header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI Startup kraakt de code in het helpen van makers van e-learningcursussen die hogere voltooiingspercentages en echte ROI opleveren.

Apr 19, 2023 1:30 PM ET

Courus gebruikt AI, machine learning en eigen gedragswetenschap om de betrokkenheid bij e-learning cursussen te vergroten

SAN DIEGO, CA, 17 APRIL, 2023 – Courus heeft de code gekraakt en biedt makers van e-learning cursussen een dynamisch nieuw platform dat gebruik maakt van AI, machine learning en eigen gedragswetenschap om het e-learning landschap te transformeren voor makers en cursisten.

Als de markt voor online leren nadert $1 biljoen, helpt Courus makers te leren wat ze moeten bouwen, hoe ze die inhoud moeten structureren voor voltooiing van e-learning en wanneer ze die inhoud moeten optimaliseren voor minder frictie en drop-offs. De gepatenteerde modellen van Courus helpen ontwerpers cursussen te maken die een voltooiingspercentage tot 65% bereiken.

"De onderwijssector blijft zich ontwikkelen en de investeringen in online cursussen groeien in een bijna exponentieel tempo. Toch is de industrie er niet in geslaagd haar grootste probleem aan te pakken: lage voltooiingspercentages", zegt Scott Duffy, Courus oprichter en chief executive officer. "Courus\’ AI, machine learning en gedragswetenschap lost dit probleem op en helpt makers betere resultaten te behalen."

In 2022 werd meer dan 300 miljard dollar uitgegeven aan e-learning cursussen. Uit onderzoek blijkt dat het gemiddelde voltooiingspercentage voor e-learningcursussen slechts 3,1% is.

In een e-learninglandschap waar elke metriek wordt bijgehouden, gemeten en gepubliceerd, wil niemand het hebben over voltooiingspercentages, zegt Duffy. Hoewel tal van statistieken de effectiviteit van een cursus aangeven, is de voltooiing direct verbonden met de leerresultaten.

De markt voor online cursussen zal naar verwachting tegen 2028 een biljoen dollar bereiken, gedreven door de behoefte aan een meer kosteneffectief, flexibel alternatief voor traditionele onderwijsmodellen. De e-Learning ruimte is gegroeid met 900% sinds 2000, waarbij deskundigen voorspellen dat e-learning voor bedrijven alleen al in de komende drie jaar met 250% zal toenemen. Dat maakt geoptimaliseerde e-learning ervaringen belangrijker dan ooit, zegt Duffy.

Courus\’ klanten omvatten bedrijven die werving, retentie, klantbetrokkenheid en merkentrouw willen stimuleren, digitaal ingestelde academische instellingen en op vaardigheden gebaseerde trainers. Om deze makers te helpen cursussen te bouwen die meer ROI en betrokkenheid opleveren, maakt Courus gebruik van geautomatiseerde tools gebaseerd op eigen gedragswetenschap en AI. Deze tools omvatten:

  • Een audience insight engine die makers helpt te begrijpen wie hun cursisten zijn en wat ze echt willen leren, voordat ze ook maar een dollar investeren in het bouwen van een programma.
  • Een course builder die de precieze structuur identificeert die de voltooiings- en betrokkenheidpercentages tot 17X verhoogt.
  • Een real-time performance analyzer die gedragswetenschappen gebruikt om wrijvings- en afhaakpunten te identificeren en de inhoud dienovereenkomstig te optimaliseren.
  • Een generatieve AI-tool die scripts herschrijft, inhoud bewerkt en suggesties implementeert om slecht presterende inhoud snel bij te werken.

"Aan de tools die we bij Courus uitrollen is meer dan tien jaar gewerkt", zegt Joe DeMaria, medeoprichter en chief learning officer van Courus. "Als lerenden een programma niet afmaken, ervaren ze geen transformatie. We hebben de e-learningervaring jarenlang getest en geoptimaliseerd met als enige doel de voltooiing van het programma", aldus DeMaria. "Door de drempel tot voltooiing voor e-learningprogramma\’s te verlagen, kunnen lerenden levensveranderende transformaties bereiken die anders misschien niet gerealiseerd zouden zijn."

Jed Savage, medeoprichter en chief monetization officer, voegt daaraan toe: "Het Courus-team is obsessief gericht op het creeren van betere resultaten voor onze partners, waarvan velen voor het eerst echte ROI zien dankzij het Courus-platform."

De startup die voor het eerst op de markt komt, wordt geleid door doorgewinterde veteranen met meerdere exits. Duffy, wiens vorige technologiebedrijf werd overgenomen door Richard Branson\’s Virgin Group, heeft leidinggevende functies bekleed bij FOXSports.com, NBC Internet & CBS Sportsline. Het directieteam van Courus bestaat ook uit leiders die bedrijven hebben opgebouwd voor bedrijven als Microsoft, eBay, Ashton Kutcher\’s Katalyst Ventures, en heeft advies gegeven aan PayPal, UC System, & Daymond John.

Voor meer informatie of om op de wachtlijst van Courus te komen, ga naar courus.ai. Voor persvragen kunt u contact opnemen met [email protected].

Over Courus

Courus is een voltooiingsbedrijf. Zijn AI, machine learning en eigen gedragswetenschap creeren een pad naar het voltooien van elke taak, terwijl wrijvingspunten onderweg worden geelimineerd. De eerste markt van het bedrijf is e-learning.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire