header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NJ karate-instructeur vrijgesproken van seksueel misbruik

Apr 19, 2023 1:23 PM ET

De eigenaar van een karateschool in Bloomfield is vrijdag vrijgesproken van alle aanklachten. Hij stond terecht voor twee aanklachten van aanranding en twee aanklachten van het in gevaar brengen van het welzijn van een kind.

""

In juni 2019 beschuldigde een 11-jarige leerlinge Edilberto Torres van ongepast lichamelijk contact met haar privegebieden. De leerlinge beschuldigde Torres ervan haar meer dan een maand lang te hebben aangeraakt. Ze zei dat de aanrakingen voor de lessen zouden plaatsvinden als hij ermee instemde om op haar te letten.

Tijdens het proces getuigden het vermeende slachtoffer, haar moeder, een detective en een agent van het bureau van de officier van justitie van Essex County namens de staat. Torres had meerdere getuigen die namens hem getuigden. Een paar getuigen getuigden dat zij op hetzelfde moment of voordat het vermeende slachtoffer bij de karateschool aankwam, aanwezig waren. Een voormalige klasgenoot getuigde ook dat het slachtoffer haar vertelde dat deze beschuldigingen niet waar waren.

Attorney Brett Rosen represented Torres at trial. Advocaat Rosen zei dat de verzwakkingen ongeveer acht uur duurden en was blij dat de jury zijn client niet schuldig bevond aan alle aanklachten.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire