header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voorbereiden om te betalen voor collegegeld?

Apr 5, 2023 2:43 PM ET

Als je tiener begint met de aanvraagprocedure voor de universiteit, is dat voor de meeste ouders een trots moment. College is een spannende tijd voor tieners en baant in veel opzichten de weg naar volwassenheid. Tussen de aanvragen en campusbezoeken door vraagt u zich waarschijnlijk ook af hoe u de kosten van het hoger onderwijs kunt dekken. Het kan nooit kwaad om een voorsprong te nemen bij het plannen en sparen. Als je op zoek bent naar manieren om het collegegeld van je kind te financieren, overweeg dan deze opties:

1. Beurzen

Een manier om de universiteit geheel of gedeeltelijk te betalen is met beurzen. Beurzen zijn op verdienste gebaseerde financiele steun die niet hoeft te worden terugbetaald. Er zijn veel verschillende soorten beurzen beschikbaar, van beurzen gebaseerd op academische prestaties tot beurzen gebaseerd op buitenschoolse activiteiten of dienstverlening aan de gemeenschap. Veel scholen kennen bij toelating beurzen toe aan goed presterende studenten. Dit kan de kosten van het collegegeld aanzienlijk verlagen. Studenten kunnen hun begeleider vragen of wat online onderzoek doen om erachter te komen voor welke beurzen ze in aanmerking kunnen komen.

2. Beurzen

Grants zijn een soort financiele hulp die meestal niet hoeft te worden terugbetaald. Er zijn federale, staats-, school- en particuliere beurzen beschikbaar voor studenten. Een manier om erachter te komen voor welke beurzen je in aanmerking komt, is het invullen van de Free Application for Federal Student Aid (FAFSA). Voor staats-, school- en particuliere beurzen kunnen er aanvullende formulieren zijn. Het kan helpen om wat onderzoek te doen en uit te zoeken voor welke beurzen je kind in aanmerking komt.

3. Studieleningen

Een andere optie is het afsluiten van studieleningen. Er zijn federale studentenleningen en particuliere studentenleningen beschikbaar voor de meeste studenten. Federale studentenleningen hebben meestal een lagere rente en meer flexibele terugbetalingsmogelijkheden dan particuliere studentenleningen. Particuliere leningen kunnen ook een ouder of andere volwassene als medeondertekenaar vereisen. Het is een goed idee om tarieven en leningsvoorwaarden zoveel mogelijk te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

5. Sparen

Een andere optie is om persoonlijk spaargeld te gebruiken. Sommige ouders beginnen geld opzij te zetten voor de universiteit als hun kinderen heel jong zijn. Er zijn zelfs fiscaal voordelige spaarrekeningen ontworpen om te worden gebruikt voor de gekwalificeerde onderwijskosten van de begunstigde, zoals een 529 college spaarplan of een Coverdell onderwijs spaarrekening. Persoonlijk sparen is een geweldige manier om voor college te betalen, maar deze methode vereist zowel geavanceerde planning als geld om opzij te zetten, wat niet voor iedereen mogelijk is.

6. Permanente levensverzekering

De contante waarde van een permanente levensverzekering kan een optie zijn om voor college te betalen. Als u een permanente levensverzekering hebt zoals gehele levensverzekering of een universele levensverzekering , weet u dat de contante waarde in de loop van de tijd groeit als u de vereiste premies blijft betalen. Met behulp van de contante waarde van de polis kunt u alle of een deel van de studiekosten dekken.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het verstrekken van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering om het pensioeninkomen aan te vullen, vermindert de overlijdensuitkering en kan andere aspecten van de polis beinvloeden.

Source: iQuanti


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire