header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rivkin Radler opent eerste zuidoostelijke kantoor, in Jacksonville, FL

Apr 5, 2023 4:34 PM ET

Met 20 advocaten wordt dit kantoor Rivkin Radler\’s 2e grootste

""

Rivkin Radler\’s Jacksonville partners zijn (L tot R) Jill Bechtold, Lindsey Trowell, Jennifer Lawson, Melissa Dearing, Ariane Smith, John Marino, Kristen Wenger, en E.K. Cottrell. Zij worden vergezeld door 12 medewerkers.

April 3, 2023 — JACKSONVILLE, FL – Rivkin Radler is verheugd vandaag de opening aan te kondigen van haar nieuwe zuidoostelijke vestiging, in Jacksonville, FL. Dit is het zesde kantoor van het kantoor en tevens Rivkin Radler\’s op een na grootste, met 20 advocaten. De vestiging in Jacksonville voegt zich bij de andere kantoren van het kantoor in Albany, NY, Hackensack, NJ, Long Island, NY, New York City en Poughkeepsie, NY, en brengt het aantal advocaten op 235.

Onder de advocaten die zich bij het kantoor voegen zijn partners John Marino en Lindsey Trowell, die nationale ervaring hebben in class actions en verzekeringsgeschillen, en partner Melissa Dearing, een nationaal erkende immigratieadvocaat. De meeste van de 20 advocaten komen naar Rivkin Radler van Smith Gambrell & Russell LLP.

"Het was een gemakkelijke beslissing om dit kantoor te openen met een groep advocaten wiens focus op klantenservice zo nauw aansluit bij de rest van het kantoor," zei managing partner Evan H. Krinick. "Onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van verzekeringen, class actions en immigratie zullen nuttig zijn voor clienten in het noordoosten en zuidoosten."

"Dit is een spannende kans voor ons allemaal," zei John Marino. "We hebben jarenlang nauw samengewerkt met veel advocaten en medewerkers van Rivkin. De combinatie zal ons helpen onze clienten beter van dienst te zijn, en Rivkin\’s cultuur van collegialiteit en samenwerking past uitstekend bij ons."

Sinds 2017 zit Rivkin Radler in de groeimodus. Dat jaar fuseerde het kantoor in het voormalige Iseman, Cunningham, Riester & Hyde, een in Albany gevestigd advocatenkantoor. In 2021 voegde Rivkin Radler zes advocaten toe die prominent zijn op het gebied van trusts en landgoederen en belastingen en rebrandde de trust- en landgoederenpraktijk tot de Personal, Family & Business Planning Practice Group.

Er ligt nog meer uitbreiding in het verschiet voor het kantoor. "Rivkin Radler\’s groei in het zuidoosten zal naar verwachting doorgaan. We verwachten uit te breiden naar de gebieden Fort Lauderdale en Miami. Onze uitbreidings- en groeiplannen omvatten ook de uitbreiding van onze kantoren in Long Island en NYC," voegde Evan eraan toe.

De verhuizing werd aangevoerd door partner Barry Levy die de filosofie achter de uitbreiding in Florida toelichtte: "Strategisch gezien proberen we voorop te lopen in termen van waar we kansen zien en waar onze clienten en industrieen naar op zoek zijn. In termen van capaciteiten, geeft ons nieuwe team in Jacksonville ons de mogelijkheid om onze bank te versterken in sommige belangrijke gebieden en onze diensten uit te breiden in andere, waaronder class action litigation, verzekeringsdekking en immigratie, en we verwachten verdere uitbreiding in onroerend goed, trusts en nalatenschappen en gezondheidszorg."

Ontstaan in 1950 als een nationaal verzekeringsbedrijf, heeft Rivkin Radler LLP kantoren in Albany, NY; Hackensack, NJ; Jacksonville, FL; New York City; Poughkeepsie, NY; en Uniondale, NY. Het kantoor, met 235 advocaten verdeeld over 22 praktijkgroepen, wordt nationaal erkend en werd door zijn klanten uitgeroepen tot een American Lawyer Media "Go-To" Firm. Bovendien behoort het kantoor tot de top 200 van de NLJ 500, de lijst van de 200 grootste advocatenkantoren van het land. Voor meer informatie over Rivkin Radler, bezoek ons op www.rivkinradler.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire