graag nieuwe ideeen innoveert om de status quo te verstoren, is Kenzie een serie-ondernemer die haar eerste bedrijf startte toen ze 19 was. Haar strijd met de ziekte van Lyme bracht haar ertoe zich te verdiepen in holistische geneeskunde. Ze studeerde Summa Cum Laude af met een bachelor diploma aan de Purdue University en kreeg haar coaching certificaat van het Institute of Integrated Nutrition, gevestigd in New York City. Kenzie is ook gecertificeerd yogalerares.

Haar passie voor het helpen van mensen met de ziekte van Lyme heeft haar eerst als ambassadeur in contact gebracht met Global Lyme Alliance, waarbij ze hun inspanningen ondersteunt om fondsen te werven voor diagnostiek, behandelingen en het op een dag vinden van een remedie. Kenzie was eerder bestuurslid van GSN Planet en is de oprichter en voorzitter van Impact100 OC in Zuid-Californie. Impact100 Global is een internationale non-profit gericht op vrouwen die hun lokale gemeenschappen beinvloeden door het geven van subsidies.

Kenzie schrijft een boek dat dit jaar wordt gepubliceerd, getiteld "The Ignored Pandemic: Real Stories of Lyme Disease." Ze zal haar eerste evenement organiseren, een Art Show ten bate van GLA in Zuid-Californie tijdens Lyme Disease Awareness Month op 18 mei 2023. Details en tickets zijn te vinden op GLA.org/events. En tot slot kunt u Kenzie\’s fondsenwerving namens GLA steunen op: https://fundraise.globallymealliance.org/kenziebuschvath.

"Kenzie zal een aanwinst zijn voor het bestuur en de organisatie van GLA naarmate we onze missie om Lyme te genezen en een verschil te maken in het leven van mensen die lijden aan door teken overgebrachte ziekten bevorderen," zei MacNeill.

GLA leidt de strijd tegen Lyme en andere door teken overgebrachte ziekten door het initieren van en het investeren in innovatief onderzoek om betrouwbare diagnostische tests en nieuwe en verbeterde behandelingen te vinden. Tegelijkertijd heeft GLA het bewustzijn over Lyme en door teken overgedragen ziekten vergroot door middel van onze ambassadeurs-, marketing- en patientenservice-programma\’s.

Over de ziekte van Lyme

De CDC schat dat er jaarlijks 476.000 gevallen van de ziekte van Lyme zijn in de Verenigde Staten, en de gevallen blijven stijgen. We zijn allemaal een tekenbeet verwijderd van de potentieel verwoestende gevolgen van de ziekte van Lyme en andere door vectoren overgedragen infecties. Lyme diagnostiek is minder dan 60
nauwkeurig in het opsporen van de vroege ziekte van Lyme. Bovendien heeft 10-20% van de Lyme-patienten na de standaardbehandeling met antibiotica nog steeds last van symptomen. De ziekte van Lyme kan zich ontwikkelen tot een chronische ziekte die leidt tot ernstige gezondheidsproblemen en een verminderde levenskwaliteit, dus het ontdekken van alternatieve geneeswijzen is van vitaal belang om mensen die tegen de ziekte vechten te helpen.

Voor meer informatie, bezoek GLA.org

Over Global Lyme Alliance

De missie van Global Lyme Alliance is het genezen van Lyme en andere door teken overgebrachte ziekten door innovatief onderzoek, bewustwording en het versterken van de stem van de patient. GLA heeft nationale bekendheid verworven door het financieren van enkele van de meest urgente en veelbelovende onderzoeken in het veld door het toekennen van meer dan 16 miljoen dollar aan ons onderzoeksprogramma tot nu toe. GLA ondersteunt patienten bij elke stap in hun reis, van het vinden van een arts die Lyme behandelt tot een peer-to-peer mentorprogramma en een schat aan hulpmiddelen en informatie op de website. GLA biedt ook een ambassadeursprogramma voor vrijwilligers om het bewustzijn te vergroten door middel van voorlichting, het opzetten van fondsenwervende evenementen in hun omgeving, of samen te werken om de missie van GLA te bevorderen. Bezoek GLA op social media of op GLA.org


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire