header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 Jobs U kunt doen met een Real Estate License

Apr 28, 2023 3:12 PM ET

Als u overweegt om een onroerend goed licentie, kunt u worden verrast om te leren dat je meer kunt doen dan verkopen eigenschappen als je eenmaal in licentie gegeven. Terwijl steeds een makelaar is een populaire carriere pad voor degenen die een licentie te krijgen, het is niet de enige.

Hier zijn vijf baan mogelijkheden om te verkennen als je wilt een gelicentieerde onroerend goed professional te worden:

Quick View: 5 Jobs You Can Do with a Real Estate License

Job Beschrijving
1) Makelaar Het helpen van mensen bij het kopen en verkopen van huizen (opnemen van advertenties, bezichtigingen en prijsonderhandelingen)
2) Taxateur Schat de waarde van een woning
3) Home Inspector Controleert woningen voor de verkoop om er zeker van te zijn dat ze veilig en in goede staat zijn
4) Property Manager Verantwoordelijk voor dagelijks beheer van huurwoningen (marketing, screening huurders, innen huur en onderhoud)
5) Commercial Leasing Agent Bedrijven helpen bij het vinden van kantoor- of winkelruimtes

1) Makelaar

Makelaars in onroerend goed werken samen met kopers om woningen of bedrijfspanden te vinden die aan hun behoeften voldoen tegen het juiste budget. Dan, agenten helpen kopers onderhandelen over een eerlijke aankoopprijs. Agenten kunnen ook werken met verkopers om eigenschappen lijst en sluit ze met de juiste kopers. Sommige kopers werken liever met REALTORS®, of gelicentieerde agenten die lid zijn van de NAR, National Association of REALTORS®, omdat zij een ethische opleiding hebben gevolgd. Veel mensen worden aangetrokken tot een carriere als makelaar vanwege de onbeperkte verdienmogelijkheden, flexibele agenda, en de mogelijkheid om hun klanten te helpen hun dromen van huiseigenaarschap te bereiken.

2) Taxateur

Appraisers zijn getrainde professionals die de waarde van een woning schatten, of dat nu een huis, grond, gebouwen, etc. is. Zij gebruiken marktkennis om een eigendom te evalueren en een nauwkeurige schatting van de waarde van het eigendom te geven. Veel taxateurs besteden hun dagen op locatie, het uitvoeren van inspecties en interfacing met klanten. Een licentie in onroerend goed is nuttig voor taxateurs, omdat ze moeten weten industrie-relevante regelgeving om een woning op de juiste manier te evalueren.

3) Home Inspector

De rol van een huis inspecteur is om te controleren of het huis is in overeenstemming met de code, te controleren voorwaarden en zorgen voor de veiligheid voor de verkoop. Inspecteurs bezoeken de woning en stellen een verslag op van de bevindingen voor de aspirant-koper om te beoordelen voor de aankoop. Een inspecteur met een licentie in onroerend goed kan worden beschouwd als meer geloofwaardig in de ogen van een klant, omdat de licentie toont vertrouwd met de industrie regelgeving.

4) Property Manager

Property managers zorgen voor het dagelijks beheer van verhuureenheden in appartementencomplexen en andere gemeenschappen.

Vastgoedbeheerders kunnen taken behandelen als:

  • Marketing
  • Tenant Screening
  • Huurincasso
  • Onderhoud
  • Repairs

Omdat vastgoedbeheerders verantwoordelijk zijn voor talrijke taken, is deze baan vaak geschikt voor mensen die georganiseerd en geduldig zijn en veel aandacht hebben voor details.

5) Commerciele Leasing Agent

Een commerciele leasing agent werkt met bedrijven om geschikte kantoren of winkelruimtes te vinden voor hun behoeften – het tonen van eigenschappen aan potentiele huurders en hen te helpen onderhandelen over huurvoorwaarden. Het verkrijgen van een vastgoed licentie kunt u werken met klanten zonder een makelaar, wat betekent dat meer commissie op uw deals.

Final Thoughts

Als u overweegt het krijgen van een licentie in onroerend goed, zijn er tal van beschikbare baan opties, met inbegrip van de verkoop van onroerend goed als een makelaar.

Van taxateurs tot huis inspecteurs, en property managers tot commerciele leasing agenten, is er een perfecte rol voor u als een gelicentieerde onroerend goed professional, nu is het aan u om de juiste pasvorm op basis van uw interesses en vaardigheden te kiezen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire