header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marissa Collections en Oscar de la Renta organiseren modeshow bij Hoeden in de Tuin

Apr 28, 2023 4:22 PM ET

Marissa Collections, Naples werkte samen met Oscar de la Renta en John Martinez Productions om een succesvolle runway show op te zetten tijdens het 19th jaarlijkse Hats in the Garden evenement in de Naples Botanical Gardens.

Marissa Collections en Oscar de la Renta kleedden 22 roterende modellen in 60 Oscar de la Renta Pre-Fall en Fall 2023 Collection outfits. 700 aanwezigen in lentekleding en uitgebreide hoeden bekeken de modeshow onder het genot van een Parijs-in-de-voorjaarsthema-lunch.

Post-runway-show, Marissa Collections en Oscar de la Renta stelden rekken op met Oscar de la Renta Pre-Fall en Fall 2023 merchandise voor aankoop op de "Darty" (after party), terwijl de aanwezigen shopten en genoten van muziek van een DJ.

Het totale evenement bracht een recordbedrag van 2,65 miljoen dollar op voor de Naples Botanical Gardens.

Over Marissa Collections

Marissa Collections dankt haar succes aan het trouw blijven aan het oorspronkelijke doel… het helpen van klanten bij het ontwikkelen van hun individuele stijl door middel van persoonlijke service en een buitengewone selectie. Marissa Collections begon in 1975 met een boetiek met handgeselecteerde artikelen zoals kleding, juwelen, accessoires en schoenen die Marissa persoonlijk stylde voor elk individu. Het onmiddellijke succes in de kleine gemeenschap aan de Golf van Mexico heeft zich in de loop der jaren voortgezet en is uitgegroeid tot een locatie van 10.000 vierkante meter in het Third Street South shopping district van Old Naples. Marissa Collections was voorbestemd zich te ontwikkelen en uit te breiden tot marissacollections.com en een tweede locatie in The Royal Poinciana Plaza in Palm Beach.

Over Oscar de la Renta

Met een carriere van meer dan vier decennia is Oscar de la Renta een van de meest gewaardeerde ontwerpers van deze tijd. De eigentijdse klassieke uitstraling en het couture-achtige vakmanschap van de lijn is geliefd over de hele wereld en heeft de meest stijlvolle vrouwen ter wereld als fans. Geboren in de Dominicaanse Republiek en in de leer bij modegrootheden Cristobal Balenciaga en Antonio Castillo bij Lanvin, is zijn vaardigheid aangescherpt tot een briljante meester van ontwerptechnieken. Verfijnde, vrouwelijke looks trekken seizoen na seizoen over de catwalk en vrouwen van alle leeftijden eisen zijn verbazingwekkende stukken op. Met een aantal diffusielijnen onder zijn Oscar de la Renta-paraplu smelten ze allemaal samen door een aantal van zijn favoriete details: borduurwerk, bont, bloemen, dirndls en een vleugje Latijnse flare.

Over John Martinez Productions

John Martinez Productions is een modeshow productiebedrijf met tien jaar ervaring in de industrie. Het bedrijf is gevestigd in Miami, New York City en Los Angeles en biedt casting, coordinatie, styling en uitvoering voor designershows en modefotografie. Onder leiding van John Martinez is het team toegewijd aan uitmuntendheid en levert het diensten van hoge kwaliteit voor hun klanten.

Over Hats in the Garden

Hats in the Garden is een zeer verwacht, jaarlijks evenement in Naples, Florida, met kaartjes die maanden van tevoren zijn uitverkocht. Het evenement, geleid door Shelly Stayer, omvat een champagneviering, een uitzonderlijke lunch, een wedstrijd voor de beste hoed, een modeshow en een afterparty in de tuin. Alle opbrengsten van het evenement gaan naar de Naples Botanical Gardens.

Over Naples Botanical Gardens

De Naples Botanical Gardens, opgericht in 1993, beslaat 170 hectare grond in Naples, Florida. Het is gewijd aan gecultiveerde tuinen en beschermde gebieden. Het toont zeven verschillende natuurlijke habitats en ecosystemen, met meer dan 1000 soorten, met een speciale nadruk op de ecosystemen gelegen tussen de 26e breedtegraad noord en zuid.

Marissa Collections Media Contact [email protected]

Contact Info Naam: Meghan GovoniEmail: [email protected]Beroepstitel: Marketing & Event Manager


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire