header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


BEEAH Education kondigt Future Pioneers Awards aan voor internationale innovators op het gebied van duurzaamheid

Apr 13, 2023 3:16 PM ET

De internationale prijzen bieden een platform voor scholen, universiteitsstudenten en bedrijfsprofessionals om innovatieve ideeen en projecten te presenteren

Sharjah, VAE : BEEAH Education, een dochteronderneming van BEEAH Group, pionier op het gebied van duurzaamheid en digitaal expert in de regio, heeft een nieuwe editie aangekondigd van de Future Pioneers Awards, een internationale prijs gericht op het erkennen en belonen van innovatieve ideeen en projecten die het potentieel hebben om de toekomst van duurzaamheid vorm te geven. De awards staan open voor alle individuen, waaronder scholieren, universiteitsstudenten en professionals uit verschillende sectoren; en biedt een platform om hun inspanningen en ideeen op het gebied van duurzaamheid die een positieve impact zullen hebben op gemeenschappen onder de aandacht te brengen.

Gehouden onder het beschermheerschap van Hare Excellentie Sheikha Bodour bint Sultan Al Qasimi, voorzitter van de Board of Trustees en president van de Amerikaanse Universiteit van Sharjah, vormen de Future Pioneers Awards, voorheen bekend als de Environmental Excellence School Award (EESA), een nieuwe internationale benchmark voor duurzaamheidsinnovatie met een totale prijs van een miljoen dirham voor de winnaars. De EESA is een belangrijke nationale milieuprijs en zet al meer dan tien jaar nieuwe normen voor duurzame uitmuntendheid, met meer dan 2.600 inzendingen van deelnemende scholen uit de hele VAE.

Tijdens de lancering van de Future Pioneers Awards zei Khaled Al Huraimel, Group CEO van BEEAH Group: "De Future Pioneers Awards vieren en erkennen de duurzame inspanningen en prestaties van mensen die zich inzetten om een verschil te maken voor een betere toekomst. Als pionier op het gebied van duurzaamheid wil de BEEAH Group mensen aanmoedigen die innoveren en oplossingen implementeren die nieuwe uitdagingen aanpakken. Nu de VAE 2023 uitroepen tot het Jaar van de Duurzaamheid, geloven we dat prijzen zoals de FPA onze nationale doelstellingen voor een netto nul, duurzame toekomst zullen ondersteunen en bevorderen."

BEEAH Education erkent het belang van duurzaamheid voor de toekomst en hoopt gepassioneerde individuen, groepen en organisaties te inspireren en te erkennen die zich inzetten voor duurzaamheid in de gezamenlijke reis naar een betere toekomst. De Future Pioneers Awards is bedoeld om changemakers van alle generaties, die een sleutelrol spelen in het vormgeven van de toekomst van de planeet, te vieren.

Hind Al Huwaidi, Managing Director van BEEAH Education , zei: "Ons doel met het nieuwe, internationale en pan-demografische model van de Future Pioneers Awards is om de geest van innovatie en creativiteit op het gebied van duurzaamheid onder individuen, groepen en organisaties van alle generaties te vieren. Wij geloven dat duurzaamheid de sleutel is tot de toekomst, en via de FPA hopen we gepassioneerde geesten te inspireren en te erkennen die een verschil maken in hun gemeenschap en de toekomstgerichte en netto-nul-ambities van onze regio ondersteunen."

De Awards bieden vier categorieen voor inzendingen, elk met hun specifieke toelatingscriteria en evaluatie. De categorie mobiele toepassingen vereist een originele, interactieve app, ontworpen en ontwikkeld door het individu/de groep, die het gekozen thema weerspiegelt en digitale innovatie vertegenwoordigt. In de categorie prototype of uitvinding moet het project een oplossing bieden voor een uitdaging in het kader van het gekozen thema, veilige en milieuvriendelijke materialen gebruiken, goed in elkaar zitten en in uitstekende staat verkeren, en een model hebben dat op het eindproduct lijkt. De categorie social media campagne vereist creatieve en originele inhoud op twee platforms, een duidelijk plan, en betekenisvolle naam, en goede betrokkenheid. De categorie documentaire video ten slotte vereist een video van 15 tot 30 minuten waarin een scenario wordt getoond met een duidelijke boodschap, script, intentie en inspiratie, evenals een duidelijke visuele compositie en geluidseffecten. Voor meer informatie over de prijzen en categorieen kunnen geinteresseerden terecht op https://futurepioneersaward.com

BEEAH Education werd gelanceerd als een nieuwe business vertical van BEEAH Group op de World Future Energy Summit (WFES) tijdens de 2023 Abu Dhabi Sustainability Week (ADSW). De dochteronderneming heeft tot doel de inspanningen van de groep om individuen, scholen, instellingen, bedrijven en overheidsinstanties op het gebied van duurzaamheid te versterken en te erkennen. BEEAH Education zal verschillende milieubewustzijns-, onderwijs- en prijzenprogramma\’s blijven leiden en uitbouwen, waaronder de Academy of Sustainability; The Great Battery Challenge, in samenwerking met Duracell; en de onlangs gelanceerde Future Pioneers Awards. BEEAH Education beheert ook het Institute of Environmental Management and Sustainability (IEMS) Academy, een opleidings- en certificeringsinstituut voor professionele en beroepsopleidingen die mensen voorbereiden op een loopbaan in duurzaamheid.

Over BEEAH Education:

BEEAH Education is de milieu-educatie- en prijzenorganisatie van de BEEAH Group voor bedrijven en individuen die bijdragen aan een duurzame toekomst. Het doel is om duurzame actie aan te moedigen, te stimuleren en te bevorderen, van scholen en gemeenschappen tot professionals en organisaties. Elk jaar bereikt BEEAH Education duizenden leerkrachten en leerlingen via wedstrijden, interactieve spelletjes en door de invoering van duurzaamheidsbeginselen in het schoolcurriculum. BEEAH Education heeft ook een vlaggenschiponderneming, het Institute of Environmental Management and Sustainability, om cutting-edge leer- en ontwikkelingsprogramma\’s te leveren voor beginnende professionals en gespecialiseerde industriespecifieke kwalificaties. Naast het bereiken van externe organisaties is BEEAH Education verantwoordelijk voor interne trainingsprogramma\’s binnen de BEEAH Group. Het beloningsprogramma van BEEAH Education is toegankelijk voor miljoenen mensen in gemeenschappen en steden in de regio. Het stimuleert recycling, goede afvalscheiding en stimuleert actie voor een circulaire economie en een afvalvrije toekomst. Ga voor meer informatie over BEEAH Education naar: https://www.beeahgroup.com/services/beeah-education/

Over BEEAH Group:

BEEAH Group is de toonaangevende expert op het gebied van duurzaamheid en digitalisering in de regio, bekend om baanbrekende milieu-innovaties en slimme oplossingen voor steden die klaar zijn voor de toekomst. De BEEAH Group erkent duurzaamheid en technologie als de pijlers voor een moderne economie en heeft geinvesteerd in een uitgebreide, volledige strategie voor de toekomst, en zich uitgebreid op het gebied van duurzame energie, duurzaam vervoer, advies, onderwijs en technologie. Door de lat voor levenskwaliteit in de regio hoger te leggen, blijven de bedrijven van de BEEAH Group toonaangevend op het gebied van duurzame, slimme oplossingen en hebben ze landen in de hele regio geholpen bij het creeren en uitvoeren van hun routekaart voor een maatschappelijk verantwoorde toekomst. De Groep is momenteel operationeel in de VAE, Egypte en KSA.Ga voor meer informatie naar https://www.beeahgroup.com/ en volg ons op LinkedIn, Instagram, Facebook en Twitter @beeahgroup


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire