header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Brits advocatenkantoor Taylor Rose maakt internationaal debuut met uitbreiding naar Australie

Apr 28, 2023 4:41 PM ET

Sydney, Australie – 26 april 2023: Een van de beste advocatenkantoren in het Verenigd Koninkrijk, Taylor Rose MW ("Taylor Rose"), betreedt de Australische markt voor juridische diensten door een partnerschap aan te gaan met het Australische bedrijf GTC Legal ("GTC") om zijn succesvolle juridische adviesmodel down under uit te breiden.

Lancering van het Taylor Rose merk in Australie, het kantoor zal nauw samenwerken met GTC om haar expertise als een van de grootste consultant advocatennetwerken in het Verenigd Koninkrijk te bieden, gebruik makend van GTC\’s lokale marktkennis en geavanceerde klantenwerving capaciteiten. Taylor Rose zal haar waardevolle IP bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van GTC\’s bestaande business, waarbij consultants op afstand toegang krijgen tot een gecentraliseerd service platform, management infrastructuur, digitale marketing expertise en geavanceerde IT-ondersteuning en systemen.

Analyse van de Australische juridische dienstverlening suggereert dat de markt geschikt is voor grootschalige invoering van het consultant model. James Stevens, oprichter en CEO van GTC Legal Group Holdings, het moederbedrijf van GTC Legal, zegt dat het sterk gefragmenteerde karakter van de juridische dienstverlening in Australie de invoering zal versnellen. Er zijn momenteel ongeveer 55.000 advocaten in Australie die voor 18.000 advocatenkantoren werken. Met een gemiddelde van slechts drie advocaten per kantoor, vertegenwoordigt Australie een van de meest gefragmenteerde juridische markten ter wereld. Dit biedt Taylor Rose een belangrijke kans om haar doel te bereiken om het toonaangevende consultancy advocatenkantoor in Australie te worden in 2025.

Het feit dat advocatenkantoren in Australie niet verplicht zijn om een Professional Indemnity Insurance (PII) te betalen, zal ook helpen om de groei van het model te versnellen, aangezien advocaten in staat zijn om hun hele bedrijf met weinig kosten of risico\’s naar het nieuwe model over te zetten en schaalvoordelen te behalen die anders niet mogelijk zouden zijn.

Sinds de Covid-19 pandemie is de Australische advocatuur aanzienlijk veranderd wat betreft de verwachtingen van de werknemers en de vraag naar een veel flexibelere werkplek. Veel bedrijven bieden nu een "hybride" model van een of twee dagen thuiswerken in een poging om dit aan te pakken, maar het consultancy model is beter geplaatst om ten volle te profiteren van deze veranderende werkgewoonten, omdat professionals de reistijd willen verminderen en een betere balans tussen werk en prive willen. Echter, Taylor Rose consultants die liever op kantoor werken hebben toegang tot kantoorwerkplekken in Sydney, Melbourne, Brisbane en Perth.

Taylor Rose ziet potentieel voor het consultancy model in alle gebieden van de professionele dienstverlening, maar vooral in de commerciele en onroerend goed markten, waar een gecoordineerd en uitgebreid platform voor advocaten om te opereren als volledig ondersteunde consultants nog moet worden opgezet.

GTC begon in 2009 als juridische verwijzingsdienst en nam in 2019 het persoonlijke dienstenbedrijf Armstrong Legal over. De GTC Legal Group biedt nu een volledig scala aan diensten, waaronder strafrecht, familie, commerciele geschillen, immigratie en betwiste nalatenschappen. Het heeft meer dan 120 medewerkers in het hele land.

AIIC Group, het moederbedrijf van Taylor Rose MW, is onlangs erkend als de snelst groeiende juridische en boekhoudkundige dienstverlener in het Verenigd Koninkrijk, volgens de FT 1000-lijst van Europa\’s snelst groeiende bedrijven, gepubliceerd door de Financial Times. De groei wordt voornamelijk gedreven door de adviesdivisie van Taylor Rose MW en het bedrijf kijkt nu naar de groei van deze diensten in andere gefragmenteerde markten zoals de VS, Canada en Australie.

Director of Consultant Services bij Taylor Rose MW, Antony Jaggard, zei:

"Consultancy is een aantrekkelijk en haalbaar alternatief geworden voor ervaren advocaten dat een hoger inkomen en een beter evenwicht tussen werk en priveleven biedt door thuis te werken. We hebben hard gewerkt om een platform en processen te ontwikkelen die onze consultants de best mogelijke ervaring bieden, en dat werpt echt zijn vruchten af."

"Australie is altijd een markt geweest waarin we zeer geinteresseerd waren en dit partnerschap biedt ons de perfecte gelegenheid om het aanbod van juridische consultancy uit te breiden. Het land is achtergebleven in termen van ontwikkeling, en GTC is een van de zeer weinige Australische kantoren die al een gevestigde aanwezigheid heeft op dit gebied waarmee we kunnen samenwerken om het consultancyaanbod snel en op schaal te laten groeien."

James Stevens, oprichter en CEO van GTC Legal Group Holdings, het moederbedrijf van GTC Legal:

"GTC heeft ons consulting model de afgelopen jaren organisch laten groeien tot het punt dat we nu ongeveer 70 consultants in het hele land hebben. Onze samenwerking met Taylor Rose zal hun toonaangevende Britse knowhow combineren met het practice management platform, NebuLAW, dat we hier in Australie al hebben opgezet om een groeiende markt te veroveren die de Australische juridische industrie volledig zal ontwrichten."

Over Taylor Rose MW

Taylor Rose MW is een snelgroeiend en innovatief top 60 Britse advocatenkantoor dat actief is in Engeland en Wales. Opgericht in 2009 als Taylor Rose Law, heeft het bedrijf met succes verschillende fusies aangegaan met onder andere Tucker Turner Kingsley Wood en McMillan Williams Solicitors. Het heeft momenteel meer dan 600 werknemers en meer dan 500 consultants die honoraria verdienen, met een jaarlijkse omzet van meer dan 70 miljoen pond.

Voornamelijk gericht op consumentenrecht, is Taylor Rose MW actief in sectoren waaronder onroerend goed, waar het een top drie is in het Verenigd Koninkrijk; private client; familie; en strafrecht.

In de voorhoede van marktverstoring in de Britse juridische dienstverlening, exploiteert Taylor Rose MW ook een snelgroeiende top vier UK consultant solicitor platform, dat nummer een is in de vastgoedsector en in consumentenrecht.

Verder informatie over Taylor Rose in Australie is beschikbaar op https://www.taylor-rose.com.au/

Over GTC Legal Group

GTC Legal Group ( GTC ) is opgericht in 2009 en ontwrichtte het "traditionele" model van advocatenkantoren die actief zijn binnen de persoonlijke juridische dienstenmarkt, door een uniek, gediversifieerd model aan te bieden. Het GTC-model omvat een advocatenkantoor met omzetdeling (GTC Lawyers), de grootste juridische referentie van Australie met een netwerk van ongeveer 1500 advocaten die gecontracteerd zijn als partners (All Courts Lawyers), een front- en backoffice servicebedrijf (GTC Legal Services), evenals een "traditioneel" advocatenkantoor (Armstrong Legal), dat actief is in zeven segmenten van persoonlijk recht, 116 medewerkers heeft in zeven kantoren in Australie en een niet-gecontroleerde omzet van $ 20,3 miljoen heeft gegenereerd voor het boekjaar dat eindigde op 30 juni 2022.

GTC beheert een van de drukste juridische hotlines van Australie, die uitsluitend wordt bemand door praktiserende advocaten en die jaarlijks meer dan 80.000 vragen beantwoordt; evenals de twee grootste juridische websites voor consumenten in Australie – met 450.000 hits per maand (www.gotocourt.com.au en www.armstronglegal.com.au). De onderneming beschikt over sterk ontwikkelde digitale marketing- en technologiecapaciteiten om de organische groei en winstgevendheid van advocatenpraktijken te verbeteren.

Voor meer informatie over GTC Legal, bezoek https://gtclegalgroup.com.au

Inlichtingen:

Voor vragen van de Britse media kunt u contact opnemen met:

Ian Morris / George Esmond / Amelia Beale, SEC Newgate UK – [email protected]

Voor mediavragen uit Australie kunt u contact opnemen met:

Dannika Warburton, Investability – [email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire