header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SUN INC breidt haar diensten als juridisch verkoper uit naar advocaten en advocatenkantoren in de Verenigde Staten en internationaal

Apr 5, 2023 3:05 PM ET

LOS ANGELES, 30 maart 2023 – Seth Usifo Nwosu, MLS, CP, is een juridisch adviseur van de eerste generatie, die samen met zijn vrouw, Dr. Cambria J. Nwosu, DNP, RN, Seth Usifo Nwosu Incorporated (SUN INC), om betaalbare niet-advocaat juridische diensten aan te bieden, rechtsbijstand en juridisch verpleegkundige adviesdiensten aan advocaten, advocatenkantoren en overheidsinstellingen in de Verenigde Staten en in het buitenland waar dit is toegestaan onder staats-, federaal en internationaal recht.

Opgericht in maart 2008, bedacht de heer Nwosu het acroniem SUN INC als een ode aan zijn voor-, midden- en achternaam en zijn Afrikaanse erfgoed. In de loop der jaren is SUN INC uitgegroeid tot een op technologie gebaseerde juridische dienstverlener die toegang biedt tot hoogwaardige, betaalbare juridische diensten op afstand, zonder persoonlijk contact met de clienten. Het echtpaar, dat met succes onder SUN INC heeft gewerkt in Californie, Florida en Nevada, heeft onlangs zijn dienstengebied uitgebreid tot de hele Verenigde Staten en het buitenland.

Als gediplomeerd paralegal en juridisch documentvoorbereider is de heer Nwosu opgeleid in verschillende juridische kernspecialismen, waaronder contracten, onrechtmatige daad, eigendomsrecht en strafrecht. Dit niveau van expertise kwalificeert hem op unieke wijze om te assisteren op het gebied van juridisch onderzoek, juridisch schrijven en ondersteunende diensten bij procesvoering. Mr. Nwosu is geen advocaat en kan daarom geen juridisch advies geven of personen of entiteiten in de rechtbank vertegenwoordigen.

Mr. Nwosu kreeg onlangs de gelegenheid om enkele tips en overwegingen over het studeren van internationaal recht in het buitenland te delen met de American Bar Association (ABA). Dit hoofdartikel volgt op het eerste hoofdartikel van de ABA Section of Litigation/Judicial Intern Opportunity Program (JIOP) over Mr. Nwosu als eerste-generatie, zelfstandig Legal Consultant, "Vijf alternatieve juridische carrieres buiten de rechtszaal en conventionele clienten." Hij verscheen onlangs met zijn vrouw Dr. Nwosu op "Las Vegas NOW" op CBS News 8 (KLAS – Las Vegas, Nevada), "Local Living" op NBC News 3 (KSNV – Las Vegas, Nevada), en "Morning Blend" op ABC 13 (KTNV – Las Vegas, Nevada) om hun aanbod van juridische diensten te bespreken. Dr. Nwosu en haar echtgenoot verschenen op de iHeart radio show "AJ & Joanna Morning Show" op Sunny 106.5FM (KSNE – Las Vegas, Nevada) over de toegankelijkheid van justitie door middel van betaalbare juridische diensten van hoge kwaliteit.

Als Legal Nurse Consultant biedt Dr. Nwosu haar diensten aan advocaten/advocatenkantoren, verzekeringsmaatschappijen, & juridische afdelingen van bedrijven, forensische omgevingen, zorginstellingen en overheidsinstellingen. De diensten van Dr. Nwosu omvatten zaakanalyse, medische verdedigingsonderzoeken, interpretatie van medische dossiers bij persoonlijk letsel, medische wanpraktijken, toxic tort law, complexe geschillen, werknemerscompensatie, langdurige zorggeschillen/ouderenrecht, risicobeheer, forensisch/strafrechtelijk recht, burgerrechten, arbeidsdiscriminatie, verklaringen en procesvoorbereiding.

Facebook: SUN INC Twitter: Dr. Cambria J. NwosuSeth Usifo Nwosu Instagram: Dr. Cambria J. NwosuSeth Usifo Nwosu LinkedIn: Dr. Cambria J. NwosuSeth Usifo Nwosu


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire