header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kredietkaartschuld wordt echt slecht voor Amerikanen

Apr 5, 2023 2:17 PM ET

Veel Amerikanen hebben in 2023 een creditcardschuld. Sommigen hebben maar een beetje, terwijl anderen te maken hebben met een aanzienlijke hoeveelheid hoge renteschuld. Het wordt steeds zeldzamer om iemand te vinden met nul creditcardschuld.

In dit artikel bespreken we waarom meer Amerikanen creditcardschuld hebben. We bespreken ook enkele manieren om eronderuit te komen als je schulden hebt die je maar niet kunt afbetalen.

What\’s Causing More Credit Card Debt?

Inflatie is hoog, wat een van de redenen is waarom meer Amerikanen creditcard schulden hebben. Inflatie betekent dat de kosten van diensten en goederen blijven stijgen. De stijgende kosten zijn hoger dan de verhogingen voor consumenten.

De pandemie zorgde er ook voor dat veel Amerikanen hun spaargeld opmaakten. Nu zijn de blokkades opgeheven en kunnen veel consumenten weer werken. Toch merken sommige gezinnen dat ze minder spaargeld hebben dan voorheen.

Debt Consolidation

Als u probeert uw creditcardschuld af te lossen, kunt u schuldconsolidatie overwegen. Onderscheid maken tussen schuldconsolidatie en schuldverlichting is voor sommige Amerikanen een veelvoorkomend verwarrend punt, dus laten we ervoor zorgen dat u beide termen begrijpt.

Schuldconsolidatie betekent dat u uw bestaande schuld herfinanciert. Je sluit een lening af en gebruikt het geld daarvan om al je openstaande schulden af te betalen.

Als je creditcardschuld hebt op meerdere kaarten, kan deze optie zinvol zijn. Als u het doet, hoeft u maar een entiteit te betalen in plaats van meerdere. U kunt ook een gunstiger rente krijgen dan een creditcardmaatschappij zal bieden als u een lening krijgt via een kredietunie of bank.

Wat betreft schuldverlichting, dat is anders. Dat betekent dat de entiteit waaraan je geld verschuldigd bent je schuld kwijtscheldt, wat betekent dat je het niet hoeft terug te betalen.

Je hebt schuldkwijtschelding de laatste tijd misschien horen noemen in de context van studieleningen. Als je die hebt, heb je deze gesprekken waarschijnlijk gretig gevolgd.

Onafhankelijk van hoe president Biden\’s programma voor verlichting van studieleningen afloopt, gaan de creditcardmaatschappijen je geen schuldverlichting bieden. Daarom is schuldconsolidatie op zijn minst het overwegen waard.

Gebruik van andere betaalmethoden

Een andere mogelijkheid die de moeite waard is, is het gebruik van andere methoden dan creditcards om voor dingen te betalen, tenzij je denkt dat je geen andere keuze hebt. Bijvoorbeeld, als je je creditcards gebruikt om nutsrekeningen te betalen, moet je daar misschien vanaf stappen.

In plaats daarvan kun je een postwissel krijgen en zo het nutsbedrijf betalen. Als je geen creditcard gebruikt, behalve in noodgevallen, hoef je je geen zorgen te maken over het terugbetalen van dat geld. Je komt dan niet in een situatie waarin je van de ene betaalperiode naar de andere een creditcardschuld hebt, en je bouwt ook nog eens rente op over het bedrag dat je op zak hebt.

Breek je creditcardafhankelijkheid

Creditcards kunnen in sommige gevallen geweldig zijn. Ze zijn handig, en je kunt punten verzamelen die je kunt gebruiken voor reizen en andere voordelen.

Maar meer Amerikanen dan ooit komen er tegenwoordig mee in de problemen. Als u dat bent, is het waarschijnlijk omdat u er een gebruikt en te veel uitgeeft. U kunt het volledige saldo niet afbetalen wanneer het einde van een loonperiode nadert.

Als u in dit patroon zit, kunt u de cyclus doorbreken. Kijk eerst naar schuldconsolidatie. Als je dat doet, heb je nog maar een schuldeiser in plaats van meerdere. U kunt waarschijnlijk een lagere rente krijgen dan een creditcardmaatschappij u zou aanbieden via een bank of kredietunie.

U kunt ook stoppen met het gebruik van creditcards, behalve in noodgevallen. In plaats daarvan kunt u betalen voor dingen in contanten, met cheques, of met postwissels. Elk van deze opties betekent dat je geen creditcardrekeningen opstapelt die je aan het eind van de maand misschien niet kunt afbetalen.

Deze veranderingen kunnen een enorm verschil maken als je in 2023 worstelt met creditcardschulden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire