header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Insightful lanceert innovatieve Office vs. Remote functie voor verbeterd hybride werken

Apr 5, 2023 2:35 PM ET

De baanbrekende nieuwe functie stelt bedrijven in staat een effectiever hybride werkbeleid te creeren en werkproductiviteit op afstand te ondersteunen.

SAN FRANCISCO, USA – Insightful, een toonaangevende productiviteit op afstand software, heeft vandaag een revolutionaire nieuwe functie uitgebracht waarmee bedrijven de productiviteit van kantoor- en externe werknemers nauwkeurig kunnen vergelijken en beheren.

De innovatieve Office vs Remote functionaliteit is ontworpen om bedrijven te helpen zeer effectieve en betrokken hybride teams op te bouwen, om tegemoet te komen aan de moderne werkomgeving en het toenemende aantal werknemers op afstand.

Office vs Remote is een van de drie nieuwe functies die Insightful heeft gelanceerd om in te spelen op de behoeften van moderne werkplekken.

Key Details

  • De nieuwe Office vs Remote functie is ontworpen om de productiviteit op afstand te verbeteren en hybride omgevingen effectiever te maken.
  • <span style="font-weight: 400; color:
  • De Office vs Remote functie is gelanceerd naast andere nieuwe functies die nauwkeuriger prestaties analyseren met behulp van contextuele gegevens en samenwerkingsgewoonten van teamleden meten.

Fostering More Effective Hybrid Workplaces

McKinsey onderzoek geeft aan dat 58 procent van de Amerikaanse werknemers nu ten minste een dag per week op afstand werkt. En de prevalentie van werken op afstand en hybride werkkrachten zal naar verwachting blijven groeien.

De nieuwe Office vs Remote functie is een direct antwoord op de opkomst van hybride werk. Het stelt bedrijven in staat om te bepalen hoe de locatie de prestaties van werknemers beinvloedt, meer thuiswerkflexibiliteit aan te bieden en te besparen op vastgoedruimte en -kosten door de werkelijke behoefte aan kantoorruimte te berekenen.

Met de nieuwe functie kunnen managers onder andere:

  • Validate compliance with hybrid work policies
  • Zie hoe technologie op afstand wordt gebruikt
  • Krijg locatie-specifieke productiviteitsinzichten
  • Verbeteren inzicht in externe werknemers
  • Bekijk werknemerslocatie op een glance

Geef moderne werknemers de functionaliteit die ze nodig hebben

Insightful CEO Ivan Petrovic toonde zich enthousiast over de nieuwe functie en zei dat het put uit Insightful\’s eigen ervaring als een hybride personeelsbestand.

"Deze baanbrekende functionaliteit is speciaal ontworpen voor het moderne werklandschap. Ons doel is om bedrijven in staat te stellen datagestuurde beslissingen te nemen om de beste omgevingen te creeren voor zowel productiviteit als efficientie, waardoor meer werknemers hybride kunnen werken.

"We hebben gezien hoe hybride een win-win is voor werknemers en werkgevers: Werkgevers kunnen hun talentenpool uitbreiden en hun beste werknemers behouden, terwijl werknemers kunnen genieten van meer flexibiliteit en minder woon-werkverkeer."

Een van een reeks nieuwe functies

De functie Office vs Remote is slechts een van de drie nieuwe belangrijke productverbeteringen die Insightful heeft aangekondigd. Het bedrijf rolt ook de nieuwe functies Always Active en Auto-Labeling uit.

Met de nieuwe Always Active-functie kunnen bedrijven de productiviteit in de moderne werkomgeving meten en beheren door de werktijd vast te leggen voor activiteiten zoals Zoom-gesprekken, Microsoft Teams en vergaderingen.

De functie Auto-labeling introduceert een nieuw labelaanbevelingssysteem waarmee gebruikers applicaties en websites gemakkelijker kunnen aanmerken als productief, onproductief of neutraal voor het team om de prestaties te meten.

Alle functies zijn beschikbaar zonder extra kosten voor Insightful gebruikers.

Over Insightful

work from home productivity software helpt bij het beheren en stimuleren van working from home productivity, werkstromen verbeteren en het welzijn van werknemers ondersteunen. De functies omvatten een werknemer tracker, automatische tijdregistratie, software voor werken op afstand en nog veel meer.

Contactinformatie: Naam: Sebastian KipmanEmail: [email protected]Beroepstitel: Hoofd communicatie


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire