header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CyCraft Technology introduceert XCockpit – geautomatiseerd beheersplatform voor cyberbeveiligingsbedreigingen

Apr 28, 2023 3:19 PM ET

CyCraft Technology kondigde vandaag (4.20) aan dat zij het nieuwe AI-gebaseerde cybersecurity threat management platform genaamd "XCockpit" hebben gelanceerd. Dit nieuwe platform is gebouwd onder het concept van AI-Assistant-as-a-Service, integreert interne en externe dreigingsmonitoring, en lost de problemen op van een tekort aan mankracht en moeilijkheden bij het kwantificeren van de operationele efficientie van SOC-teams van ondernemingen, wat het meest kritieke probleem is voor CISO\’s.

XCockpit volgt het concept van AI-Assistant-as-a-Service en integreert interne/externe dreigingsdetectie en -monitoring voor ondernemingen, en helpt Chief Information Security Officers (CISO\’s) het ernstige probleem van het tekort aan mankracht en de inefficientie van teams op te lossen. Dankzij de gepatenteerde AI-technologie van XCockpit kunnen ondernemingen hun incidentbestrijdingsprocessen en onderzoeksprestaties verbeteren en tegelijkertijd hun veerkracht op het gebied van cyberbeveiliging versterken.

""

XCockpit integreert drie belangrijke cyberbeveiligingsscenario\’s tot een intuitief en zeer leesbaar dashboard.

XCockpit combineert de drie belangrijkste functies die het belangrijkst zijn voor de cyberbeveiliging van ondernemingen — endpoint detection and response (EDR), identity detection and response (ITDR), en external attack surface management (EASM). Via de exclusieve AI-technologie helpt CyCraft\’s XCockpit-platform ondernemingen automatisch bij:

  • Diepgaand onderzoek naar cyberbeveiligingsincidenten en de bijbehorende waarschuwingen
  • Genereer hoofdoorzaakrapporten, gevisualiseerde verhaallijnen en contextuele samenvattingen van incidenten
  • Verzamel gealarmeerde gebeurtenissen in incidenttickets via het incidentbeheersysteem
  • Kan de voortgang kwantificeren in belangrijke operationele indicatoren zoals MTTI, MTTD en MTTA
  • Score het uitgebreide risiconiveau voor EDR, ITDR en EASM

Het is vermeldenswaard dat het innovatieve incidentbeheersysteem van XCockpit zou leiden tot een aanzienlijke versnelling van het SOC-teamproces. Tier-1-leden van een SOC-team zouden de incidenten onmiddellijk kunnen triagen zodra XCockpit gecorreleerde waarschuwingen consolideert in een incidentticket en automatisch onderzochte gedetailleerde informatie verstrekt, waardoor een totaal-automatisch proces voor incidentrespons ontstaat. XCockpit beoogt de nauwkeurigheid en snelheid van de incidentrespons te verhogen en komt tegemoet aan de meest dringende zorgen van CISO\’s met betrekking tot onvoldoende prestaties en personeelstekorten.

""

XCockpit onderzoekt de hoofdoorzaken van incidenten en integreert LLM om automatisch forensische samenvattingen te genereren, zodat analisten de zaak snel kunnen begrijpen.

Wanneer we het hebben over de werking van de cybersecurityteams van ondernemingen, spelen de Mean Time to Detect (MTTD) en Mean Time to Investigate (MTTI) absoluut de rol als belangrijkste indicatoren. In het verleden vertrouwden ondernemingen op investeringen in hoge personeelskosten om MTTD en MTTI te verminderen. Met het geautomatiseerde AI-proces van XCockpit kan niet alleen de verwerking van kwesties worden versneld, maar kunnen CISO\’s ook op elk gewenst moment deze sleutelindicatoren, de voortgang van het onderzoek en uitgebreide risicoscores van de cyberlandschappen van ondernemingen bekijken om ervoor te zorgen dat het beveiligingsteam met maximale efficientie werkt.

Hoewel Large Language Models (LLM\’s) zoals GPT en BERT deze jaren duidelijke verbeteringen hebben aangebracht op andere gebieden, is het moeilijk geweest ze toe te passen in de cyberbeveiligingsindustrie. Echter, dankzij de lange ervaring van AI-onderzoek en massale gegevens van onderzochte hackeractiviteiten, heeft CyCraft speciale AI-cyberbeveiligingsmodellen geintegreerd en de AI virtuele analyseassistenten overgenomen in het XCockpit-platform. Dit geeft XCockpit de mogelijkheid om traditionele Chinese incident samenvattingen en verwijderingsvoorstellen te bieden, waardoor CISO\’s en andere managers op hoog niveau worden geholpen om de situatie snel te begrijpen.

"Onder de golf van nieuwe AI-technologie moeten cyberbeveiligingsteams ook het tempo van de nieuwe generatie bijhouden. Het is noodzakelijk dat CISO\’s begrijpen dat AI uiteindelijk lid zal worden van het beveiligingsteam en zelfs de algehele omgeving van de cyberbeveiligingsindustrie volledig zal veranderen." zei Ming-Chang Chiu (Birdman), de oprichter van CyCraft, "Als het enige cybersecurity bedrijf in Taiwan geselecteerd als de representatieve case in het Gartner AI industrie rapport, kijken we uit naar het uitbreiden van de kracht van AI in deze trend en het maken van AI niet alleen een chatbot maar een high-tech assistent die echt de incident response processen kan invoeren, terwijl het een rol speelt in SOC/SIEM team om problemen voor ondernemingen op te lossen."

CyCraft Technology is de enige Taiwanese cyberbeveiligingsleverancier die door Gartner en IDC Perspective is geselecteerd als representatief AI-bedrijf gevestigd in Azie en die organisaties helpt cyberincidenten sneller en beter te detecteren en erop te reageren door middel van sterk geautomatiseerde AI-oplossingen. CyCraft\’s oplossingen leiden organisaties naar inzicht in de hoofdoorzaken en de mogelijkheid om herhaalde aanvallen te stoppen.

Bezoek voor meer informatie https://cycraft.com/ of volg ons op LinkedIn https://www.linkedin.com/mwlite/company/cycraft


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire