header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


iCrowdNewswire breidt zijn aanwezigheid uit met wereldwijde partnerschappen, de laatste deal brengt Google Ad Targeting en toegang tot meer dan 1,2 miljoen websites naar India.

Apr 28, 2023 4:07 PM ET

Miami, Florida – 25th April, 2023 – iCrowdNewswire, toonaangevende wereldwijde aanbieder van advertentiegedreven persberichtendistributie, heeft een overeenkomst gesloten met India\’s toonaangevende nieuwsdistributieplatform, NewsVoir. De overeenkomst omvat de advertentieversterkende diensten van iCrowdNewswire die gebruikmaken van de kracht van Google, maar ook van sociale platforms zoals LinkedIn, Facebook en Instagram.

De deal maakt deel uit van het groeiende wereldwijde partnernetwerk van iCrowdNewswire dat erop gericht is advertentieversterkende distributie en versterking van persberichten naar de PR-massa te brengen. "NewsVoir voegt zich bij Nexis Newswire in de Verenigde Staten, Medianet in Australie, PA Media in het Verenigd Koninkrijk en The Newswire in Canada die gebruik maken van iCrowdNewswire\’s Google gedreven persbericht targeting technologie" zegt Hector Botero, President van iCrowd. "De mogelijkheid om verkeer van meer dan 1,2 miljoen websites aan te sturen, inclusief targeting op industrie, land, staat, stad en postcode, is ongeevenaard in het bieden van waarde aan uitgevers van persberichten", vervolgt Botero.

Ad driven distribution adoption is snel gegroeid sinds de lancering van iCrowd in 2018. Met hun eigen directe bedrijf en tientallen wereldwijde partnerschappen is het bedrijf gepositioneerd voor snelle uitbreiding. "We voegen in een verbazingwekkend tempo nieuwe partners toe aan ons netwerk", zegt Sonia LaFountain, iCrowdNewswire Chief Operating Officer. "We zijn van het uitleggen van de waardepropositie van advertentiegestuurde distributie naar het uitgelegd krijgen aan ons, het is nu een instrumenteel onderdeel van de distributie toolbox van de PR-communicator," merkte mevrouw LaFountain op.

Over iCrowdNewswire

In 2018 begon iCrowdNewswire samen te werken met Google om \’s werelds toonaangevende advertentie-, vertaal-, stem- en analysetechnologieen aan te passen voor de distributie van persberichten, wat resulteert in een proces dat uitgevers van persberichten een ultra-gebruikersvriendelijke interface biedt om te kiezen uit miljoenen websites wereldwijd. Uitgevers kunnen de targeting verfijnen door verder te kiezen voor specifieke secties binnen websites, landen, staten en postcodes. Demografische targeting omvat leeftijdsgroepen, interesses en industrie, en uit recent onderzoek met media blijkt dat het prominent promoten van berichten op mediawebsites verreweg de meest efficiente manier is om media te bereiken. De technologie van iCrowdNewswire is ook de drijvende kracht achter de persberichtendienst Nexis Newswire van LexisNexis en de Legal Newswire van ALM powered by Law.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire