header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat te overwegen bij het kopen van onroerend goed in het buitenland

Apr 5, 2023 4:48 PM ET

Er zijn veel redenen om een woning in het buitenland te kopen. Misschien ben je verliefd geworden op een nieuwe stad tijdens je vakantie of heb je familie waar je dichtbij wilt zijn. Wat de reden ook is, onroerend goed kopen hoeft niet alleen een dagdroom te zijn. Veel Amerikanen wonen en werken in het buitenland, en nog veel meer Amerikanen overwegen met pensioen te gaan in het buitenland. Er zijn echter een paar dingen die u moet overwegen voordat u aan het proces begint. Overweeg deze factoren voordat u een beslissing neemt.

Uw plannen voor de woning

Hoe u van plan bent de woning te gebruiken zal een grote invloed hebben op wat u koopt. Wilt u een vakantie voor u en uw gezin? Of bent u van plan het te gebruiken als vakantiewoning? Zoekt u een beleggingspand dat u uiteindelijk zult verkopen? Of wilt u er gaan wonen als u met pensioen gaat? De antwoorden op deze vragen zullen een grote invloed hebben op je beslissingen.

Je budget

Je zult willen nadenken over hoeveel je bereid bent uit te geven aan je woning en welke financieringsmogelijkheden er zijn. Hoeveel kunt u zich maandelijks veroorloven? Wilt u de woning verhuren om uw kosten enigszins te compenseren? Het verkrijgen van een hypotheek kan een grotere uitdaging zijn dan in de VS, dus misschien moet u met een plaatselijke makelaar spreken om te begrijpen wat uw mogelijkheden zijn. Het kan zinvol zijn om contact op te nemen met een bank die actief is in zowel de VS als het land waar je een huis koopt.

Renovaties en reparaties

Ben je op zoek naar iets dat instapklaar is of ben je op zoek naar een opknapper? Als u van plan bent om renovaties uit te voeren of een aantal reparaties moet uitvoeren, zijn er tal van manieren om ze te betalen. U kunt besluiten uw spaargeld aan te spreken of een persoonlijke lening aan te gaan om de kosten te dekken. U kunt ook andere opties overwegen, zoals lenen tegen de contante waarde van een permanente levensverzekering. Universele levensverzekeringen en gehele levensverzekeringen polissen accumuleren een contante waarde die u voor elke reden kunt lenen, ook voor reparaties en renovaties aan uw huis.

Regels voor buitenlandse kopers

Het beleid en de regelgeving inzake onroerend goed kunnen van land tot land sterk verschillen. Het kan helpen om contact op te nemen met een lokale makelaar om te begrijpen wat er van u als buitenlandse koper wordt verwacht. Misschien wilt u prioriteit geven aan deze stap. Als een buitenlandse koper, moet u misschien speciale vergunningen, bewijs van werkgelegenheid, of intentieverklaringen. Het is veel beter om vooraf de deskundige input te krijgen die u nodig hebt dan dat uw aankoop vastloopt door onvolledig papierwerk. Vergeet niet dat je misschien andere diensten nodig hebt, zoals die van een advocaat en een notaris.

Tax liability

Als je huurinkomsten uit buitenlands onroerend goed verdient, moet je mogelijk belasting betalen in het gastland. U zult het inkomen ook rapporteren aan de IRS, maar u kunt buitenlandse belastingkredieten krijgen om de in het gastland betaalde belastingen te compenseren. U kunt een belastingprofessional raadplegen om uw belastingplicht te bepalen en uit te zoeken of u in aanmerking komt voor belastingvoordelen bij het kopen van onroerend goed in het buitenland.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het verstrekken van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering om het pensioeninkomen aan te vullen, vermindert de overlijdensuitkering en kan andere aspecten van de polis beinvloeden.

Source: iQuanti


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire