header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 dingen te doen voordat de baby komt

Apr 28, 2023 3:54 PM ET

Het laatste trimester van de zwangerschap kan een hectische tijd zijn voor ouders. Er zijn een aantal grote en kleine taken waar je aan moet denken, van het samenstellen van een tas voor het ziekenhuis, het aanleggen van een voorraad luiers en flesvoeding tot het inrichten van de babykamer. Hoewel het normaal is dat sommige dingen door de mand vallen, kan het de moeite waard zijn om een aantal van de belangrijkste taken in een vroeg stadium af te handelen. Hier zijn enkele van de dingen die alle gezinnen voor de geboorte van een baby moeten regelen:

Plan ouderschapsverlof

Het is belangrijk om zwangerschaps- en/of vaderschapsverlof zo vroeg mogelijk met rapporterende managers te bespreken, zodat het bedrijf een langere afwezigheid kan plannen. Lees het verlofbeleid zorgvuldig door om te begrijpen wat er aan ouderschapsverlof wordt aangeboden en praat met HR. "Ouderschapsverlof verschilt aanzienlijk van de ene werkplek tot de andere, dus het is mogelijk dat de ene ouder meer flexibiliteit heeft dan de andere – sommige ouders kiezen ervoor om hun verlof te spreiden terwijl anderen het tegelijkertijd opnemen," zegt Daryl Klump, financieel adviseur bij Northwestern Mutual. "Sommige managers kunnen zich ook goed voelen bij het combineren van persoonlijk verlof met ouderschapsverlof."

Babyproof het huis

Veel ouders maken het huis niet babyproof in een vroeg stadium, omdat ze denken dat ze nog wat tijd hebben voordat hun kind gaat kruipen. Maar vergeet niet dat babyproofing veel tijd en moeite kan kosten. Ouders moeten letten op scherpe hoeken, onbeveiligd meubilair en niet afgesloten kasten – vooral die met schoonmaakmiddelen of andere chemicalien. Dit kost tijd, en als de baby er eenmaal is, hebben ouders misschien tijd noch energie om het huis grondig te inspecteren. Prioriteit geven aan babyproof maken van het huis tijdens de zwangerschap kan nieuwe ouders later veel tijd besparen.

Zorg voor een levensverzekering

Voor jonge ouders die nog geen levensverzekering, is de komst van een eerste kind (of een tweede of derde) vaak de aanleiding om voor het eerst een levensverzekering af te sluiten. Termijn levensverzekering kan een goede optie zijn voor ouders met een budget. "Een verzekering kan de gemoedsrust geven dat er voor de kinderen wordt gezorgd, zelfs als het onverwachte gebeurt", zegt Klump.

Creeer een nieuw budget

Aanstaande ouders hebben misschien al een budget dat goed past bij hun levensstijl, maar de komst van een baby kan alles veranderen. Er komen niet alleen eenmalige uitgaven zoals wiegen, kamerinrichting en babyfoons, maar ook veel terugkerende uitgaven zoals flesvoeding, kleding, speelgoed, luiers en kinderopvang. Aanstaande ouders kunnen zich voorbereiden door wat onderzoek te doen naar de kosten van deze zaken en ruimte te maken in het budget. Vrienden en familie kunnen soms sommige van deze artikelen cadeau doen, maar in ieder geval kunnen de terugkerende uitgaven in het nieuwe budget worden meegenomen.

Bespreek een bezoekplan met familie

Nieuwe ouders hebben sterk uiteenlopende opvattingen over bezoek van dierbaren kort na de komst van een baby. Sommige ouders vinden het heerlijk om hun baby aan de familie voor te stellen. Ze willen misschien dat naaste familieleden of grootouders een week of twee op bezoek komen voor extra steun. Anderen voelen zich in de war en concentreren zich volledig op de baby; misschien willen ze niet worden afgeleid door gasten of bezoekers. Wat de voorkeur ook is, dit is een gesprek dat aanstaande ouders met familie en vrienden moeten proberen te voeren voordat de baby komt. Bespreek wanneer en of bezoek op prijs wordt gesteld en beperk de overweldiging door een schema op te stellen zodat bezoekers elkaar niet overlappen.

Source: Northwestern Mutual

Contact: Don Klein, 1-800-323-7033


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire