header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Market America | SHOP.COM en Bottom Line Concepts werken samen om bedrijven te helpen bij het veiligstellen van belangrijke personeelsbehoudkredieten.

Apr 19, 2023 1:43 PM ET

""

Market America | SHOP.COM, een wereldwijd en bekroond e-commerce en productbemiddelingsbedrijf, heeft onlangs een partnerschap aangekondigd met Bottom Line Concepts, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maximaliseren van de voordelen van het Employee Retention Credit (ERC) programma. Het ERC is een stimuleringsprogramma dat door de CARES Act is ingesteld om bedrijven te helpen die hun werknemers tijdens de COVID-19 pandemie hebben behouden. Het is een belastingkrediet dat bedrijven kunnen claimen op basis van gekwalificeerde lonen en gezondheidszorg betaald aan werknemers.

Marc Ashley, President & COO van Market America Worldwide, zei: "Onze samenwerking met Bottom Line Concepts is een bewijs van onze inzet om bedrijven te ondersteunen tijdens deze ongekende tijden. Door samen te werken, willen we bedrijven helpen de complexiteit van het ERC-programma te navigeren en de maximaal beschikbare voordelen veilig te stellen, wat uiteindelijk bijdraagt aan hun veerkracht en succes in het licht van economische uitdagingen."

Het ERC-programma biedt potentiele kredieten voor bedrijven die in aanmerking komen, met kredieten tot 26.000 dollar per werknemer. De hoogte van het krediet is afhankelijk van de vraag of het bedrijf ook financiering heeft ontvangen uit het Paycheck Protection Program (PPP). Het ERC-programma is beschikbaar voor meerdere jaren, waaronder 2020 en 2021, en er is geen limiet aan de beschikbare financiering. Bovendien zijn er veel manieren voor bedrijven om in aanmerking te komen voor het programma, waaronder verminderde inkomsten of gedeeltelijke/volledige stopzetting van bedrijfsactiviteiten.

"We zijn verheugd om samen te werken met Market America om kleine bedrijven te helpen de kredieten veilig te stellen waar ze recht op hebben," zei Josh Fox, oprichter en CEO van Bottom Line Concepts. "Nu de toegang tot kapitaal duurder wordt voor kleine bedrijven, is het van cruciaal belang dat gerenommeerde belastinghersteladviseurs deze partnerschappen aangaan en bedrijven in het hele land informeren over het ERC-programma en hun subsidiabiliteit."

Als een bedrijf een verandering in de openingstijden, gedeeltelijke of volledige opschorting van de bedrijfsactiviteiten, shutdowns van toeleveringsketens of leveranciers, vermindering van de aangeboden diensten, vermindering van het personeelsbestand, een verstoring van de bedrijfsvoering, niet in staat om de werkplek van een klant te bezoeken, leveranciers die niet in staat zijn om kritieke goederen of materialen te leveren, extra afstandseisen voor werknemers en klanten als gevolg van sociale afstand, verandering van taken/functies, taken of werk dat niet thuis of tijdens de overgang naar werk op afstand kon worden gedaan, of gebrek aan reizen of gebrek aan groepsbijeenkomsten, kunnen zij mogelijk in aanmerking komen voor het ERC-programma.

Het proces voor bedrijven om te profiteren van het ERC-programma omvat het genereren van leads, klantsucces, gegevensmodellering en kwaliteitsbeoordeling, bevestiging en ondertekening van de klant, en het afsluiten van de klant en indiening bij de IRS. Bottom Line Concepts heeft een 14-jarige staat van dienst van succes, met meer dan $ 5 miljard aan ERC-claims en teruggevorderd geld voor klanten tot nu toe, en meer dan 35.000 ERC-klanten.

De ERC indieningstermijnen voor in aanmerking komende werkgevers die een krediet claimen voor een kwartaal in 2020 is 15 april 2024, en voor een kwartaal in 2021 is 15 april 2025.

Market America | SHOP.COM\’s partnerschap met Bottom Line Concepts om bedrijven te helpen profiteren van het ERC-programma is een waardevolle kans voor bedrijven. Door potentiele klanten te identificeren, de ERC-mogelijkheid en het contract te delen en klanten aan te trekken bij Bottom Line Concepts, kunnen bedrijven profiteren van de expertise en ervaring van een bedrijf dat een bewezen staat van dienst heeft als het gaat om het maximaliseren van de voordelen van het ERC-programma.

Over Market America Worldwide | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een bekroonde wereldwijde e-commerce en productmakelaardij die gespecialiseerd is in One-to-One Marketing en is de bedenker van de Shopping Annuity®. Haar missie is het bieden van een robuust bedrijfssysteem voor ondernemers terwijl consumenten een betere manier wordt geboden om te winkelen. Met het hoofdkantoor in Greensboro, North Carolina, en met kantoren over de hele wereld, werd Market America Worldwide in 1992 opgericht door oprichter, voorzitter & CEO JR Ridinger . Via de belangrijkste, bekroonde winkelwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder Market America Worldwide-exclusieve merken en duizenden topmerken in de detailhandel. SHOP.COM staat op plaats 19 in Newsweek magazine\’s 2021 Best Online Shops, nr. 54 in Digital Commerce 360\’s 2023 Top 100 Online Marketplaces, nr. 82 in Digital Commerce 360\’s 2023 Top 500 & 1.000 Online Retailers en nr. 10 in Digital Commerce 360\’s 2023 Top 500 Online Retailers Mass Merchandise Category. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de Better Business Bureau\’s Torch Award for Marketplace Ethics en werd een BBB National Partner in 2022. Market America Worldwide | SHOP.COM werd ook gerangschikt op nummer 13 in The Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2022. Door het ondernemingsmodel van Market America Worldwide te combineren met de krachtige vergelijkende shoppingmotor van SHOP.COM, Cashback programma , SHOP Local programma, ShopBuddy® , Express Pay checkout, social shopping integratie en talloze andere functies, is het bedrijf de ultieme online shopping bestemming geworden.

Voor meer informatie over Market America Worldwide kunt u terecht op MarketAmerica.com.

Voor meer informatie over SHOP.COM, bezoek SHOP.COM.

Over Bottom Line Concepts

Bottom Line Concepts (BLC) is een prestatiegericht adviesbureau voor belastinginning. In de afgelopen 14 jaar is BLC uitgegroeid tot de erkende leider in het Employee Retention Credit (ERC) programma. BLC is een wereldwijd bedrijf dat een divers klantenbestand bedient in vele sectoren met bedrijven uit elke sector die ~30% van de top 100 accountantskantoren, ~30% van de top 100 advocatenkantoren en 20 of de Fortune 1000 vertegenwoordigen. De ERC-divisie heeft met meer dan 35.000 ERC-clienten gewerkt en meer dan 5 miljard dollar aan terugbetalingen verwerkt. BLC werd genoemd op de lijst van Inc 5000 als een van de snelst groeiende particuliere bedrijven in Amerika. Wij zijn een klantgeobsedeerd bedrijf dat zich uitsluitend richt op onze missie om Amerikaanse bedrijven voor te lichten over de ERC en hen te helpen opnieuw te investeren in zichzelf en hun toekomst.

Mediacontacten Voor SHOP.COMGillean Smith[email protected] Voor BLC Andrew Jennings[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire