header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocatenkantoor Todd J. Leonard wint zaak over werknemerscompensatie in New Jersey tegen Amazon nadat rechter oordeelt dat schietpartij vergoed kan worden

Apr 28, 2023 3:24 PM ET

De New Jersey workers\’ compensation lawyers at the Todd J. Leonard Law Firm hielpen hun client, een Amazon werknemer, bij het verkrijgen van een workers\’ compensation uitkering nadat hij levensbedreigende verwondingen had opgelopen bij een willekeurig schietincident tijdens een lunchpauze op het werk.

Een Essex County workers\’ compensation rechter beval Amazon om de werknemer te betalen voor al zijn medische kosten en vroegere en huidige lonen nadat hij had vastgesteld dat hij gewond was geraakt tijdens zijn werk. Het advocatenkantoor Todd J. Leonard voerde een twee jaar durende juridische strijd om de gunstige uitspraak te verkrijgen nadat Amazon ontkende dat het arbeidsongeval compensabel was en weigerde de gewonde werknemer uitkeringen te verstrekken. Procesadvocaat Paul G. Paravati, Esq., betoogde met succes dat Amazon verantwoordelijk was voor de verwondingen van de werknemer onder de werknemerscompensatiewet van New Jersey.

"The Todd J. Leonard Law Firm is toegewijd aan het beschermen van de rechten van onze clienten op uitkeringen onder de werknemerscompensatiewet van New Jersey," zei Mr. Paravati. "Deze zaak is een belangrijke overwinning, niet alleen voor de werknemers van Amazon, maar voor alle werknemers van New Jersey, omdat het hun recht op compensatie voor verwondingen op de werkplek tijdens pauzes versterkt."

De client van het Todd J. Leonard Law Firm was werkzaam in een magazijn van Amazon toen hij op 11 oktober 2020 gewond raakte. De werknemer rookte een sigaret tijdens zijn lunchpauze terwijl hij een paar meter van de ingang van het magazijn zat. Een onbekende persoon schoot hem meerdere malen in de arm en borst, waardoor hij levensbedreigende verwondingen opliep en tijdelijk in coma raakte.

Amazon weigerde de vordering van de gewonde werknemer tot schadevergoeding te accepteren, ook al had de schietpartij plaatsgevonden op slechts een paar meter van de ingang van het magazijn, in een gebied waar werknemers de opdracht hadden gekregen om te roken. De werkgever weigerde hem essentiele medische behandeling en tijdelijke loonuitkeringen.

In haar advies stelde de rechter vast dat Amazon de controle had over een openbare stoep bij het magazijn. Het bedrijf had een "de facto" rookplek gecreeerd door daar een grote asbak, vuilnisbak en welkomstbord te plaatsen en werknemers te informeren dat ze daar mochten roken.

Een politieonderzoek vond geen verband tussen de werknemer en de derde die de criminele daad pleegde. De verwondingen van de Amazon werknemer waren compensabel omdat ze het gevolg waren van een willekeurige schietpartij en een neutraal risico waren van het werk.

De personal injury lawyers van het Todd J. Leonard Law Firm zijn toegewijd aan het helpen van werknemers die ernstig gewond zijn geraakt bij een werkgerelateerd ongeval. Met meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van claims voor werknemerscompensatie, zal het kantoor vechten om de rechten van werknemers te beschermen en de voordelen te verkrijgen die clienten verdienen. Bel (973) 920-7900 voor een gratis evaluatie of bezoek https://www.lawleonard.com/.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire