header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dit zijn de grote landschapstrends voor 2023

Apr 13, 2023 3:20 PM ET

Het verbeteren van het landschap van uw huis is een van de beste manieren om de waarde ervan te verhogen en tegelijkertijd de esthetiek te verbeteren. Maar voordat u begint onderzoek naar financieringsopties voor landscaping, moet u weten welke trends in populariteit toenemen voor 2023.

Inheemse planten

Nu meer mensen zich bewust zijn van de verwoesting die invasieve planten kunnen aanrichten in ecosystemen, wordt het planten van inheemse bladeren een van de beste trends die we hebben gezien.

Bij-vriendelijke bloemen

Hoewel niet de favoriete trend voor mensen met een allergie, kunnen bij-vriendelijke bloemen in uw tuin helpen bij het aantrekken van bestuivers, het herstellen van bijenkolonies en het maken van uw landschap een prachtig tafereel vol leven en functie.

Meer natuurlijke materialen

Het gebruik van meer natuurlijke materialen zoals hout, steen, en planten inheems in uw omgeving zal helpen een meer natuurlijke uitstraling in uw landschap. Gebruik solar padverlichting of LED verlichting om deze look te bereiken.

Verticaal tuinieren

Deze trend gaat over het gebruik van planten in hoge, verticale bakken om een mooie, weelderige tuin te creeren die gemakkelijk te onderhouden is en niet te veel ruimte inneemt.

Groene infrastructuur

Het creeren van een groene infrastructuur in uw landschap betekent het opnemen van voorzieningen zoals regentuinen en bioswales om uw omgeving te beschermen tegen verontreinigende stoffen en stormwaterafvoer.

Geintegreerde verlichting

Geintegreerde verlichting wordt steeds populairder voor landschappen omdat het helpt een vleugje luxe toe te voegen en tegelijkertijd de energiekosten te verlagen.

Customized designs

Als u specifieke ontwerpdoelen in gedachten heeft voor uw landscaping, kunt u samenwerken met een professional om een unieke look te creeren die voldoet aan uw wensen. Funding for home improvements and landscaping is ook in opkomst, waardoor het gemakkelijk is om een persoonlijke lening te krijgen voor dat unieke, Pinterest-waardige landschap waar je altijd al van hebt gedroomd.

Maximalistische ontwerpen

Hoe meer je de wereld buiten kunt sluiten met je landschapsontwerp, hoe beter. Vanaf 2020, met COVID-19 vergrendelingen die velen dwingen thuis te blijven, winnen "maximalistische" looks nog steeds aan populariteit bij huiseigenaren die een oase willen weg van het alledaagse. Knalgekleurde planten, weelderige struiken en speelse details zijn in opkomst.

Tips voor het verbeteren van uw landschap dit jaar

  1. Begin klein – Als u er net over denkt om uw huis in te richten, begin dan met een klein project dat u in een dag of twee kunt afronden. Zo heb je iets om je inspanningen te laten zien en krijg je feedback over wat werkt en wat niet.
  2. Denk buiten de doos – Wees niet bang om iets nieuws te proberen bij het ontwerpen van je landschap. Of het nu gaat om een unieke plaatsing van een boom of bloem of het gebruik van een ander type plant, variatie is essentieel voor een mooi landschap dat het hele jaar door meegaat.
  3. Vraag om hulp – Als je niet weet waar je moet beginnen als het gaat om de inrichting van je huis, vraag dan eens rond of neem contact op met een ervaren professional. Zij kunnen je tips geven en je in de juiste richting sturen.
  4. Plan voor de lange termijn – Gebruik planten en landschapsdecoraties die de seizoenen aankunnen waar je woont. Gebruik bijvoorbeeld vaste planten in koudere klimaten of heesters die gedeeltelijke tot geen schaduw kunnen verdragen in warme klimaten.
  5. Budget verstandig – Vergeet niet om bij het plannen van uw budget rekening te houden met uw landschapskosten. Hoewel sommige projecten duurder kunnen zijn dan andere, zal investeren in een mooi landschap het uiteindelijk waard zijn.

De bottom line

Landscaping is een van de beste manieren om het uiterlijk en de waarde van uw huis te verbeteren. Hoewel veel trends in populariteit toenemen voor 2023, zal beginnen met een klein project u helpen een gevoel te krijgen voor wat werkt en wat niet, en hulp vragen aan een ervaren professional kan van onschatbare waarde zijn. Maar vergeet niet dat het uw huis is en uw smaak moet weerspiegelen, dus vertrouw op uw instinct om een buitenruimte te ontwerpen waar u zeker van zult houden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire