header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


InterActive Legal lanceert Estate Planning Academy voor praktijkmensen

Apr 5, 2023 2:05 PM ET

Melbourne, FL- InterActive Legal, een kennisbedrijf en leverancier van softwareoplossingen op het gebied van trusts en nalatenschappen, ouderenrecht en planning voor speciale behoeften heeft officieel de "InterActive Legal Academy" voor estate planning advocaten gelanceerd. De InterActive Legal Academy, ontworpen door de toonaangevende experts in de VS, is een platform om van ervaren advocaten te leren over estate planning, het opstellen van estate planning documenten en overdrachtsbelasting.

Op dit moment biedt de Academy twee series cursussen: de Estate Planning Tax Series en de Estate Planning Basics Series. Elke serie omvat twaalf uur instructie over een periode van vier weken, gepresenteerd door een faculteit met tientallen jaren gevarieerde ervaring in estate planning. Tijdens elke week van het programma zullen de deelnemers deelnemen aan inhoudelijke sessies op dinsdag en donderdag, gevolgd door een speciale workshopsessie op vrijdag om na te gaan wat er tijdens de week is geleerd, voorbeelden te tonen van het opstellen van documenten met behulp van die concepten en eventuele vragen te beantwoorden.

Een eerste "zachte lancering" van de InterActive Legal Academy in het najaar van 2022 ontmoette een ongekend succes, met iets minder dan 200 advocaten die aanwezig waren voor de Estate Planning Tax Series. Die serie richtte zich op de grondbeginselen van vermogens- en schenkingsbelasting en fundamentele planning om overdrachtsbelasting te minimaliseren. De basisprincipes van generation-skipping transfer (GST) belasting en inkomstenbelasting van trusts en landgoederen werden ook behandeld.

Op 8 mei 2023 zal de InterActive Legal Academy de Estate Planning Basics Series aanbieden, een inleiding tot estate planning documenten en concepten, met een focus op hoe eigendom wordt overgedragen zowel bij overlijden als tijdens het leven. Het lesgeld voor deze inaugurele sessie is sterk gereduceerd van $ 599 tot $ 399 en duurt vier weken en eindigt op 6 juni 2023. Bestaande InterActive Legal-abonnees krijgen een verdere korting waardoor hun kosten dalen tot $99, een enorme waarde voor de abonnee. Inschrijving begint binnenkort en staat open voor bestaande estate planning advocaten, paralegals, en advocaten overgang naar estate planning. Bekijk deze pagina voor een aankondiging.

Opnames van elke sessie en workshop zullen beschikbaar zijn voor inschrijvers in de InterActive Legal Academy portal op de ILS website, achter de inloggegevens van de inschrijver. Opnames van elke sessie of workshop zijn beschikbaar na de uitzenddatum van die sessie of workshop en blijven beschikbaar tot 30 dagen na de laatste workshop van de serie. Hand-outs van alle instructiesessies en workshops zullen ook beschikbaar zijn tot 30 dagen na de laatste workshop van de serie.

CLE krediet kan alleen beschikbaar zijn voor sessies die live worden bijgewoond, afhankelijk van de regels van de staat.

Over InterActive Legal:

InterActive Legal, met hoofdkantoor in Melbourne, FL, is een toonaangevende leverancier van software-oplossingen en praktijkontwikkelingsinitiatieven voor de nationale gemeenschap op het gebied van estate planning, ouderenrecht en special needs planning. De geautomatiseerde document drafting suites van InterActive Legal helpen beoefenaars van juridische beroepen in deze sector om hun efficientie en nauwkeurigheid aanzienlijk te verbeteren, zodat zij de behoeften van hun clienten beter kunnen vertegenwoordigen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire