header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CPA\’s, financiele adviseurs en advocaten staan opnieuw bovenaan de lijst van beste 401(k)-regelingen

Apr 13, 2023 3:15 PM ET

"MofA

Onderwijsdiensten, Transport en Voedingsdiensten onder de slechtst presterende sectoren

New York, NY – 12 april 2023 – Judy Diamond Associates, een onderdeel van ALM Global, LLC, heeft de resultaten gepubliceerd van haar zevende jaarlijkse 401(k) Plan Benchmark Report. Dit rapport biedt een diepgaande blik op 27 verschillende industriele groepen in acht bedrijfsgrootten. Meer dan 600.000 actieve 401(k) plannen met 8,0 biljoen dollar aan activa en 96 miljoen werknemers werden geanalyseerd om deze unieke en uitgebreide kijk op Amerika\’s primaire pensioenvoertuig te creeren.

Het volledige 401(k) Plan Benchmark Report, gesponsord door Mutual of America Financial Group, en kan worden gedownload op www.judydiamond.com.

De volgende bedrijfstakken kregen topscores:

1. Certified Public Accountants2. Financieel adviseurs3. Advocaten4. Artsen5. Tandartsen. Tandartsen

Jaar na jaar stegen de totale 401(k) bijdragen met 42 miljard dollar tot een totaal van 502 miljard dollar, terwijl de totale 401(k) activa met 900 miljard dollar stegen tot 8,0 biljoen dollar. Per deelnemer zijn de bijdragen licht gedaald door de instroom van meer dan 4 miljoen nieuwe 401(k)-deelnemers in het systeem, omdat nieuwe werknemers doorgaans minder bijdragen per loonstrookje dan gevestigde werknemers. Dit is de grootste toename van nieuwe deelnemers in de afgelopen tien jaar, en betekent de terugkeer van degenen die uit het systeem waren gestapt als gevolg van COVID-19-gerelateerde ontslagen en bedrijfssluitingen.

"Dit rapport vertegenwoordigt een volledig datagestuurde benadering van pensioenplananalyse in een grote verscheidenheid van industrieen," zegt auteur van de studie Eric Ryles, Vice President of Customer Solutions bij Judy Diamond Associates . "Deze inzichten helpen plansponsors een beter begrip te ontwikkelen van hoe hun plan presteert ten opzichte van de concurrentie, wat cruciaal kan zijn voor zowel het veiligstellen van het pensioen van hun werknemers als voor het aantrekken en behouden van het juiste talent."

"Het is al enige tijd duidelijk dat de Verenigde Staten geconfronteerd worden met een pensioenspaarcrisis, en deelname aan een door de werkgever gesponsorde pensioenregeling is misschien wel de meest effectieve manier voor Amerikanen om op termijn voldoende spaargeld op te bouwen," zei Brian Severin, Senior Executive Vice President en CMO bij Mutual of America Financial Group . "Mutual of America is toegewijd aan het bevorderen van pensioeneducatie voor plan sponsors en hun werknemers. Dit rapport, met zijn focus op pensioenplan- en participatietrends, biedt belangrijke inzichten voor bedrijven in tal van sectoren die een effectief plan willen bieden dat hun werknemers helpt activa op te bouwen en te behouden voor een financieel zekere toekomst."

Over Judy Diamond Associates

ALM\’s Judy Diamond Associates is de belangrijkste leverancier van verkoop, prospectie en plan analyse tools voor de voordelen makelaars, financiele adviseurs, plan providers, en vervoerders die de employee benefits en pensioen markten. Met een belofte voor uitgebreide en actuele gegevens, biedt Judy Diamond Associates onmiddellijke toegang tot 5500 plangegevens en een breed pakket analytische instrumenten ter ondersteuning van lead generation, relatieopbouw, marktonderzoek en plananalysebehoeften. Het bedrijf van Judy Diamond Associates is gebouwd op een toewijding aan uitstekende klantenservice en gegevensintegriteit. Bezoek www.judydiamond.com voor meer informatie.

Over ALM Global, LLC

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk als de zaken van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstensector ondersteunt. ALM levert toonaangevende gegevens, inlichtingen, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Bezoek www.alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMGlobal_.

Over Mutual of America Financial Group

Mutual of America Financial Group is een toonaangevende aanbieder van pensioendiensten en beleggingen aan werkgevers, werknemers en particulieren. Wij bieden hoogwaardige, innovatieve producten en diensten tegen een concurrerende prijs, samen met een uitstekende persoonlijke service, om onze klanten te helpen vermogen op te bouwen en te behouden voor een financieel zekere toekomst. Onze missie is gebaseerd op onze waarden – integriteit, voorzichtigheid, betrouwbaarheid, uitmuntendheid en sociale verantwoordelijkheid – die ons sinds 1945 hebben geleid en ons en onze klanten nog steeds goed van pas komen. Ga voor meer informatie naar mutualofamerica.com , en maak contact met ons via Facebook , Twitter en LinkedIn .


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire