header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


TargEDys en Medical Foods kondigen aan dat zij een distributiepartnerschap aangaan om Crescylia en EnteroSatys naar Colombia te brengen.

Apr 5, 2023 1:49 PM ET

""

TargEDys en Medical Foods hebben zojuist een exclusieve marketing- en distributieovereenkomst getekend om precisie probiotica supplementen Crescylia en EnteroSatys op de Colombiaanse markt te brengen.

EnteroSatys is baanbrekend voor precisieprobiotica dankzij het gekarakteriseerde werkingsmechanisme op moleculair niveau: het verhoogt de verzadiging dankzij het eiwit ClpB geproduceerd door Hafnia alvei HA4597. ClpB bootst op natuurlijke wijze het menselijke verzadigingshormoon alfa-MSH na. Het verbeterde verzadigingsgevoel helpt bij succesvol gewichtsverlies, zoals bevestigd in een multicentrische, gerandomiseerde, dubbelblinde placebogecontroleerde klinische studie met 230 volwassenen met overgewicht, waarbij het succespercentage van het dieet met bijna 40% werd verbeterd. Deze natuurlijke stam is een meermaals bekroonde nieuwe, natuurlijke, veilige en effectieve oplossing voor gewichtsbeheersing.

Crescylia is een formulering die vitamine D3, acaciavezels en precisieprobioticum LpWJL bevat, met een gekarakteriseerd werkingsmechanisme op moleculair niveau: het ondersteunt de opname van eiwitten dankzij de stimulering van de expressie van peptidase-genen en de activering van NOD2. De doeltreffendheid ervan voor de groei werd aangetoond in verschillende preklinische studies bij fruitvliegen en muizen, waaronder twee gepubliceerd in Science.

Deze formulering werd ontwikkeld om de groei van kinderen te ondersteunen en de belangrijkste actieve stof, LpWJL, werd verkozen tot beste voedingsonderzoeksproject van het jaar 2021 door de internationaal erkende NutraIngredients Awards.

Gregory Lambert , CEO van TargEDys:

"We zijn verheugd om samen te werken met Medical Foods om zowel Crescylia als EnteroSatys naar Colombia te brengen. Net als TargEDys is Medical Foods een dynamisch, jong bedrijf dat streeft naar effectieve technologische innovatie ten behoeve van patienten en consumenten. Met de toename van obesitas en overgewicht in Colombia, maar ook een ondervoeding van 8,8%, wordt medische voeding steeds belangrijker, en dit is waar Medical Foods de markt leidt."

Mr. Jose Patino , CEO van Medical Foods :

"We zijn zeer verheugd om samen te werken met TargEDys en om Crescylia en EnteroSatys in Colombia te verwelkomen. Samen met TargEDys wil Medical Foods voldoen aan de behoeften van de voedingsmarkt, met innovatieve en gespecialiseerde producten, die bijdragen aan het welzijn van de Colombiaanse bevolking in het licht van de groeiende problemen van obesitas en metabolische gezondheid."

Over Medical Foods

Medical Foods SAS is een Colombiaans toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling van innovatieve gezondheidsproducten voor functionele voeding en precisiegeneeskunde. Het streeft ernaar het leven van patienten te veranderen door de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap en geneeskunde te vertalen naar producten die het welzijn en de algehele gezondheid kunnen verbeteren. Pioniers in het beschikbaar maken van voeding voor speciale medische doeleinden voor ondervoeding en wondgenezing in Colombia en nu toonaangevend in supplementen voor het moduleren van immuunfunctie, ontsteking en metabolisme.

Meer informatie op www.medicalfoods.com.co

Over TargEDys® – "From Probiotics to PreciBiomics"

TargEDys® is een Franse biotech in commerciele fase, gespecialiseerd in de ontwikkeling van nutraceutische oplossingen voor de controle van de eetlust door ingrepen in het microbioom. Het bedrijf is het resultaat van 20 jaar onderzoek naar de microbiota in academische laboratoria. Het team heeft een eerste product ontwikkeld en in de handel gebracht op basis van de precieze probiotische stam Hafnia alvei HA4597 waarvan de doeltreffendheid op het gebied van gewicht en eetlust klinisch is aangetoond. Targedys® ontwikkelt een productportfolio gericht op overgewicht, ondervoeding en geestelijke gezondheid, allemaal gebaseerd op het concept van PreciBiomic-stammen ondersteund door een moleculair werkingsmechanisme en in vivo studies.

Meer informatie op www.targedys.com

Contact Info: Naam: Nina VinotEmail: [email protected]Beroepstitel: Verkoop & Marketing Directeur


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire