header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 redenen om een noodfonds te starten

Apr 13, 2023 2:13 PM ET

Een noodfonds is een spaarrekening die uitdrukkelijk bedoeld is voor noodgevallen. Als je het zo bekijkt, kun je het makkelijker onderhouden of het kan voorkomen dat je er uberhaupt aan begint. Als u twijfelt of u er een wilt starten of een alternatief zoekt voor noodleningen, zijn hier 5 redenen waarom u moet overwegen een noodfonds te starten.

1. Het leven is onvoorspelbaar

Just when you think you\’re prepared for anything, the unexpected happens. Welkom in het leven. Het is een onvoorspelbare, wilde achtbaanrit waar van alles kan gebeuren. Door elke loonperiode een beetje geld opzij te zetten, kun je de veranderingen opvangen als die zich voordoen. Dat betekent niet altijd dat er slechte dingen op komst zijn, maar voorbereid zijn is nooit een slecht idee.

2. De inflatie stijgt

U bent het waarschijnlijk zat om te horen. De inflatie stijgt sinds 2022 in een razend tempo, en er wordt niet verwacht dat het snel zal stoppen. Tegelijkertijd stijgen de lonen niet mee met de stijgende kosten van de goederen. Dat betekent dat je de komende maanden met een aantal rekeningen kunt zitten die je niet kunt betalen. Zet wat geld opzij in een noodfonds om je daarop voor te bereiden.

3. Auto\’s hebben reparaties nodig

Als je een autobezitter bent, kan een grote zorg de kosten van reparaties zijn, groot of klein. Terwijl het brengen van uw auto in voor regelmatige tune-ups en olie veranderingen zijn grote preventieve maatregelen, grote ticket items zoals transmissie reparatie, en schokken en veerpoot vervangingen zijn vrij veel onvermijdelijk hoe ouder je auto krijgt. Als u nog geld verschuldigd bent op uw voertuig, kan het de moeite waard zijn om te overwegen herfinanciering van uw autolening om uw maandelijkse betaling te verlagen en meer geld vrij te maken voor reparaties.

4. Job training kan nodig zijn

Het toevoegen van meer vaardigheden aan uw kennis toolkit is altijd een goed idee als u uw salaris wilt verhogen. Met een plan voor professionele ontwikkeling kunt u een aantrekkelijkere kandidaat worden voor toekomstige werkgevers of een waardevollere aanwinst voor uw huidige werkgever. Misschien moet u cursussen voor permanente educatie volgen om daar te komen, dus het kan de moeite waard zijn om extra geld in een noodfonds te stoppen om de kosten te dekken.

5. Noodfondsen zijn spaarrekeningen

Verander je perceptie. Noodfondsen zijn spaarrekeningen. En aangezien sparen een belangrijk onderdeel is van pensioen en financiele planning, kun je beter vroeger dan later beginnen met sparen. Maak er een gewoonte van om elke maand een percentage van uw loon opzij te zetten, en u kunt de rekening zien groeien.

SPONSORED CONTENT

Notitie: De informatie in dit artikel is uitsluitend bedoeld ter informatie en weerspiegelt niet noodzakelijkerwijs de standpunten van [uitgever] of zijn medewerkers. Raadpleeg uw financieel adviseur over uw financiele omstandigheden en mogelijkheden. Deze site kan een vergoeding ontvangen van adverteerders voor links naar websites van derden


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire