header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Uitgaven voor woningverbetering stijgen met 22%. Wat u moet weten

Apr 13, 2023 3:25 PM ET

Volgens een recent rapport van Houzz stijgen de uitgaven voor woningverbetering met 22%, waarbij meer huiseigenaren hun huidige huizen willen verbeteren in plaats van verkopen. Wat is de oorzaak, en wat moet u doen als u een huiseigenaar bent die klaar is om uw ruimte te verbeteren?

De populairste kamers voor huisverbeteringen

De beste gebieden die u het meeste rendement geven op huisverbeteringsinvesteringen zijn:

  1. Keukens – Keukens zijn een van de grootste verkooppunten voor een huis, dus het is waar veel huiseigenaren zich zullen richten op het verbeteren.
  2. Badkamers – Kun je ooit te veel badkamers hebben? We weten het niet zeker! Meer huiseigenaren investeren in het toevoegen of uitbreiden van hun badkamers voor de toekomstige verkoop.
  3. Kelder – Afgewerkte kelders zijn populair omdat ze de bruikbare ruimte vergroten zonder zoveel te kosten als een aanbouw. Het is ook ongelooflijk gemakkelijk om kelderfinancieringsopties te vinden voor het verbeteren of uitbreiden van de ruimte, vooral in vergelijking met het verkrijgen van geld, vergunningen en aannemers om een geheel nieuwe aanbouw aan de structuur van uw huis te bouwen.

Waarom stijgen de uitgaven voor woningverbetering?

Er zijn een paar redenen waarom huiseigenaren meer uitgeven om hun ruimtes op te knappen:

  1. Inflatie – De kosten van materialen en arbeid stijgen door inflatie en problemen met de toeleveringsketen, waardoor huiseigenaren gedwongen worden meer uit te geven, zelfs aan de meest elementaire materialen en gereedschappen.
  2. De huizenmarkt – We zien een opleving van de belangstelling voor woningverbetering nu de huizenmarkt zich blijft herstellen. Mensen willen hun huis verbeteren als investering, en het is de moeite waard om dingen te doen zoals het bijwerken van lijstwerk en verf.
  3. Recessiebestendig maken – Een goed onderhouden huis is een veilige investering in elke markt, en mensen voelen zich zekerder over hun financien en zijn op zoek naar upgrades die hen helpen comfortabel te leven, wat er ook gebeurt.

Wat moet je doen als je overweegt je huis te verbeteren?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen voordat je significante investeringen doet:

  1. Zorg ervoor dat je het kunt betalen – Voordat je aan een groot huisverbeteringsproject begint, praat met je geldschieter over wat voor soort financiering je misschien in aanmerking komt. Persoonlijke leningen en financiering voor woningverbetering kunnen worden gebruikt om kelderrenovaties, badkamerverbeteringen en een willekeurig aantal kosten in verband met het verbeteren van uw huis te dekken. Om de meest concurrerende aanbiedingen te krijgen, moet u er echter voor zorgen dat uw kredietscore het hoogst is en dat u een solide plan hebt om het te betalen.
  2. Krijg offertes – Het krijgen van meerdere offertes van verschillende aannemers zal u helpen de beste deal op uw verbeteringen te krijgen. Het is ook essentieel om een gerenommeerde aannemer te vinden met een goede reputatie in uw gemeenschap, omdat dit u gemoedsrust geeft dat ze goed werk zullen leveren.
  3. Blijf georganiseerd – Een renovatie of huisverbeteringsproject op de rails houden vereist zorgvuldige planning en goede organisatie. Zorg ervoor dat u al uw ontvangstbewijzen, offertes en ander papierwerk bij elkaar houdt om ze te kunnen raadplegen als er vragen of geschillen ontstaan.

De bottom line

Er zijn genoeg redenen om uw ruimte te verbeteren ter voorbereiding op een marktherstel, en de uitgaven voor woningverbetering zullen alleen maar blijven toenemen. Als u denkt aan het upgraden van uw huis in de nabije toekomst, zorg dan dat u met uw geldschieter praat, vraag meerdere offertes aan van verschillende aannemers en blijf georganiseerd zodat u de meest kosteneffectieve upgrades mogelijk kunt maken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire