header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze Airways™ viert Wereld Autisme Maand in samenwerking met Autisme Double-Checked

Apr 28, 2023 4:27 PM ET

— Breeze organiseert een Mock Boarding Event voor toekomstige gasten met een Autisme Spectrum Stoornis

als luchtvaartmaatschappij werkt om eerste binnenlandse luchtvaartmaatschappij te worden die gecertificeerd is door Autism Double-Checked —

Salt Lake City, UT (25 april 2023) – Breeze Airways, de nieuwste, leukste binnenlandse low-fare luchtvaartmaatschappij, zet haar samenwerking voort met Autism Double-Checked, om de stewardessen van de luchtvaartmaatschappij te trainen in manieren om de stress van vliegreizen te herkennen en te verlichten. Daarnaast plant de luchtvaartmaatschappij volgende maand een oefening om gasten met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en hun familie te helpen bij het instappen.

Eenmaal volledig opgeleid door Autism Double-Checked, zou Breeze de eerste binnenlandse luchtvaartmaatschappij zijn die de certificering bezit.

Door te opereren vanuit minder bedeelde luchthavens zorgt Breeze nu al voor een prettigere reiservaring. Met de samenwerking breidt Breeze haar zorgzame service uit naar de autismegemeenschap. Meer dan de helft van de stewardessen van Breeze heeft het trainingsprogramma afgerond en de luchtvaartmaatschappij gaat de training nu ook voor piloten aanbieden.

De oefening om na te bootsen vindt plaats op Bradley International Airport in Hartford op 16 mei en zal een echte vlucht nabootsen voor gasten en hun familie, om vertrouwd te raken met de vliegprocedures en te weten wat ze kunnen verwachten op een echte vlucht.

"Dit mock boarding evenement biedt mensen met autisme en hun familie de waardevolle ervaring om hun weg door TSA en in een vliegtuig te vinden – waardoor ze beter voorbereid zijn op toekomstige reizen", aldus David Neeleman, oprichter en CEO van Breeze Airways. "Met programma\’s zoals deze, hopen we ons deel te doen om een meer inclusieve luchtvaartmaatschappij te zijn terwijl we groeien."

"We zijn verheugd om met Breeze Airways en Autism Double-Checked samen te werken aan dit belangrijke initiatief," zei Kevin A. Dillon, A.A.E., Executive Director van de Connecticut Airport Authority. "Op Bradley International Airport is het onze missie om reizen aangenaam en gemakkelijk te maken voor iedereen. Deze oefening is een van de manieren waarop we dat willen bereiken, terwijl we ook voortbouwen op onze bestaande programma\’s. We kijken ernaar uit om de deelnemers en hun families te verwelkomen."

Breeze\’s partner in het initiatief, Autism Double-Checked (ADC) is opgericht door ervaren reisprofessionals en ouders van kinderen met speciale behoeften. Als zodanig brengt ADC een diep begrip van de reisindustrie logistiek en de moeilijkheden geconfronteerd door gezinnen van personen op het autisme spectrum bij het reizen.

Autism Double-Checked mede-oprichter en CEO Alan Day, zei: "Breeze Airways heeft zich ten doel gesteld de minderbedeelden te bedienen, door te opereren vanaf onderbezette, minder drukke regionale luchthavens. Nu gaan ze een stap verder met hun prachtige inspanningen om autisme-inclusief te worden en tegemoet te komen aan de speciale behoeften van een gemeenschap die door de luchtvaartindustrie grotendeels is genegeerd. Als zodanig is de inzet voor een praktijk instap evenement, zoals de een op Bradley International Airport op 16 meith, is een big deal voor elke luchtvaartmaatschappij, en Breeze heeft enthousiast stap tot de plaat."

Ter gelegenheid van de Wereld Autisme Maand sprak Angela Vargo, Vice President Marketing en Communicatie van Breeze, vandaag ook in een panel met de Society of American Travel Writers, gemodereerd door Autism Double-Checked Co-Founder David Tait, over de inspanningen van Breeze om reizen gemakkelijker te maken voor gasten met een Autisme Spectrum Stoornis en hun families.

De Society of American Travel Writers (SATW) is een organisatie van 2000 reis-en toerisme professionals bestaande uit schrijvers, redacteuren, en PR mensen, die bestemmingen, hotels, en nog veel meer vertegenwoordigen. Twee keer per maand sponsort SATW webinars voor haar leden over relevante onderwerpen binnen de reisbranche.

Ter gelegenheid van de Wereld Autisme Maand heeft Breeze ook een video uitgebracht waarin Teamleden uit het hele netwerk hun persoonlijke ervaringen met autistische dierbaren in hun leven delen. Klik hier om de video te bekijken.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en prijzen a la carte. Met naadloze boeking, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en aangepaste vluchtfuncties die via een slanke en eenvoudige app worden geleverd, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Vluchten zijn nu te koop op www.flybreeze.com en via de Breeze app.

Over Breeze Airways Breeze Airways is in mei 2021 met de dienst begonnen. Een jaar later werd het door Travel Leisure World\’s Best Awards gerangschikt als de nummer 2 Amerikaanse beste binnenlandse luchtvaartmaatschappij van 2021. Breeze biedt nu 121 non-stop routes tussen 35 steden in 20 staten. Opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman, exploiteert Breeze een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloze boeking, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – inclusief gratis familiezitplaatsen – geleverd via een slanke en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Vluchten zijn te koop op flybreeze.com en via de Breeze app.

Over Autism Double-Checked (ADC)

Stamford CT-based ADC is in 2016 opgericht door twee veteranen uit de reisindustrie: CEO Alan Day heeft meer dan 20 jaar ervaring in retail travel en – als vader van een autistische zoon – herkende hij het gebrek aan speciale behoeften training in de reisindustrie. Medeoprichter David Tait OBE, is een carriereman en auteur van luchtvaartmaatschappijen, die onder meer in 1984 samen met Sir Richard Branson Virgin Atlantic Airways oprichtte en de luchtvaartmaatschappij 20 jaar lang in de VS leidde. Day en Tait hebben ADC opgericht met als missie reisorganisaties beter voor te bereiden op het ontvangen van autistische gasten en tegelijkertijd de autistische gast voor te bereiden op wat hij op zijn bestemming kan verwachten, vandaar het "double-checked" in de bedrijfsnaam.

Over Bradley International Airport

Bradley International Airport (BDL) is de op een na grootste luchthaven van New England. Bradley International Airport is nationaal erkend door toonaangevende reisbladen voor zijn reisgemak en staat klaar om u te verwelkomen met nieuwe non-stops en uitgebreide diensten. De bekroonde luchthaven wordt beheerd door de Connecticut Airport Authority, en haar activiteiten worden volledig zelf gefinancierd. De luchthaven draagt bijna 3,6 miljard dollar bij aan de regionale economie. Ga voor meer informatie naar www.flyBDL.org.

BREEZE B-ROLL FOR BROADCAST MEDIA:

https://spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

Media Contact:

Gareth Edmondson-JonesBreeze Airways917 399-9355[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire