header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een nieuwe weg naar succes: Hoe Angelica DeRossi UnFranchise verkoos boven een traditionele franchise om een aanvullend inkomen te verdienen.

Apr 19, 2023 1:55 PM ET

"

Angelica DeRossi is een vasthoudende ondernemer die alternatieve inkomstenstromen onderzocht om haar inkomen aan te vullen. DeRossi weigerde zich te laten tegenhouden door obstakels, waaronder een verhuizing van Arizona naar Florida voor haar gezondheid, en haar vastberadenheid om een succesvol bedrijf op te bouwen en haar aanvullend inkomen te verhogen is alleen maar sterker geworden. Toen ze het bedrijfsmodel van Market America ontdekte, was ze verrast dat ze tijdens elke stap van het opbouwen van haar eigen bedrijf toegang zou hebben tot een ervaren team van ondernemers. Dit betekende dat de reis naar een eigen bedrijf in een collaboratieve omgeving zou plaatsvinden, in plaats van in een concurrerende situatie.

"Sommige dagen zijn goede dagen en sommige dagen zijn moeilijk voor mij, maar ik laat me daardoor niet weerhouden om mijn dromen na te jagen. Met het UnFranchise®Business Model van Market America heb ik een manier gevonden om een succesvol bedrijf op te bouwen. Het heeft me de vrijheid gegeven om op mijn eigen voorwaarden te werken en toch mijn doelen te bereiken," zei DeRossi.

DeRossi\’s verhaal is inspirerend voor velen, omdat ze laat zien dat het mogelijk is om de tijd en energie te vinden om te werken aan een eigen bedrijf en een aanvullend inkomen, zelfs als je met grote obstakels te maken hebt. In feite gebruikt ze haar eigen uitdagingen om anderen te motiveren die denken dat ze geen 8 tot 15 uur per week kunnen vinden om hun eigen bedrijf op te bouwen.

Het omarmen van het UnFranchise Business Model van Market America heeft DeRossi in staat gesteld te profiteren van een unieke kans die zich onderscheidt van traditionele franchisebedrijven. In plaats van de nadelen van een conventionele franchise, zoals aanzienlijke investeringen vooraf, doorlopende vergoedingen en beperkte controle over de bedrijfsvoering, biedt het UnFranchise-model ondernemers de mogelijkheid om tegen lage kosten en met de flexibiliteit om hun bedrijf in hun eigen tempo op te bouwen. Bovendien zorgt de gezamenlijke aanpak van het ondernemerschap ervoor dat iedereen toegang heeft tot de ondersteuning en begeleiding die ze nodig hebben om te slagen.

Angelica heeft verschillende producten van Market America, waaronder gezondheidssupplementen, make-up en huidverzorgingslijnen, van harte omarmd. Door een "product van het product" te worden, heeft ze de waarde die deze producten aan haar leven hebben toegevoegd met anderen kunnen delen. Ondanks de uitdagingen blijft DeRossi ijverig en volhardend. Als ze niet in staat is haar huis te verlaten of een volledige online vergadering bij te wonen, heeft ze toegang tot een bibliotheek van instructievideo\’s die haar in staat stellen haar bedrijf stap voor stap op te bouwen.

Een van de meest lonende aspecten van het verkennen van alternatieve inkomstenstromen is de tijdsvrijheid die het haar heeft gegeven. Ze vertelt: "Voordat ik Market America vond, kon ik, als ik vrij wilde hebben, niet zomaar inpakken en weggaan. Ik moest verlof aanvragen en wachten tot het werd goedgekeurd, wat het moeilijk maakte om tijd met mijn gezin door te brengen. Nu kan ik mijn bedrijf combineren met mijn leven, wat vooral zinvol is sinds de komst van mijn eerste kleinkind. De tijdsvrijheid die dit bedrijf biedt, betekent alles voor mij."

Klik hier om toegang te krijgen tot de videoversie van dit verhaal.

Volg Market America Worldwide | SHOP.COM:

Tiktok: @marketamerica

Instagram: @marketamerica

Facebook: @marketamerica

Twitter: @MarketAmerica

Volg SHOP.COM:

Tiktok: @shopcom

Instagram: @shopcom

Facebook: @shopcom

Twitter: @shopcom

Over Market America Worldwide | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een bekroond wereldwijd e-commerce en productbemiddelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in een-op-een marketing en is de bedenker van de Shopping Annuity®. Haar missie is het bieden van een robuust bedrijfssysteem voor ondernemers terwijl consumenten een betere manier wordt geboden om te winkelen. Met het hoofdkantoor in Greensboro, North Carolina, en kantoren over de hele wereld, werd Market America Worldwide in 1992 opgericht door oprichter JR Ridinger. Via de belangrijkste, bekroonde shoppingwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder Market America Worldwide-exclusieve merken en duizenden topmerken in de detailhandel. SHOP.COM staat op plaats 19 in Newsweek magazine\’s 2021 Best Online Shops, nr. 54 in Digital Commerce 360\’s 2023 Top 100 Online Marketplaces, nr. 80 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 & 1.000 Online Retailers en nr. 10 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 Online Retailers Primary Merchandise Category. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de Torch Award for Marketplace Ethics van het Better Business Bureau en werd in 2022 een BBB National Partner. Market America Worldwide | SHOP.COM werd ook gerangschikt op nummer 13 in The Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2022. Door het ondernemende bedrijfsmodel van Market America Worldwide te combineren met SHOP.COM\’s krachtige vergelijkende shoppingmotor, Cashback-programma, SHOP Local-programma, ShopBuddy®, Express Pay-checkout, social shopping-integratie en talloze andere functies, is het bedrijf de ultieme online shoppingbestemming geworden.

Voor meer informatie over Market America Worldwide, bezoek MarketAmerica.com.

Voor meer informatie over SHOP.COM, bezoek SHOP.COM.

De afgebeelde verdiensten zijn atypisch, en het succes van elke UnFranchise Eigenaar zal afhangen van de hoeveelheid hard werk, talent en toewijding die zij besteden aan het opbouwen van hun Market America bedrijf. Voor typische verdiensten, zie www.market-america.info/mais.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire