header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ellen Leesfield, voormalig rechter en ervaren neutraal, sluit zich aan bij Upchurch Watson White & Max Mediation Group

Apr 28, 2023 3:26 PM ET

""

MIAMI (21 april 2023) – Gepensioneerd rechter Ellen L. Leesfield, die een bloeiende carriere heeft opgebouwd als professionele neutrale rechter sinds ze in 2013 de bank van het Miami-Dade Circuit Court verliet, is toegetreden tot het panel van Upchurch Watson White & Max Mediation Group.

Ze heeft 10 jaar lang haar eigen alternatieve geschillenbeslechtingspraktijk gerund, waarbij ze diensten aanbood als bemiddelaar, arbiter, priverechter en scheidsrechter. Deze praktijk omvatte meer dan 150 arbitrages en 1.000 bemiddelingen op het gebied van zakelijke geschillen, bouw, werkgelegenheid, franchise, gezondheidszorg en verzekeringsgeschillen "payor/payee," persoonlijk letsel, productaansprakelijkheid en onroerend goed.

"Ellen Leesfield brengt een creatieve energie in haar werk die iedereen om haar heen inspireert," zei John Upchurch, de CEO van UWWM. "We zijn er trots op dat ze ons kantoor heeft gekozen om haar formidabele neutrale praktijk te ondersteunen en we zijn inderdaad gelukkig om haar toe te voegen aan ons gerenommeerde panel."

Ms. Leesfield was ook special master in een een felbevochten geschil dat door de Miccosukee Indianen was aangespannen en voor een definitieve oplossing zorgde.

Tijdens haar werk als rechter in het gerechtshof was zij administratief hoofd, rechter in de civiele lange en complexe proefafdelingen en rechter in de algemene en strafafdelingen. Ze zat honderden processen voor, waaronder het civiel proces tegen de regering van Cuba voor de executie van een Amerikaanse zakenman; het proces tegen de beruchte "Spider Man Cat Burglar" en talloze commerciele, beroepsfouten, productaansprakelijkheid, bouw, werkgelegenheid, partnerschap, franchise en onroerend goed zaken.

Als panellid van de American Arbitration Association is mevrouw Leesfield toegelaten tot het gerenommeerde International Panel, evenals het Healthcare Panel, het Lengthy Complex Commercial Panel, het Employment Panel en het General Civil Panel.

Ms. Leesfield is onderscheiden met talrijke prijzen waaronder de Judge Steve Levine Award for Integrity, Fairness and Professionalism; de Justice Gerald Kogan Judicial Distinction Award; en de Judge Mattie Belle Davis Award for Community Service. Gedurende haar hele loopbaan als rechter heeft zij nieuwe rechters opgeleid aan het Florida Judicial College en haar collega\’s op juridische conferenties. Ze gaf ook meer dan 10 jaar les aan de University of Miami Litigation Skills Program.

Ze was de oprichtster van het Miami chapter van de Florida Association for Women Lawyers en is lid van de raad van bestuur van Legal Services of Greater Miami.

Voor details of om Mw. Leesfield als bemiddelaar, arbiter, priverechter of scheidsrechter in te schakelen, kunt u contact opnemen met case manager Heather Lariscy op [email protected] of (800) 264-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Een nationaal toonaangevend gespecialiseerd bemiddelingsbedrijf, Upchurch Watson White & Max staat bekend om het vergemakkelijken van redelijke overeenkomsten om complexe kwesties op te lossen. Vanuit 11 kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialiteiten als door de rechtbank aangewezen en particulier aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale derde-partij-bemiddelaars, waarbij innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land worden toegepast. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire