header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe Home Improvements helpen met uw belastingen

Apr 19, 2023 1:27 PM ET

Veel mensen zien woningverbeteringsprojecten als een manier om hun huis op te knappen, maar er zijn ook andere voordelen, zoals het verlagen van uw belastingdruk. Hier zijn enkele tips over hoe huisverbeteringen kunnen helpen met uw belastingen:

1. Bekijk uw belastingsituatie

De eerste stap is ervoor te zorgen dat u uw specifieke situatie begrijpt en welke veranderingen kunnen worden aangebracht om uw belastingen te verbeteren. Dit omvat het begrijpen van het verschil tussen aftrekbare en niet-aftrekbare uitgaven en weten welke belastingkredieten momenteel beschikbaar zijn. Helaas zijn de belastingen in 2023 voor veel Amerikanen verhoogd, waardoor het moeilijk is om geld weg te zetten voor huisverbeteringen. Slimme huiseigenaren die aandacht besteden aan nieuwe wetten, zoals de Inflation Reduction Act van president Biden, kunnen echter hun aftrekposten maximaliseren en ervoor zorgen dat ze het meeste geld terugkrijgen.

2. Investeer in huisverbeteringen die u kunnen helpen geld te besparen op uw belastingen

Sommige van de beste belastingbesparende investeringen zijn exterieur renovaties zoals schilderen of het vervangen van daken of updates zoals het toevoegen van een nieuwe keuken of badkamer. Het verbeteren van de energie-efficientie kan u ook geld besparen op uw maandelijkse rekeningen. Dankzij de Inflation Reduction Act, veel nieuwe groene energie belastingkredieten zijn beschikbaar voor huiseigenaren op zoek naar de efficientie van hun huis te verbeteren.

Maar het is absoluut noodzakelijk dat u begrijpt welke onderdelen in aanmerking komen voor de Nonbusiness Energy Property Credit voordat u plannen maakt. Veranderingen aan ramen, dakramen, buitendeuren en isolatie komen allemaal in aanmerking. U kunt ook aanspraak maken op een gedeeltelijk krediet voor energie-efficiente apparaten zoals centrale airconditioners, waterverwarmers, ovens en elektrische panelen.

Dingen zoals verf of meubels komen zelden in aanmerking voor enige vorm van belastingkrediet. Bijgevolg moet u de werkelijke kosten van uw verbeteringen overwegen voordat u kijkt naar zoiets als financieringsopties voor meubels.

3. Maximaliseer de aftrekposten die op u van toepassing zijn

Er zijn een aantal verschillende aftrekposten die op u van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van uw specifieke situatie. Deze omvatten staats- en lokale belastingen, hypotheekrente, schade aan eigendommen en diefstal en meer.

4. Vergelijk financieringsopties voor woningverbetering

Er zijn veel verschillende financieringsopties voor woningverbetering beschikbaar voor huiseigenaren. Sommige kredietverstrekkers bieden leningen met een vaste rente, terwijl anderen leningen met een variabele rente aanbieden die kunnen worden aangepast op basis van de marktomstandigheden. Er zijn ook opties zoals home equity-leningen en kredietlijnen waarmee u geld kunt lenen tegen het eigen vermogen in uw huis. Nogmaals, bedenk waar u voor gaat betalen en hoe dit uw recht op belastingvermindering kan beinvloeden. Leningen voor woningverbetering kunnen worden gebruikt om uw meubels te financieren aankopen en energiebesparende upgrades, maar dat betekent niet dat 100% van uw kosten zullen worden terugbetaald in belastingkredieten.

5. Claim uw kredieten vroegtijdig

Sommige onderdelen van de niet-zakelijke energiekorting zullen vanaf 2027 strengere eisen hebben. Met name ovens en boilers zullen aan een hogere norm moeten voldoen om in aanmerking te komen voor belastingkredieten, dus ga nu aan de slag met in aanmerking komende verbeteringen om de mogelijke bureaucratie later te beperken.

6. Overweeg de extra voordelen naast belastingkredieten

Of u nu wel of niet in aanmerking komt voor nieuwe belastingkredieten, u moet nog steeds rekening houden met de voordelen van huisverbeteringen. Niet alleen zal uw huis er mooier uitzien, maar u kunt ook andere voordelen ervaren, zoals een hogere doorverkoopwaarde, lagere maandelijkse energiekosten en meer leefruimte. Veel huiseigenaren vinden ook dat hun kwaliteit van leven verbetert door deze verbeteringen.

The bottom line

Home improvements can help you save on your taxes thanks to new tax credits in the Inflation Reduction Act, but it\’s important to review your specific situation and choose home improvements that will help you save the most money. Door deze tips te volgen, kunt u de voordelen van huisverbeteringen maximaliseren en tegelijkertijd uw totale belastingdruk verlagen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire