header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


TargEDys en IFA Celtics kondigen aan dat zij een distributiepartnerschap aangaan om ProbioSatys naar Mexico te brengen.

Apr 5, 2023 4:19 PM ET

""

TargEDys en IFA Celtics hebben zojuist een exclusieve marketing- en distributieovereenkomst getekend om ProbioSatys, een voedingssupplement op basis van het nieuwe generatie probioticum Hafnia alvei HA4597 op de Mexicaanse markt te brengen.

ProbioSatys (in andere landen ook bekend als EnteroSatys en Satylia) is een probiotisch precisie-supplement met een gekarakteriseerd werkingsmechanisme op moleculair niveau: het verhoogt het verzadigingsgevoel dankzij het vermogen van het probiotische eiwit ClpB om het verzadigingshormoon alfa-MSH na te bootsen. De doeltreffendheid ervan werd aangetoond in een klinische studie met 230 volwassenen met overgewicht. Het is een nieuwe, natuurlijke, veilige en effectieve oplossing voor gewichtsbeheersing en een winnaar van meerdere prijzen – waaronder Best Probiotic of the Year 2021 door de internationaal erkende NutraIngredients Awards.

Gregory Lambert , CEO van TargEDys:

"We zijn verheugd om samen te werken met een bedrijf dat zo\’n diepgaande medische benadering van gewichtsbeheersing heeft. IFA Celtics past perfect om het wetenschappelijke werkingsmechanisme te onderschrijven en gezondheidswerkers bewust te maken van de voordelen die een dergelijk precisieprobioticum kan bieden bij het beheer van de metabolische gezondheid."

Alan Smithers , CEO van IFA Celtics :

"Als het toonaangevende bedrijf in gewichtsbeheersing is IFA CELTICS altijd op zoek naar de meest innovatieve oplossingen voor artsen om Mexicaanse patienten te helpen, we zijn er zeker van dat dit partnerschap nieuwe mogelijkheden zal bieden voor veel mensen met overgewicht."

Over IFA Celtics – "Un equipo por la vida"

IFA Celtics is een Mexicaans farmaceutisch bedrijf met meer dan 55 jaar ervaring en meer dan 800 werknemers. Als toonaangevende speler op het gebied van metabole gezondheid, obesitas en overgewicht in Mexico, in de categorieen geneesmiddelen en voedingssupplementen, biedt IFA Celtics een breed scala aan oplossingen en begeleidt het patienten medisch tijdens hun hele afslanktraject. De ontwikkelingsstrategie berust op het aangaan van strategische allianties om effectieve nieuwe moleculen, technologieen en producten op de markt te brengen. Het bedrijf kapitaliseert op een historische positie op de markt, met een erkend verkoopteam dat is opgeleid en gespecialiseerd in metabolische gezondheid en solide relaties met specialisten, patienten en consumenten.

Meer informatie op www.ifaceltics.com.mx

Over TargEDys® – "From Probiotics to PreciBiomics"

TargEDys® is een Franse biotech in commerciele fase, gespecialiseerd in de ontwikkeling van nutraceutische oplossingen voor de controle van de eetlust door ingrepen in het microbioom. Het bedrijf is het resultaat van 20 jaar onderzoek naar de microbiota in academische laboratoria. Het team ontwikkelde en startte de commercialisering van een eerste product op basis van de precieze probiotische stam Hafnia alvei HA4597™ waarvan de doeltreffendheid op het gebied van gewicht en eetlust klinisch is aangetoond. Targedys® ontwikkelt een productportfolio gericht op overgewicht, ondervoeding en geestelijke gezondheid, allemaal gebaseerd op het concept van PreciBiomic stammen ondersteund door een moleculair werkingsmechanisme en in vivo studies.

Meer informatie op www.targedys.com

Contact Info Naam: Nina VinotEmail: [email protected]Beroepstitel: Sales & Marketing Director


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire