header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) kondigt promotie aan van Joy Malone tot Chief Operations Officer

Apr 5, 2023 4:30 PM ET

April 4, 2023, St. Petersburg, Florida – Water Tower Research LLC (www.watertowerresearch.com) moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en betrokkenheid van investeerders. Chief Executive Officer Charlie Phippen is verheugd de benoeming van Joy Malone als Chief Operations Officer aan te kondigen, met ingang van vandaag. In zijn commentaar op de promotie van Joy Malone zei Phippen: "De promotie van iemand van Joy\’s kaliber zal een grote impact hebben op ons vermogen om ons merk bij beleggers uit te breiden en onze klanten verder te helpen. Ze heeft een geweldige reputatie bij institutionele beleggers en een lange staat van dienst op het gebied van onderzoek. We zijn erg blij dat Joy ons executive team komt versterken." Uitvoerend voorzitter Stu Linde gaf ook commentaar op de promotie: "Joy is een uitstekende leider en heeft een reputatie opgebouwd voor het opbouwen van goede relaties. Naarmate ons bedrijf groeit, zal Joy verantwoordelijk zijn voor het verbreden van WTR\’s vermogen om meer beleggers te bereiken en het hoogste niveau van dienstverlening te bieden."Joy was eerder Hoofd Investor Engagement en Digitale Strategieen voor het bedrijf. "Deel uitmaken van de groei van WTR in de afgelopen negen maanden en samenwerken met ons leiderschapsteam was een opwindende ervaring. We hebben een uitstekende groep toegewijde professionals in sales, operations en research. Ik ben erg blij met deze kans om het immense potentieel van het bedrijf voor verdere groei en succes verder uit te bouwen.""In de afgelopen twee jaar heeft WTR een divers en snel groeiend klantenbestand opgebouwd in een groeiende groep sectoren, waaronder cannabis, chemie en materiaaltechnologie, klimaattechnologie, consumentendiscretionair, consumentengoederen, opkomende groeisectoren, gezondheidszorg, natuurlijke hulpbronnen en technologie. Door middel van onderzoeksgedreven inhoud en communicatie streeft WTR ernaar een beleggingsverhaal op te bouwen en beleggers te onderwijzen; om bewustzijn op te bouwen en te versterken voor haar klanten, en zinvolle betrokkenheid van beleggers en klanten te stimuleren. Als leider in de financiele sector heeft Joy meer dan 30 jaar ervaring in operaties, leiderschap in aandelenonderzoek, verkoop en verkoopmanagement. Ze is bij WTR gekomen van The Benchmark Company, waar ze hoofd bedrijfsontwikkeling was. Daarvoor leidde ze opkomende en snel groeiende onderzoeksteams als Director of Research voor zowel Loop Capital Markets als Topeka Capital. Malone was ook medeoprichter en partner van Blue Water Capital, een onafhankelijk onderzoeksbureau op maat. Voordat ze aandelenonderzoek ging beheren, was ze 20 jaar lang een topproducerende aandelenverkoper en leidde ze institutionele verkoopinspanningen voor Soleil Securities, Tucker Anthony Sutro en Punk, Ziegel & Company.

Over Water Tower Research (WTR)

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen wij bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door het creeren van deskundige informatiestromen en strategieen die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van beleggerscommunicatie en -betrokkenheid. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Onze missie is om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, en de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire