header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ZeroRisk Cases biedt All-In-One Lead Generation Solutions met haar Compliance Programma om advocatenkantoren te helpen nieuwe, gekwalificeerde clienten te vinden.

Apr 5, 2023 1:52 PM ET

In de huidige grote stad en snelle markt is het cruciaal om op te vallen en te concurreren tegen de massa. Om deze reden helpt ZeroRisk Cases advocatenkantoren hun kansen op succes te maximaliseren met haar Compliance Programma.

Allentown, Pennsylvania (28 maart 2023): Leadgeneratie kan voor veel advocatenkantoren nog steeds een vreemd concept zijn. Juridische professionals zijn niet altijd in staat om de ware betekenis van het proces te verkennen om hun praktijk te laten groeien. Dit komt omdat een onethische bedrijfsnorm een belangrijk probleem is bij veel leadgeneratoren, vooral die welke opereren vanuit offshore-gebieden. Er is een groot gebrek aan transparantie bij het werven van klanten. ZeroRisk Cases® brengt de zaken op een hoger plan om 100 lient satisfaction te leveren en helpt advocaten het te maken in het o zo concurrerende industriescenario.

Leads zijn inderdaad het levensbloed van elk bedrijf. Klanten van hoge kwaliteit, die waarde toevoegen, zijn nog beter. Maar het verkrijgen van leads is een langdurig en lastig proces. Men moet tijd en middelen investeren om in de details te graven en de juiste gesprekken te voeren. Bovendien is het gemakkelijk om ze door de mazen van het net te laten glippen.

Maar het ZeroRisk Compliance Program biedt resultaten die voor zich spreken. Het programma helpt advocaten door de ruis van spam en valse leads te snijden en op eenvoudige en zinvolle wijze echte leads te grijpen. Het team werkt om de aansprakelijkheid van de professional te beschermen tegen valse claims. Ze elimineren ook al het administratieve en drukke werk dat advocaten ervan weerhoudt om in contact te komen met nieuwe en echte leads.

Ed Lott, Ph.D., M.B.A., President en Managing Partner van ZeroRisk Cases®zegt: "Al onze leadgeneratie gebeurt intern. Wij gebruiken geen diensten van derden voor het genereren van leads. Ons marketingteam doet alle creativiteit en media-aankopen. We werken er ook aan om valse leads uit te sluiten die een juridisch bedrijf ervan weerhouden grotere hoogten te bereiken."

Hij geeft verder aan hoe het echt zit: "Alle potentiele eisers die reageren op onze marketingcampagnes komen bij onze in de VS gevestigde callcenters terecht om juridische hulp te krijgen. Al onze advertenties zijn TCPA-compliant en vooraf goedgekeurd door onze advocatenklanten. Op basis van de criteria van de advocaat, schrijft onze intake specialist de eiser in en sluit het proces af met een ondertekende digitale retainer, die wordt doorgestuurd naar het advocatenkantoor."

De intake specialisten bij ZeroRisk Cases® zijn allemaal ervaren verpleegkundigen. Zij bereiden al het nodige papierwerk voor dat wordt doorgestuurd naar de afdeling Compliance, waar een expert het compliancegesprek met de lead afrondt om de toestemming te bevestigen om door onze advocaat-client te worden gebeld en het komende proces door te nemen. Bovendien stuurt de afdeling Compliance vervolgens het pakket naar elke eiser voor een natte handtekening die notarieel moet worden vastgelegd.

"In tegenstelling tot andere leadgenerators werken wij hard om leads te krijgen die zo authentiek mogelijk zijn. We concentreren al onze inspanningen op het helpen van klanten om hun leads om te zetten in betalende klanten.

Verder wordt het hele digitale pakket, samen met de gespreksopnames die door onze compliance specialist worden voorbereid, gedeeld met onze advocatenklanten en hun personeel. Onze clienten hebben minimaal een jaar lang toegang tot deze bestanden via cloud-opslag", voegt Dr. Lott toe.

"Wat is de deal breaker, vragen onze potentiele clienten. Met het ZeroRisk Compliance Program houden we graag de grootst mogelijke transparantie in stand. Daarom blijven onze intake specialisten in contact met de eisers om:

  • Stel een tijd in om Retainer, HIPPA en andere relevante documenten te laten ondertekenen en notarieel te laten bekrachtigen
  • Zorg ervoor dat de documenten met natte handtekening worden teruggestuurd
  • Stel een driegesprek in om de gezondheidsdiagnose te bevestigen
  • Onderhoud het contact en blijf op de hoogte van nieuwere ontwikkelingen

Het team maakt ook gebruik van TrustedForm – de hoogste standaard voor onbevooroordeelde documentatie van derden bewijs van toestemming, zodat onze klanten de bescherming hebben die ze zoeken voor het verwerven van klanten. TrustedForm-certificering biedt onze advocatenklanten juridische, fraude- en merkbescherming. Het garandeert dat de ondertekende eisers ermee hebben ingestemd dat er contact wordt opgenomen voor verdere discussie. Dit stelt ons in staat om onze honderd procent te geven in het creeren van een basis die naar beste weten waar is en het advocatenkantoor niet hun tijd en kosten kost."

Het implementeren van effectieve marketing oplossingen voor lead acquisitie is een investering. Men moet tactvol zijn in hun aanpak om de gewenste resultaten te behalen. Een fout en de hele campagne stort in elkaar, zonder noemenswaardige resultaten.

Het bereiken van mensen die geinteresseerd zijn in de diensten van een bepaald advocatenkantoor en hen omzetten in klanten is niet eenvoudig. Maar samenwerken met professionals is de sleutel. Van solisten tot grotere kantoren, iedereen kan profiteren van effectieve lead-generatie strategieen.

Om meer te weten te komen over het ZeroRisk Compliance Program voor het genereren van hoogwaardige, ondertekende leads, kunnen geinteresseerde advocaten de officiele website van het bedrijf bezoeken op www.zeroriskcases.com/.

Over ZeroRisk Cases

ZeroRisk Cases®is een bedrijf voor klantenwerving met meer dan 18 jaar ervaring in het genereren van getekende massa-schadezaken. Het bureau levert alleen kant-en-klare clienten. Het ZeroRisk Compliance Program geeft absolute aandacht aan het verkrijgen van eisers van hoge waarde die ook worden doorgelicht door hun juridische en medische teams voor volledige zekerheid. Het ZeroRisk Cases®team helpt advocatenkantoren zelfs tegen de groten te concurreren om hun praktijk uit te breiden en hun geloofwaardigheid te vergroten terwijl ze procederen voor clienten die gerechtigheid zoeken voor hun verwondingen veroorzaakt door enkele nalatige bedrijven.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire