header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SOMMELIER MICHELLE MORALES & LE CERCLE WINE STRATEGIC ALLIANCE

Apr 12, 2023 1:00 PM ET

""PARIS, 3 APRIL 2023: Le Cercle W-I-N-E, de in Parijs gevestigde luxe wijnclub, kondigt haar Representation Partnership met Sommelier Michelle Morales aan voor de organisatie van Wijn en Gastronomie evenementen in Amerika. De beoogde steden zijn onder andere New York, Miami, Palm Beach, Bogota en Cartagena.

Het doel van de alliantie is om ongelooflijke Franse wijnproducenten samen te brengen met uitstekende gastronomie, gepassioneerde chef-koks en enthousiaste wijn& Champagne liefhebbers over de hele wereld, door het organiseren van exclusieve wijn en gastronomie evenementen in zowel Frankrijk als Amerika.

De alliantie zal worden gevierd in Parijs op 12 april 2023 in het Grand Vefour dat is uitgeroepen tot een van de 15 beste restaurants ter wereld. Het evenement wordt gepresenteerd door mevrouw Morales, die de meest bijzondere wijnen uit de portefeuille van Le CERCLE heeft gekozen en deze heeft gekoppeld aan exquise creaties van chef-kok Guy Martin persoonlijk, die wordt beschouwd als een van de zeven beste chef-koks ter wereld. Onder de gasten bevinden zich wijnliefhebbers die uit de VS en Argentinie komen om het evenement bij te wonen, Anamaria Spiceley, oprichtster van Le Cercle W-I-N-E, en andere persoonlijkheden uit de Parijse wijnwereld.

Over Le Cercle W-I-N-E: W-I-N-E is een wijnhandelaar in fijne en zeldzame wijnen met exclusieve "Allocations", voor kenners die hun gemeenschappelijke passie en emoties willen delen via een selectie van gecureerde wijnen. Het is opgericht door Anamaria Spiceley om wijnliefhebbers met dezelfde interesses samen te brengen op basis van producenten, varieteiten, appellations en terroirs.

Gepassioneerd door de wijncultuur, verfijning en menselijke relaties, heeft Ana Maria een unieke en bevoorrechte relatie ontwikkeld met grote wijnboeren en wijnmakers op basis van uitmuntendheid, vertrouwen en samenwerking. Elke maand organiseert ze twee speciale evenementen voor de vrienden van Le Cercle W-I-N-E, samen met uitzonderlijke wijnmakers en producenten, in de vorm van Wijnproeverijen, Master Classes of Gastronomische Diners. De laatste twee Master Classes werden georganiseerd rond twee Champagnes van topkwaliteit: Domaine Jacques SELOSSE met zes jaargangen en Domaine Pascal AGRAPART met zeven jaargangen, een avond georganiseerd door Pascal Agrapart en Le Cercle. De toegang tot Le Cercle W-I-N-E is uitsluitend op uitnodiging en door sponsoring van bestaande leden. De financiele deelname aan de Cirkel is jaarlijks en symbolisch.

Over Michelle Morales: Professioneel Sommelier met een dubbel diploma van Escuela de Hosteleria de Barcelona en Escuela Argentina de Sommeliers. Ze is een Gastronomie & Lifestyle specialist en werkt samen met publicaties als El Tiempo, de grootste krant van Colombia, en Revista Bocas, een bekroond interview magazine. Mevrouw Morales is een gerenommeerd wijn& influencer die, naast andere internationale evenementen, in 2022 door Edrington Group werd uitgenodigd in New York City voor de lancering van de Limited Edition van hun Macallan New York Single Malt, een creatie van Joan Roca, Executive Chef van The Celler de Can Roca en Macallan´s Lead Whisky Maker, Poly Logan. In 2022 werd ze ook uitgenodigd door de Catena Family, toonaangevende luxe wijnproducenten in Argentinie, om het "Catena Malbec Camp" bij te wonen dat door Laura Catena werd georganiseerd in hun privewoning in Mendoza. Dit jaar, in juni, is Michelle uitgenodigd door de biodynamische enoloog en wijnproducent Gerard Bertrand om deel te nemen aan het driedaagse "SOM\’ART Festival" dat plaatsvindt op hun landgoederen en chateaux.

www.michellemorales.co Instagram: @mikkisan1

""

""

""


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire