header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Moederdagcadeaus gemakkelijk gemaakt

Apr 28, 2023 4:03 PM ET

""

TheLuxeList.com publiceert haar langverwachte jaarlijkse Moederdag Cadeaugids 2023

FORT LAUDERDALE, FL – Ongeveer 84 procent van de U.VS zou vorig jaar Moederdag vieren, volgens de National Retail Federation. Zij meldden dat vakantiespecifieke uitgaven een recordhoogte hadden bereikt van naar schatting 31,7 miljard dollar, wat een stijging van 3,6 miljard dollar betekende ten opzichte van de recorduitgaven van het jaar daarvoor. Met zo veel detailhandelaren die strijden om die kostbare consumptiedollars, kan het moeilijk zijn om de litanie van opties te sorteren waarmee we onze adoratie voor de moeders in ons leven naar behoren kunnen tonen. Hier is een verzameling van ideeen die geschikt zijn voor de speciale vrouwen in je leven.

***** CLASSICS *****

Luxury Beverly Hills Flat Note Card Collection from The Stationery Studio ( https://www.thestationerystudio.com/ )

niets zegt meer attentheid dan een op maat gemaakt cadeau. Met The Stationery Studio\’s Luxury Beverly Hills Flat Note Card Collection, kunt u moeder een elegante set van 100 gepersonaliseerde notitiekaarten geven die luxe en stijl bieden in een prachtig verpakte doos. De collectie is gezet op zwaar papier en is voorzien van verhoogde inkt en bedrukte, gevoerde enveloppen om de set compleet te maken. Klanten kunnen het materiaal, de kleur van de inkt en het ontwerp van de voering kiezen om hun unieke geschenk tot leven te brengen. Sinds 1994 levert The Stationery Studio onberispelijk vakmanschap, aandacht voor detail en een onberispelijke stijl aan haar klanten met haar selectie van gepersonaliseerde geschenken, briefpapier, uitnodigingen en meer. Het werd een van de eerste online bedrijven voor gepersonaliseerde geschenken en briefpapier in het land kort na de lancering. Het topmerk is een one-stop shop voor wie op zoek is naar chique en unieke producten, en beschikt over een team van ervaren, in-house klantenservice professionals die elke gepersonaliseerde bestelling de aandacht en kwaliteitszorg geven die het verdient. Daarnaast heeft het bedrijf talrijke onderscheidingen en industrieprijzen gewonnen en is het trots op het ondersteunen van nieuwe ontwerpers die gepersonaliseerd briefpapier, uitnodigingen, feestaccenten en aangepaste geschenken creeren.

KADOO\’s Curated Gift Boxes ( https://kadoonyc.com/ )

Op zoek naar het perfecte verwen- en ontspanningscadeau voor de liefste moeders in je leven? De Lavender Spa Curated Gift Box van KADOO is gevuld met spa essentials om de ultieme, thuis ervaring te creeren die ze verdienen. Prachtig versierd met een optioneel droog boeket bloemen, bevat elke zorgvuldig samengestelde doos een exfolierende en hemels geurende lavendelzeep van Terre a Terre, samen met biologisch, wreedheid-vrij lavendel badzout van Whispering Willow. Dit cadeau komt ook met Lady Joseph\’s heerlijke, ambachtelijk gemaakte caramel crunch koekjes en een ontspannend, satijnen slaapmasker van Prep Obsessed voor extra "me" tijd. KADOO bevordert herbruikbaarheid met zijn creaties en verpakt elke doos met zijn milieuvriendelijke Furoshiki Franse linnen stof. Voor degenen die de voorkeur geven aan een vleugje citrus, is de Orange Blossom Curated Gift Box verfrissend, ontspannend en smaakvol. Deze optie bevat handgeplukte koeienlip Scandinavische kruidenthee van Pluk, voedende Tea Tree Handzeep van Whispering Willow en een heerlijke gardeniazeep uit de Provence van Ton Savon. De doos bevat ook verrukkelijke sinaasappelhoning van Nate\’s Nectar en knapperige sinaasappelschijfjes van Dardiman California Crisp als smakelijke traktatie voor mama (of wie dan ook). Bij KADOO kiest het door vrouwen opgerichte bedrijf met de hand de beste goodies voor zijn geschenkdozen, of het nu gaat om delicatessen, schoonheids- en verzorgingsproducten of accessoires. Het merk koopt bij lokale makers en door vrouwen gerunde bedrijven omdat zij weten hoe ze geest, lichaam en ziel op een luxueuze en betekenisvolle manier kunnen behandelen. En voor elk gekocht cadeau werkt KADOO samen met One Tree Planted om bij elke verkoop een boom te planten.

LOVELY DAY Aromatherapy Spa Box by Oasis Soul Scent Co. ( https://oasissoul.com/ )

Help mama\’s geest te kalmeren en haar geest op te beuren dit jaar met de rustgevende geuren van lavendel en citroen in de LOVELY DAY Aromatherapy Spa Box van Oasis Soul Scent Co. Deze set, vernoemd naar het populaire liedje van Bill Withers, bevat essentiele lavendel- en citroenolie en bestaat uit een douchestomer, een amberkleurige kaars en een kamer-, lichaams- en linnenspray. De LOVELY DAY Aromatherapy Spa Box van het merk is een passend cadeau voor een reeks speciale gelegenheden, waaronder moederdag, verjaardagen, bruidsborrels en bruidsfeesten. Oasis Soul Co. is een luxe kaarsen-, bad- en bodybedrijf waarvan de producten zijn geinspireerd door soulvolle muziek. Immers, een mooie geur zoals een favoriet lied heeft de kracht om ons naar een rustigere plek te brengen, dierbare herinneringen op te roepen en de weg te bereiden voor nieuwe. Alle producten van het bedrijf zijn milieuvriendelijk, handgemaakt en samengesteld met essentiele olien. Om uw zintuigen nog meer te prikkelen, kunt u luisteren naar de kenmerkende Spotify playlist van Oasis Soul Scent Co. om de sfeer compleet te maken. Het bedrijf hoopt dat, wanneer je een Oasis Soul Scent Co. kaars aansteekt of een van hun handgemaakte lichaamsproducten gebruikt, je onmiddellijk weggevoerd wordt van de druk van de buitenwereld en in je eigen prive-oase terechtkomt.

Urthy Scents\’ Refresher Gift Set ( https://urthyscents.com/ )

Ontworpen om jezelf, een geliefde of een vriend te verwennen, Urthy Scents\’ Refresher Gift Set biedt de zwijmelende, ftalaatvrije geuren van het bedrijf in de kenmerkende 12-ounce Candle en Room Spray producten-allemaal gebundeld in een zorgvuldig verpakte presentatie. Ftalaten zijn synthetische verbindingen die in veel huishoudelijke producten voorkomen. Deze verbinding is een hormoonontregelaar, die de hormoonhuishouding van het lichaam verstoort. De handgegoten kaarsen van Urthy Scents zijn gemaakt met een mengsel van plantaardige en kokoswas. Elke kaars heeft een houten lont die schoon brandt en een knisperende sfeer creeert. De Room Sprays van het bedrijf zijn de perfecte manier om uw ruimte op te frissen voor elke gelegenheid. Een paar keer spuiten is voldoende om je huis een oppepper te geven – perfect om te gebruiken voordat er bezoek komt, als onderdeel van je ochtendroutine of wanneer dan ook. Opgericht door twee zussen, begon dit familiebedrijf Urthy Scents in een poging om zowel henzelf als anderen die leven met een auto-immuunziekte in staat te stellen zich te omringen met mooie geuren. Urthy Scents is gespecialiseerd in het creeren van een uitgebreide collectie natuurlijk ruikende huis-, bad- en lichaamsproducten die schoon en gifvrij zijn, geen ftalaten bevatten en ontwikkeld zijn met behulp van pure essentials uit de hele wereld.

Rainy Day Boxes Gift Sets ( https://rainydayboxes.com )

Zorg voor een zonnestraal in iemands donkere dagen met Rainy Day Boxes. Deze speciale sets bevatten vier zorgvuldig uitgekozen geschenken in combinatie met een attent briefje om de ontvanger een gesteund en bemoedigd gevoel te geven. De "JUST BECAUSE: The Lite Box" bevat vier individueel verpakte geschenken die zelfzorg bevorderen en rustgevende momenten aanmoedigen. Deze bijzondere set omvat een met de hand gegoten Soy Candle met geurige noten van steenvruchten, roos en mos in een 2.5-ounce goudkleurig blik; een handgemaakte vanille, orchidee, en sandelhout Shea Butter Zeep voor het wegspoelen van de strijd van de dag; een Rozenkwarts Hart om te dienen als een permanente herinnering dat je haar in je hart hebt; en Sleeping Beauty Pillow Spray – een geheel natuurlijke essentiele olie kussen spray om te helpen een rustige slaap. De Classic Box versie heeft ook een Rozenkwarts Hart, maar bevat verder Shower Steamers-vier met essentiele olie doordrenkte stoombare doucheblokjes in lavendel, citroengras, munt en eucalyptus; Gouden Sleutelhanger met de hand gestempeld met het woord "kracht"; en een Zandloper met champagnekleurig zand als visuele herinnering dat ze vijf minuten voor zichzelf moet nemen. Natuurlijk zijn ze een geweldig zelfzorgcadeau voor Moederdag, maar ook voor vele andere gelegenheden wanneer opvrolijking op zijn plaats is. Voor de vriendin die moeder wil worden, die worstelt met onvruchtbaarheid of zwangerschapsverlies, die een kind heeft verloren en rouwt of de vriendin die haar moeder heeft verloren en haar afwezigheid op deze dag acuut voelt, kunnen deze Rainy Day Boxes de troost bieden die woorden vaak niet kunnen bieden. Alle geschenken in de Rainy Day Boxes zijn afkomstig van ambachtslieden uit de hele VS, met de nadruk op door vrouwen gerunde bedrijven.

***** STYLE *****

Single Birthstone Stack Ring van Scribe Jewelry (https://www.scribejewelry.com/)

Deel mama\’s verhaal met de Single Birthstone Stack Ring van Scribe Jewelry. Deze mooie 14-karaats geelgouden stapelring is voorzien van een symbolische edelsteen, geboortesteen of diamant naar keuze, waardoor het delicate stuk een attent, persoonlijk cadeau is voor een speciaal iemand. De nieuwe sieradencollectie biedt betekenisvolle, draagbare kunst die het unieke verhaal van elke drager op ingewikkelde wijze vertelt via de taal van edelstenen. Geinspireerd door sentimentele Victoriaanse aristocratische sieraden, gebruikt Scribe Jewelry ook een alfabetische taal en gebruikt de eerste letter van een edelsteen om woorden van genegenheid of berichten te spellen die romantisch, betekenisvol of zeer persoonlijk zijn in de aanpasbare medaillons, ringen, oorbellen of handtekening emblemen. De ingewikkelde ontwerpen van het bedrijf zijn beinvloed door details in Europees ijzerwerk, antieke architectuur, de schoonheid van de natuur en andere symbolische motieven. Items in de collectie kan worden aangepast met behulp van de naam of namen van dierbaren, of elk ander woord dat je kunt bedenken om een one-of-a-kind stuk van Scribe Jewelry\’s uitgebreide edelsteen alfabet gids, die ook uitleg over de diepere betekenis van elke edelsteen.

CIGA Design Series R Denmark Rose Watch ( https://cigadesign.com/ ) We verdienen het allemaal om te genieten van de schoonheid van het leven wanneer we kunnen, dus waarom niet iemand het geschenk van echte schoonheid geven met het Series R Denmark Rose horloge? Gemaakt door CIGA Design, is dit tijdloze en elegante uurwerk een fusie van Scandinavisch minimalistisch design en oosterse beelden die de klassieke schoonheid van een Deense roos in een uniek kwartsmateriaal connoteren. Deze editie laat niet alleen het voortreffelijke vakmanschap van het bedrijf zien, maar symboliseert ook geluk door de gelaagde kast met bloemblaadjes. Het gezicht van de Series R Denmark Rose heeft een eenvoudige, gebogen omtrek van de bloemvorm, waardoor het echte parelmoer het licht reflecteert en de kenmerken van het kwarts benadrukt. Sinds 2016 zet CIGA Design zich in om de esthetiek op de polsen van mensen te herdefinieren met moderne, mechanische kunst. Ontwerper Zhang Jianmin hoopt de spirituele expressie en houding rond polshorloges te reconstrueren door stukken te maken die "redelijk, maar onverwacht" zijn en specifiek gericht zijn op een nieuwe generatie horlogedragers.

Juwelen van Maison Miru ( https://www.maisonmiru.com/ ) Stel de moederfiguren in je leven voor aan een tijdloze ketting die met hen mee verandert. Maison Miru\’s Infinite Necklace is gemaakt van gerecycled roestvrij staal en is ontworpen voor alle grote en kleine avonturen in het leven. Het geslachtsloze stuk is voorzien van het bedrijf handtekening O-ring connector lussen, waarmee de drager te remixen en herschikken van het item aan hun routine past. U kunt elke individuele ketting afzonderlijk stylen, ze in lagen op elkaar leggen of ze lang dragen, in operastijl. Ze kan deze ketting ook veranderen in een gewikkelde armband. De Infinite Necklace is aanslagvrij en verkrijgbaar in zowel goud als zilver. Om een ander deel van het lichaam te laten schitteren, heeft Maison Miru\’s klassieke Infinite Ear Cuff gesplitste rijen kristallen- gelijke delen glamoureus en sierlijk. Het delicate stuk wordt gemakkelijk op het smalste deel van het oor geschoven en aangepast, zonder dat een piercing nodig is. De Infinite Ear Cuff past goed bij anderen en meet 7 millimeter dik, 15 millimeter breed en 11 millimeter hoog. Maison Miru werd gecreeerd als een lijn van oneindig mixbare sieraden met stukken die gecombineerd en herschikt kunnen worden. In het Japans is "miru" een verwijzing naar bezienswaardigheden en een herinnering om de wereld op een nieuwe manier te bekijken. Het sieradenmerk nodigt klanten uit om te spelen met hun sieraden, hun creatieve geest te ontsluiten en vrij te zijn om het leven te leiden waar ze altijd al van gedroomd hebben.

PURPOSE Jewelry and Home Goods ( https://www.purposejewelry.org ) Unieke, handgemaakte producten zijn altijd een ideaal cadeau, maar als de missie achter het resultaat net zo mooi is, dan weet je dat je iets bijzonders hebt. Dat is het geval met PURPOSE Jewelry, want elk item dat bij PURPOSE wordt gekocht, is duurzaam vervaardigd door vrouwen en meisjes die aan mensenhandel ontsnappen. Volledig 100 procent van de opbrengst gaat naar de non-profit van het bedrijf, International Sanctuary, om elke ambachtsman een eerlijk loon, onderwijs en holistische zorg te bieden. En de stukken zijn prachtig. Bijvoorbeeld, de best verkopende Solstice Threader Hoops zijn prachtig gebogen in halvemaanvorm met glimmend messing of verzilverd messing, dat met de hand is gehamerd voor textuur en afgewerkt voor glans. Voor thuis zijn de pure Ankole Trays een nieuwe creatie ontwikkeld door PURPOSE Jewelry ambachtsman en medewerker, Joseph, en de getalenteerde sieradenmakers van het merk. Deze decoratieve dienbladen tonen de natuurlijke schoonheid en kleurvariatie van de Ankole hoorns, die een belangrijk onderdeel zijn van voedsel en traditie in verschillende delen van Oeganda. De hoorns van het dier worden meestal weggegooid als afval, tenzij ze worden gerecycled tot prachtige, handgemaakte goederen. De pure Ankole Bowl is een overeenkomstig decorproduct dat uniek is in zijn variatie. Klanten kunnen kiezen tussen de gewone, 7-inch kom of de grote, 8-inch kom. PURPOSE Jewelry\’s Ankole producten zijn onbehandeld met chemicalien of sealants, waardoor ze milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar zijn. Maar als zacht materiaal kunnen de schalen water absorberen, dus het is belangrijk dat klanten de onderhoudsinstructies volgen om hun item in goede staat te houden.

Moonglow Gepersonaliseerde Sieraden ( https://www.moonglow.com/ ) Verlicht mama\’s leven met de momenten die belangrijk zijn voor hen het meest-in sieraden vorm. Moonglow\’s Mini Usambara in Gold, bijvoorbeeld, laat de drager de energetische effecten voelen van een trio manen die prachtig een persoonlijk verhaal vertegenwoordigen verpakt in de luxe van goud. Als onderdeel van de Golden Memories-collectie van het merk, heeft deze ketting een ontzagwekkende hanger die drie minimaantjes aan een bijpassende slanke ketting hangt. Het is ontworpen om persoonlijke momenten te benadrukken die belangrijk zijn voor u, haar of wie het prachtige stuk draagt. Moonglow\’s Cosmic Spiral Ring in Rhodium brengt de klassieke versie van dit ontwerp naar sprankelende nieuwe hoogten met een toegevoegd Swarovski kristal en een 10-millimeter groot gepersonaliseerd sterrenbeeld. De maanafbeelding van de ring is delicaat gevangen en voegt een dromerige vibe toe aan elke look, terwijl de spiraal staat voor de paden die het leven neemt en hoe onze lotsbestemmingen elkaar kruisen. Moonglow ontwierp de verstelbare Cosmic Spiral Ring voor degenen die op zoek zijn naar een pad naar hun toekomst, en dient als een herinnering om vooruit te blijven gaan en nieuwe ervaringen te zoeken – hoe onzeker ze ook lijken. Het sieradenmerk is begonnen met het unieke idee om mensen te verbinden met hun belangrijkste herinneringen, gebeurtenissen en momenten met behulp van de maanfase van hun belangrijkste datum. Het kan een huwelijksverjaardag, verjaardag, de geboorte van een kind, het einde van een relatie of het begin van een nieuw avontuur zijn – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Versace Sunglasses from Sunglass Hut ( https://www.sunglasshut.com/ ) Voor de moeders die tijdloze luxe bewonderen, zijn zonnebrillen met klassieke monturen een geweldig cadeau. Met gedurfde en klassieke vormen zijn de VE4437 Versace Sunglasses van Sunglass Hut een favoriet, omdat ze glamour en vertrouwen oproepen. Het is een perfect accessoire voor de zomer. Insiders in de winkel zeggen dat dit chique, gedurfde en trendy ontwerp perfect is voor de drager die graag opvalt. Of ze nu graag een beetje flare toevoegt met een ketting, een beetje edgier gaat met een hoekige cat-eye of een statement maakt met een oversized runwayvorm, de verschillende Versace-opties van Sunglass Hut houden de moeder in je leven het hele jaar door stijlvol. Vind het paar dat het beste bij u past en kies uit een selectie van montuur- en lensopties, waaronder zwart met polair grijsverloop, Havana met donkerbruin, transparant honing met lichtgeel okerverloop en Bordeaux met polair donkergrijs. Het topmerk onderscheidt zich door zijn sterke karakter, innovatief gebruik van nieuwe en onverwachte materialen en verschillende stijlen van inspiratie en prestaties. De Versace zonnebrillen collectie is een elegant ontworpen lijn van onderscheidende brillen beschikbaar in unisex ontwerpen voor degenen die ervoor kiezen om hun kracht, vertrouwen en uniciteit uit te drukken door middel van een gedurfde en onderscheidende persoonlijke stijl.

Papillon zonnebril met roze glazen van L\’Ecurie Paris ( https://lecurieparis.com/ ) Voor de moeder die er altijd op haar best uitziet en de fijnere dingen in het leven waardeert, straalt L\’Ecurie Paris de tijdloze elegantie van het Parijse design uit via haar Papillon-zonnebril met roze glazen. Geinspireerd door de verleidelijke vorm en schoonheid van een vrouw, is de Papillon zonnebril – in het Frans "vlinder" genoemd – gesneden in een naakte vlindervorm zonder montuur voor een luchtig gevoel. De trendy zonnebril heeft 100% UVA- en UVB-bescherming met een anti-reflectiebehandeling aan de binnenkant en is gemaakt van ultralicht titanium, afgewerkt met 18-karaats goud. L\’Ecurie Paris, opgericht door de Franse ontwerper Lionel Moroy, is een nieuw luxe brillenmerk geinspireerd door de wonderen van de Parijse kunst, mode, architectuur en decoratieve motieven. Het bedrijf biedt een modern klassiek ontwerp om uw unieke look te verbeteren. De eerste collectie bestaat uit zes stijlen – elk met de hand gemaakt met ongeevenaard vakmanschap in Italie en Japan van de hoogste kwaliteit materialen, waaronder hoogwaardig cellulose-acetaat, een 18-karaats gouden of 14-karaats witgouden afwerking en Zeiss zonnelenzen. Bovendien kunt u uw zonnebril met roze lenzen in topvorm houden met het fluwelen etui van L\’Ecurie Paris, de certificeringskaart en het reinigingsdoekje.

Swimwear by Sauipe Swim ( https://www.sauipeswim.com/ ) Wat is er beter dan een uitje, dan een uitje in stijl? Stuur moeder de zomer in met de tijdloze kijk op zwemkleding van Sauipe Swim. Het merk Jenna Low Rise Bikini Bottom in blush fluweel is een ideale mix van klassieke stijl met een moderne twist en beschikt over een luxe stof die boterzacht is op de huid en een delicate glans creeert. De Jenna Low Rise Bikini Bottom is ideaal om in te zwemmen of bij het zwembad te liggen en biedt grote dekking op de rug en een laag uitgesneden model voor een perfecte bruine kleur. Zelfs meer, de onberispelijke pasvorm maakt dit stuk een favoriete zomer nietje dat vele seizoenen mee zal gaan. Combineer het met Sauipe Swim\’s Serena Velvet One Shoulder Bikini Top ook in blush velvet. Het biedt dezelfde zachte, zwemkwaliteit velours stof en ondersteunende dekking. Het one-shoulder ontwerp kan zelfs dienen als een crop top in combinatie met shorts, rokken of broeken. Met de veelzijdigheid van de Serena Bikini Top, kunt u met gemak overgaan van zwembadactiviteiten overdag naar avondcocktails. Maar geen enkele zee-look is compleet zonder een chique gewaad om het geheel op te poetsen. Het witte Lydia Buttoned Shirt Beach Cover-up is gemaakt van een delicate en ademende stof die u zelfs op de warmste dagen comfortabel houdt. Met zijn knoopjesstijl en lange mouwen die kunnen worden gevouwen en vastgezet, is dit kledingstuk aanpasbaar en gemakkelijk te dragen. Lydia staat niet alleen geweldig over een badpak, maar kan ook worden gecombineerd met tops en shorts voor de ultieme zomerlook. En met de zakken aan de voorkant heb je een handige plek om je essentials op te bergen terwijl je onderweg bent.

Reprise\’s Cypress Legging ( https://www.repriseactivewear.com/ )

Help mama\’s huid dit jaar te ademen met de zachtste, on-the-go activewear van Reprise. De Cypress Legging van het merk is ongelooflijk zacht, rekbaar en vooral ontworpen voor comfort. De high-rise stijl van de legging is een remake van Reprise\’s klassieke Aspen Leggings, met een enkel rits aan de voorkant die kan worden gedragen met of zonder rits voor een leuke, uitlopende look. Dragers kunnen volledige bescheidenheid verwachten terwijl ze deze ondoorzichtige, enkellange broekjes dragen. Maar het meest unieke aan de Cypress Legging is zijn DNA. Deze legging is samengesteld uit zeven procent Spandex en 93 procent TENCEL Lyocell, dat wordt gemaakt van natuurlijk ruw hout. In plaats van plastic flessen gebruikt Reprise stof van bomen die op een schone en regeneratieve manier zijn gegroeid. Het bedrijf is gebouwd op de kernovertuiging dat een reprise of een herhaalde praktijk enorme dingen kan bereiken voor jouw welzijn en dat van de planeet. Een filosofie die begint met het bewust worden van de dingen die we opnemen via onze geest en ons lichaam. Reprise is naar verluidt een van de enige merken die leggings maakt zonder plastic stoffen, omdat het gelooft dat, om de beste versie van onszelf te zijn, we omringd moeten worden door de beste materialen – die ons in staat stellen om vrij te ademen, te denken en te bewegen, zoals Reprise\’s plantaardige, duurzame actieve kleding beoogt te doen.

Korsa FieldTech Run Dry Jacket van Road Runner Sports ( https://www.roadrunnersports.com/ ) Het is dan wel lente, maar we zijn nog niet helemaal veilig voor het kille, regenachtige en winderige weer. Houd mama gezellig deze Moederdag met de duurzame, lichtgewicht en weerbestendige Korsa FieldTech Run Dry Jacket ontwikkeld door Road Runner Sports. Deze middelzware jas beschermt de dragers tegen alles wat het weer hun kant op gooit. Het heeft een kritisch naaddicht ontwerp, zodat je je kunt concentreren op je run in plaats van op de regen. Bovendien kan de verborgen, op te bergen capuchon van het jack achter de kraag worden opgevouwen en gemakkelijk worden ingezet bij nat weer. Road Runner Sports heeft ook strategische rugventilatie in het Korsa FieldTech Run Dry Jacket ingebouwd, zodat je niet oververhit raakt, zonder afbreuk te doen aan de totale bescherming. Dit komt van een bedrijf dat duidelijk weet wat actieve klanten belangrijk vinden bij het kiezen van bovenkleding. Dit omvat de toevoeging van een bungee-elastiek aan de zoom en de mouwen van het jack om het tijdens elke stap op zijn plaats te houden; en reflecterende print op de voorkant en de ritsen van de zakken om u zichtbaar te houden bij weinig licht. Elk Korsa kledingstuk ondergaat rigoureus onderzoek en ontwikkeling door een team van hardloopexperts, van de trail tot de baan. Als het de test niet kan doorstaan, wordt het niet gemaakt. Het Korsa FieldTech Run Dry Jacket maakt deel uit van Road Runner Sports\’ in-house kledingcollectie en is verkrijgbaar in zwart en prismakleuren.

Infinity Footwear Premium DART Shoes by Medical Scrubs Collection\’s ( https://medicalscrubscollection.com/ ) Voor uw favoriete moeder onderweg is optimaal schoeisel een must. Dat is waar Infinity Footwear Premium DART Shoes van Medical Scrubs Collection komen. Deze lichtgewicht damesschoenen zijn slipvast en voorzien van een EVA-middenzool voor de hele dag comfort. Hun ontwerp omvat ook ondersteuning van de voetboog (hard nodig voor lange wandelingen), hielcuping en een mesh bovenwerk dat de circulatie verbetert. Bovendien vermindert de antimicrobiele voering de geur voor lange wandelingen. De Infinity Footwear Premium DART schoenen hebben een hak van 1 en 1/4 inch en zijn verkrijgbaar in bijna 20 verschillende kleuren om aan de behoeften van de dragers te voldoen. Medical Scrubs Collection streeft ernaar om klanten hun favoriete scrubs aan te bieden tegen de laagste prijzen op het web. De verkopers van het bedrijf zijn toegewijd aan het begeleiden van klanten om het perfecte verpleegkundige uniform te vinden dat past bij hun behoeften en smaak.

Sandaalschoenen van Sanuk ( https://www.sanuk.com/ ) Wil je de sling shoe game van je moeder naar nieuwe hoogten brengen? De lichtgewicht Sanuk Sling ST Midform sandalen bieden cushiony platen van BLOOM x Soft Top schuim en zachte, twee-weg stretch gebreide bandjes die zijn er zeker van om haar voeten gelukkig te houden deze zomer. De hoge rebound voetbedden bevatten 20 procent BLOOM schuim gemaakt met hergebruikte algen, terwijl het REPREVE materiaal van het merk 40 procent gerecycled polyester bevat, gemaakt van plastic uit de oceaan. De Sling ST Midform sandaal bevat ook de super comfy EVA-schuim tussenzool, en zijn onderdeel van het bedrijf 100 procent GRS Certified RPET Sanuk Flag Woven Label. Sanuk\’s Cosmic Yoga Joy Braid LX sandalen brengen een nieuwe klasse van hemels comfort naar dragers met hun soepele en echte yoga mat schuim. Ze zijn gemaakt met 20 procent gecertificeerd organisch soja polyol. De anatomisch gevormde voetbedden zijn bekleed met zacht, verantwoord geproduceerd leer. Andere opvallende details zijn de gripvaste, geribbelde rubberen buitenzolen van 50 procent gerecycled rubber, een leren voering en een stijlvolle, gevlochten leren riem. De Cosmic Yoga Joy Braid LX sandaal is ook 100 procent GRS gecertificeerd RPET Sanuk Flag Woven Label. Al deze indrukwekkende specificaties komen overeen met de missie van Sanuk om haar consumenten, werknemers, gemeenschappen en het milieu te helpen en te ondersteunen. In feite omvat een deel van deze inzet het verwerken van 50 procent meer gecertificeerde, verantwoorde en duurzame materialen in haar producten en het verminderen van afval, water en energieverbruik in al haar processen.

Ponyback Hat Collection from Ponyback ( https://ponybackhats.com/ )

Verzorg de persoonlijke stijl van mama dit jaar met Ponyback Hats-de virale TikTok paardenstaart hoed merk. Dit accessoire biedt een vochtafvoerend, magnetisch back-opening ontwerp dat flexibiliteit biedt voor elke up of down kapsel. Met een breed scala van baseball cap past, Ponyback is toegewijd aan het brengen van hoge kwaliteit, modieuze en functionele hoeden op de markt die voor altijd zal veranderen hoe vrouwen voelen over hoofddeksels. De stijl line-up omvat de Adventure Fit Ponyback cap, die is gemaakt van een zeer duurzaam gerecycled polyester dat bestand is tegen sterke UV-stralen en veel buitenwerktijd. Hij is ook vochtafvoerend, gemakkelijk schoon te maken en kan functioneren als je go-to pet voor al je reizen en avonturen. De gestructureerde voorkant zorgt ook voor een strakke vorm. Voor comfortabele en casual dragers, de Everyday Fit heeft een zachte katoen die geweldig is voor niet-intensieve activiteiten. Perfect voor boodschappen, casual wandelingen en gewoon ontspannen, deze Ponyback optie komt in verschillende kleuren om het beste bij uw garderobe te passen. Het merk Sporty Fit hoed, is echter speciaal ontworpen voor als je onderweg bent en is gemaakt van duurzaam, vochtafvoerend gerecycled polyester om elke soort training aan te kunnen. Het ontwerp omvat niet de voorste structuur aan de hoed, waardoor deze pasvorm gemakkelijk schoon te maken is en compact genoeg om gemakkelijk in een sporttas of handtas te stoppen. En voor de koelere seizoenen brengt de Ponyback Beanie Fit hetzelfde geweldige magnetische ontwerp naar uw winterstijl – zodat dragers een up-do of helemaal down als een standaard winter beanie kunnen rocken. Bovendien is Ponyback het enige mutsenmerk op de markt dat zeven verschillende maten aanbiedt, varierend van kleine en middelgrote jeugdmaten tot extra en extra, extra grote maten voor volwassenen.

Real Essentials Super-Soft Women\’s Pajama Set ( https://www.amazon.com ) Real Essentials een merk dat bekend staat om comfortabele loungewear en activewear items voor het hele gezin die stijlvol en toch super comfortabel zijn. Zelfs Mario Lopez, hun eerste merkambassadeur, draagt de looks. Voor Moederdag vind ik vooral de Women\’s Super-Soft Pajama Set leuk, verkrijgbaar met korte en lange mouwen en in verschillende kleuren en effen of bedrukte stoffen. Deze lichtgewicht pyjamaset is gemaakt van zachte, ademende en huidvriendelijke stof om u te helpen een goede nachtrust te hebben. Deze zachte en ontspannen damespyjama\’s zijn geweldig voor loungen in huis en gezellig slapen in elk seizoen. Ze zijn gemaakt van een 95% Polyester en 5% Spandex stofmix die zacht en zijdeachtig aanvoelt. Het lange broekje van de PJ heeft een koord in de taille om het relaxen zo comfortabel mogelijk te maken. En, deze pyjamasets zijn verkrijgbaar in zowel reguliere als plus maten. Ik vind het ook geweldig dat je de verschillende looks kunt mixen en matchen om je slaapgarderobe exponentieel uit te breiden. Meer dan 15.500 Amazon beoordelingen hebben ze een 4,4 uit 5 sterren beoordeling gegeven!

***** GADGETS *****

AIRROBO\’s T10 Robot Stofzuiger en Mop ( https://www.amazon.com/ )

Als het gaat om het dagelijks vegen, stofzuigen en dweilen van de vloer, is een multifunctionele robot precies wat u of de moeder in haar leven dit jaar nodig heeft. AIRROBO\’s T10 Robot Stofzuiger en Dweil kan naadloos en intelligent schakelen tussen stofzuigen en dweilen. En, het beste deel? Het is handenvrij voor 45 dagen. Het apparaat beschikt over een allergievriendelijke wegwerpstofzak van 3,3 liter waarin het vuil tot 45 dagen wordt opgeslagen voordat u het handmatig moet weggooien, en een automatische vuilopruiming die de stofbak leegt met een zuigkracht van 26.000 pk en een efficientie van meer dan 98 procent. De All-In-One vloerreinigingsoplossing van de T10 is uitgerust met een twee-in-een elektrische besturingswatertank, zodat u minder reserveonderdelen hoeft te onderhouden, en maakt gebruik van het verbeterde USLAM 5.0-algoritme om gegevens te verwerken, zichzelf te lokaliseren en tegelijkertijd te reageren op een complexe omgeving. Ondertussen is de vochtigheid van de sterk absorberende mopdoek van de robot voldoende, gelijkmatig en volledig instelbaar, wat zorgt voor een soepele en nauwkeurige schoonmaakervaring tot 250 minuten vanaf een lading. Dit schoonmaakapparaat brengt u ook dichter bij een futuristische, smart-home levensstijl en integreert gemakkelijk in het eco-systeem van uw huis met Alexa en Google Assistant. Ze kan ook profiteren van de Tuya Smart-app met vele functies wanneer ze haar T10 gebruikt, waarmee gebruikers zeven dagen van tevoren schoonmaaksessies kunnen plannen, beperkte zones kunnen instellen, het zuigniveau kunnen selecteren en kunnen genieten van vele gebruiksvriendelijke functies vanaf een platform. Dit is een cadeau waar moeder de komende dagen van profiteert met minder klusjes, meer gesnurk en veel ontspanning.

Advanced Hair-Styling Curling Iron & Blow Dryer by The Beachwaver Co. ( https://beachwaver.com/ )

Creeer glamoureuze, bombshell golven met slechts een druk op de knop met de Beachwaver Pro 1 Dual Voltage Rotating Curling Iron. Deze gepatenteerde, professionele haartool is een innovatieve, roterende krultang uitgevonden door celebrity hairstylist Sarah Potempa. Hij draait in beide richtingen om perfecte strandgolven te bereiken. De een-inch Beachwaver Pro 1 barrel heeft een beschermende keramische staaf, een afgeschuind gepatenteerd ontwerp, aangepaste klem om knikken te verminderen en een "go" knop om de krultang automatisch van links naar rechts te draaien, afhankelijk van de kant die je aan het krullen bent. Andere hoogtepunten van het apparaat zijn aangepaste interne verwarmingselementen over de hele lengte, een 360 graden draaibaar snoer en een negen meter lang snoer voor zwaar gebruik, een digitaal LED-temperatuurscherm en een ergonomisch handvat. Voor snelle touch-ups, de Beachwaver Pro 1 verwarmt tot 450 graden Fahrenheit in 30 seconden en heeft een automatische uitschakelfunctie na 30 minuten gebruik voor de veiligheid van de gebruiker. De vier-in-een Blow Brush Dryer set van het bedrijf is ook geweldig. Hij bevat vier opzetstukken met nylon borstelharen voor een veelzijdige hairstyling-ervaring. Het ergonomische ontwerp vergemakkelijkt ook comfortabel gebruik. Het ovale mondstuk is geweldig om je haar voor te stylen door lucht te verspreiden in een zachte stroom, terwijl de ronde diffuser een natuurlijk droogproces simuleert, maar pluis minimaliseert en krullen definieert. Het merk raadt aan het keramische opzetstuk van de ronde borstel te gebruiken om het haar glad te maken tijdens het drogen voor een glanzende, gefohnde afwerking. Voor een gladde, pluisvrije look maakt de zachte gladmakende borstel het haar recht tijdens het drogen en temt hij die vervelende springerige haren. Gebruikers kunnen de instellingen van hun Blow Brush Dryer aanpassen aan hun haartype en textuur dankzij de drie warmtestanden en twee snelheidsinstellingen. Het wordt ook aangedreven door ionische technologie om kroezen en statische elektriciteit te verminderen voor een gezonde, glanzende uitstraling.

Silk\’n\’s Titan AllWays Rimpelvermindering en Huidverstrakking Apparaat ( https://silkn.com/products/titan-allways ) Is moeder altijd op zoek naar belangrijke producten die anti-aging behandelingen bieden? Grijp dan de Titan AllWays Wrinkle Reduction and Skin Tightening Device van Silk\’n. Dit anti-aging apparaat vermindert rimpels en kraaienpootjes, herstelt de collageen- en elastinevezels en lift de gezichtscontouren zonder operatie – terwijl het volume opbouwt, de huid strakker maakt en de huidstructuur en elasticiteit verbetert. Het resultaat is een gladdere en jonger uitziende, stralende huid. Dankzij de draadloze werking kan ze de Titan AllWays gebruiken waar en wanneer ze maar wil om oppervlakkige zonne- en ouderdomsvlekken te vervagen. Silk\’n maakt gebruik van Home Tightening technologie, die drie energiebronnen combineert voor meer efficientie: Bipolaire radiofrequentie energie; LED licht energie; en infrarood warmte energie. Deze combinatie zorgt ervoor dat de collageen- en elastinevezels in de huid samentrekken en worden gereconstrueerd, zodat de huid zichzelf van binnenuit kan herstellen. In een blind, onafhankelijk onderzoek, voor en een maand na 20 tweewekelijkse sessies, toonden de resultaten naar verluidt aan dat 96 procent van de deelnemers zichtbaar minder rimpels had zonder nadelige bijwerkingen. Plus, de grondig geteste Titan AllWays is geschikt voor alle huidtypes en -tinten, en kan veilig worden gebruikt op het hele gezicht en de hals zonder enige neerwaartse hersteltijd.

SideTrak Select 23,8-inch Desktop Monitor ( https://sidetrak.com/ ) Breng elk project tot leven met SideTrak\’s Select 23.8-inch Desktop Monitor die een levendige visuele kwaliteit en eenvoudige connectiviteit biedt. Formeel bekend als de Vital, stijl ontmoet functie met SideTrak\’s Select Desktop Monitor biedt een slank, randloos ontwerp waarmee u direct uw oude monitor kunt upgraden, de productiviteit kunt verhogen en uw werkruimte kunt transformeren. Dit tweede scherm kan zelfs beelden naadloos uitbreiden over meerdere monitoren voor een meeslepende ervaring. Deze heldere, matte HD LED-monitor heeft een verversingssnelheid van 75 Hertz en een Vertical Alignment-paneel, zodat u direct bij de actie blijft met realistische bewegingen en dynamische, contrasterende kleuren, of u nu werkt of speelt. Bovendien biedt de Select 23,8-inch desktopmonitor gecertificeerde bescherming tegen blauw licht die uw kijkcomfort verbetert, zodat u kunt lezen, bewerken, plannen en spelen zolang u wilt zonder onnodige vermoeide ogen. Immers, dat is allemaal onderdeel van SideTrak\’s missie: Mensen een handigere, productievere en flexibelere dag bezorgen door middel van geinspireerde technologische innovaties. Het apparaat kan eenvoudig worden aangesloten op elke Mac, Windows of Chrome OS laptop of desktop computer.

iWALK LinkPod Pro Portable Charger ( https://www.amazon.com/ ) Als u onderweg de batterij wilt bijvullen, dan is de iWALK LinkPod Pro is precies het apparaat waar u, of de drukke moeder in uw leven, op heeft gewacht. Met een gewicht van slechts 90 gram en ongeveer iets groter dan de grootte van een lippenstift, past het netjes in elke tas en heeft het een ingebouwde connector, dus er zijn geen draden nodig. Het LED-scherm toont het resterende vermogen, waardoor het giswerk of je al dan niet opgeladen moet worden achterwege blijft. En, de 4800 milliampere-uur capaciteit van de iWALK LinkPod Pro is genoeg om uw telefoon een keer volledig op te laden, waardoor de batterij van uw telefoon in slechts 30 minuten van 20 naar 60 procent stijgt. Dankzij de pass-through technologie functie kunnen gebruikers zelfs hun iPhone of Android apparaten opladen terwijl ze tegelijkertijd de powerbank opladen. En dankzij de iWALK LinkPod Pro\’s snelle oplaadfunctie duurt het slechts 1,5 uur om de draagbare lader volledig op te laden. Eigenaren ontvangen niet alleen de powerbank bij hun aankoop, maar kunnen ook een USB-C kabel, USB-C adapter, een jaar garantie, handleiding en iWALK\’s gegarandeerd vriendelijke klantenservice verwachten om te helpen met eventuele extra behoeften. iWALK is een van \’s werelds toonaangevende bedrijven voor mobiele telefoonaccessoires en zet zich in om mensen te helpen mobiele telefoons efficienter te gebruiken door buitengewone accessoires en software te leveren.

Edifier\’s MP100 Plus Portable Bluetooth Speaker ( https://edifier-online.com/ ) Breng uw favoriete muziek tot leven met de MP100 Plus draagbare Bluetooth-luidspreker van Edifier. Verpakt met een groot volume, betere geluidskwaliteit en een hogere waterdichtheid van IPX7, is de MP100 Plus de perfecte partner voor uw avonturen. Of u nu gaat wandelen, kamperen, kajakken of gewoon chillen op het strand, dit mini-apparaat is net zo licht als een smartphone en kan in een hand worden gehouden dankzij het unieke sandwich-type ontwerp. Het wordt ook geleverd met een riem voor eenvoudige draagbaarheid of rondhangen. De ingebouwde lithium-ion polymeerbatterij van de MP100 Plus biedt luisteraars negen uur non-stop muziekweergave, zodat eigenaars kunnen genieten van kwaliteitsgeluid dankzij de driver van 43 millimeter. Compatibel met Bluetooth 5.3, maakt deze draagbare luidspreker gemakkelijk verbinding met uw telefoon of andere slimme apparaten en kan zelfs tot een meter onder water gedurende 30 minuten zonder schade te ondervinden. Plus, is de stofdichte netwerkstof die de spreker omhult langdurig en duurzaam makend het perfect voor om het even welke openluchtactiviteit. Geen telefoon bij de hand? Geen probleem. Edifier\’s MP100 Plus beschikt ook over een hoogwaardige, ingebouwde microfoon en een one-touch knop voor het aannemen van inkomende gesprekken. Het wordt geleverd met een slimme ruisonderdrukking algoritme dat zorgt voor duidelijke helderheid en soepele communicatie.

SleepPhones Bluetooth Headband Headphones van AcousticSheep, LLC ( http://www.sleepphones.com/ )

Val sneller en dieper in slaap met de SleepPhones Effortless hoofdtelefoon van AcousticSheep, LLC. Dit populaire model van de effectieve slaaphoofdtelefoons van het bedrijf heeft een zachte hoofdband die uiterst dunne luidsprekers bevat die volledig gewatteerd zijn, zonder dat er iets in de oren moet worden gestoken. Ze zijn dus veel comfortabeler dan andere hoofdtelefoons op de markt. De SleepPhones Effortless hoofdtelefoon biedt ook een gemakkelijke ervaring voor de gebruiker – inclusief een compleet systeem voor het gebruik en de verzorging van het apparaat. De inductie-oplaadtechnologie maakt het opladen van het product bijvoorbeeld een fluitje van een cent dankzij een speciale oplaadbasis, stekker en netsnoer. In plaats van een micro USB-kabel aan te sluiten om de module op te laden, kan de gebruiker gewoon zijn SleepPhones Effortless hoofdtelefoon op de oplader plaatsen, waar deze magnetisch wordt uitgelijnd en het draadloze oplaadproces begint. Dit product is ook geschikt voor Bluetooth en biedt handsfree luisteren naar podcasts, audioboeken, muziek en apps. CEO en medeoprichter van het bedrijf, Dr. Wei-Shin Lai, ontwikkelde SleepPhones uit noodzaak – dikke koptelefoons en oordopjes waren oncomfortabel bij het luisteren naar rustgevende muziek om een goede nachtrust te krijgen. En omdat er geen hoofdtelefoons op de markt waren die specifiek voor slapen waren ontworpen, hebben zij en haar man hun eigen hoofdtelefoon uitgevonden. Van het met de hand naaien en solderen van de eerste 500 sets aan hun keukentafel tot het winnen van meerdere regionale en nationale prijzen, duwt het echtpaar AcousticSheep, LLC al 16 jaar naar de voorgrond van de slaapindustrie – zodat mensen over de hele wereld beter slapen en leven.

***** AT HOME *****

IRIS USA\’s Cordless Cyclone Vacuum Cleaner ( https://www.amazon.com/ ) Vereenvoudig het leven van de moeder met een krachtige reiniging, met dank aan de Cordless Cyclone Vacuum Cleaner van IRIS USA. Dit lichte, maar capabele apparaat heeft een brede reinigingsweg om kruimels, stof, haren van huisdieren, huidschilfers en ander vuil op te zuigen. Het tweetraps centrifugale scheidingssysteem maakt gebruik van geavanceerde cycloonzuiging om kleine en grote deeltjes te scheiden, terwijl de zuigkracht maar liefst 99 procent blijft. De krachtige borstelrol van de snoerloze cycloonstofzuiger (alleen aanwezig op het P-model) draait tot 6.000 toeren per minuut en de hoofdmotor draait tot 60.000 toeren per minuut in de hoogste stand van de stofzuiger. De oplaadbare batterij werkt 35 minuten in de spaarstand, of 15 minuten in de hoge stand met een volle lading, inclusief volledige zuigkracht gedurende het hele gebruik. Bovendien laat de gemakkelijk af te lezen indicator op het bedieningspaneel zien hoeveel batterij er nog over is, zodat u weet hoeveel schoonmaaktijd u nog heeft. Voor een volledige oplaadbeurt heeft de snoerloze cycloonstofzuiger slechts vier uur nodig. Deze steelstofzuiger is niet alleen effectief op de meeste soorten vloeren, maar kan ook plat liggen en tot 90 graden buigen voor een indrukwekkend bereik. Dankzij de draaibare besturing kunt u gemakkelijk onder bedden en meubels schoonmaken, terwijl de verwijderbare middelste verlengbuis voor meer veelzijdigheid zorgt. Bevestig eenvoudig het meegeleverde spleetgereedschap van het apparaat om het nog gemakkelijker te maken om trappen, bekleding, auto\’s, RV\’s, boten en meer schoon te maken.

Midtown West\’s Artisanal Candles ( https://midtownwest.co/ )

Transformeer moeders leefruimtes met Midtown West\’s collectie van handgemaakte, ambachtelijke kaarsen. De 10-ounce Ginger Tea kaars is gemaakt met behulp van duurzaam gewonnen materialen en met de hand gegoten met zorg – een weerspiegeling van het vakmanschap en de inzet Midtown West duidelijk zet in de creatie van al haar producten. De geur van deze kaars is een luxe mix van frisse bloemen en pittige gember, die een gevoel van welzijn, gezondheid en natuurlijke schoonheid oproept. Als u diep ademhaalt, vult de warmte en scherpte van de kaars uw zintuigen – en stimuleert u van binnenuit. Of u nu wilt ontspannen met een warm bad, een goed boek wilt lezen of een gezellige sfeer wilt creeren voor een intiem samenzijn, de Ginger Tea kaars is de perfecte aanvulling voor u of uw geliefde. Een andere vakkundig vervaardigde favoriet, Midtown West\’s 10-ounce Pomegranate Lust kaars, heeft een rijke en zoete geur met hints van patchouli en kaneel. Elk gebruik verhoogt de sfeer van een thuisbijeenkomst of helpt u en uw gasten naar een wereld van mysterie en intrige, zonder de extra vervuiling van een niet-schoon brandende kaars. Sterker nog, een deel van elke verkochte Midtown West-kaars wordt gedoneerd aan doorwrochte liefdadigheidsinstellingen, zodat u zich van binnenuit goed kunt voelen over uw aankoop.

***** TRAVEL *****

Anthem4 All-Terrain Wagon Stroller from Gladly Family (https://gladlyfamily.com/) Neem je kleintjes mee in functionele stijl met de Anthem4 All-Terrain Wagon Stroller van Gladly Family. Met een extra grote kap, bekerhouder voor de ouders en een matras aan de binnenkant kun je deze zomer tot vier kinderen overal mee naar toe nemen. Maar laat je niet misleiden door het modieuze uiterlijk. Deze cruiser is een all-terrain werkpaard met robuuste wielen en een stevig frame. Je Gladly Family wagon wandelwagen groeit mee met je kinderen als ze ouder worden, dus het is een slimme investering die gemaakt is om lang mee te gaan. Enkele favoriete kenmerken van klanten zijn: bescherming tegen zon, wind en regen; eenvoudig te bedienen remmen met een druk op de knop; een driepuntsveiligheidsgordel voor elk zitje; opbergruimte aan de binnenkant en een verwijderbare mand; en een eenvoudig op te vouwen constructie die ideaal is voor staand of liggend gebruik. Vind de Anthem4 All-Terrain Wagon Stroller die bij jouw on-the-go-stijl past door te kiezen uit de kleuren Neon Indigo, Sand & Sea en Electric Silver. Gladly Family biedt praktische, doordachte en betrouwbare producten waar je je goed bij voelt, van chique bolderwagens tot gebruiksvriendelijke reisbedjes. Gladly Family streeft ernaar het gezinsleven gemakkelijker te maken met hoogwaardige, zeer nuttige babyspullen die er slim uitzien en goed werken.

Derby Work Tote by Oughton ( https://oughton.com/ )

Mama kan al haar benodigdheden dit seizoen en daarna in stijl meenemen met de Derby Work Tote van Oughton. Deze royale tas combineert compromisloze esthetiek, kwaliteit en functionaliteit, waardoor het een perfecte reisgenoot is. Van gepatenteerde halster hardware tot mooie stiksels, de Derby Work Tote\’s subtiele hippische details maken het onmiskenbaar uniek in de accessoire markt en zal zeker helpen bij het vormen van een onmiddellijke verbinding tussen ruiters of paardenliefhebbers. Maar moeder hoeft geen ruiter te zijn om van deze chique tas te genieten. Luxe, 10-inch gerolde Nappa lederen handgrepen wiegen een volledige ritssluiting aan de bovenkant, terwijl een handige buitenzak zorgt voor gemakkelijke toegang tot uw telefoon. Het interieur is volledig gevoerd met de exclusieve Harold-print van het merk en heeft een groot ritsvak, een gevoerde laptophoes en twee insteekvakken – allemaal beveiligd met een duurzame leren bodem. Bovendien past de Derby Work Tote perfect onder de stoel van het vliegtuig, terwijl de lederen handvatten gemakkelijk over het handvat van uw handbagage passen, zodat u uw handen vrij hebt voor koffie terwijl u zich door de luchthaven haast. Ontworpen door ruiters, is deze tas gemaakt om de ontberingen van het dagelijks leven thuis of onderweg te doorstaan. Sinds de oprichting is Oughton uitgegroeid van een op maat gemaakte roltas voor ruiterspullen tot een lijn van luxe lederen en gewaxte canvas goederen. Het bedrijf streeft ernaar een gevoeligheid op te roepen, die in een wereld die verteerd wordt door trends en flitsend gedrag nauwelijks aanwezig is, namelijk die van duurzaam nut en tijdloze traditie.

***** ZELFVERZORGING *****

De BALOOM Stretching Massager Mat (https://www.amazon.com/) Hier is een snelle en eenvoudige manier om uw thuismassage ervaring te upgraden. De BALOOM Stretching Massager is een eersteklas, draagbare massagemat met 22 luchtkamers die uitzetten en samenpersen om een volledige lichaamsstretch te bieden, de bloedcirculatie te verbeteren en spierspanning weg te nemen. De voorgeprogrammeerde stretchoefeningen bootsen yogasessies na die de flexibiliteit en mobiliteit verbeteren, terwijl de innerlijke balans en kracht toenemen. In feite maakt de BALOOM Stretching Massager gebruik van een veilige methode om de bloed- en lymfestroom te verbeteren, die vaak wordt aangetroffen in high-end massagestoelen. De stretchingmat is uitgerust met zeven ingebouwde programma\’s die bedoeld zijn om het lichaam te helpen energie te geven, te rekken, te draaien en te stromen, zodat gebruikers elke massagesessie kunnen aanpassen aan hun huidige persoonlijke behoeften. Bovendien is het geavanceerde ontwerp van de BALOOM Stretching Massager voorzien van meerdere componenten, waaronder een handbediende afstandsbediening, extra warmte en verstelbare schouder- en nekkamers die het best passen bij het frame van de gebruiker. De synthetisch lederen, gemakkelijk te reinigen mat is ook ergonomisch en kan op het bed, de vloer, de stoel of de fauteuil worden gelegd voor een verjongende massage van 10 tot 30 minuten. Na afloop kan de BALOOM Stretching Massager worden opgevouwen en gemakkelijk worden opgeborgen, klaar voor de volgende sessie, waar en wanneer dan ook. Trakteer de moeder in je leven op een ontspannend cadeau dat stress, spanning en vermoeidheid bij elk gebruik laat verdwijnen.

Manta Slaapmasker SOUND ( https://mantasleep.com/ ) Het Manta Slaapmasker SOUND geeft je volledige controle over de twee zintuigen die de grootste invloed hebben op je slaap: zicht en geluid. De flinterdunne Bluetooth-hoofdtelefoon is ontworpen voor comfort tijdens de zijslapen en is genesteld in een geventileerde band, terwijl de C-vormige oogschelpen zorgen voor nul druk op ogen of oren en een perfecte verduistering zonder de massa. Het resultaat? Ongeevenaard comfort terwijl u of uw geliefde luistert naar de meest rustgevende geluiden. De missie van Manta Sleep is om lichte slapers in staat te stellen betere Zs te halen zodat ze meer kunnen doen – het creeren van wat het bedrijf "Het meest comfortabele Bluetooth slaapmasker in het bestaan" noemt. Dit product is geoptimaliseerd voor een ononderbroken en meeslepende audio-ervaring die diepe slaap bevordert met 20-plus uur levensduur van de batterij – perfect voor muziek, meditatie of een geluid dat u ontspannend vindt. Plus, de Manta Sleep Mask SOUND\’s gepatenteerde ontwerp is gemaakt met de drager in het achterhoofd en moedigt maximale luchtstroom ontworpen om u koel te houden gedurende de nacht. De gepersonaliseerde-voor-je-gezicht pasvorm kunt u elk aspect van het masker af te stemmen-van de strakheid van de hoofdband, de positie van de oogschelpen en de plaatsing van de hoofdtelefoon-voor een naadloze, super-comfortabele pasvorm die blijft zitten de hele nacht. U kunt de Manta Sleep Mask SOUND gemakkelijk wassen dankzij de unieke, tweelaagse band constructie. Gewoon afpellen van de buitenste laag die de elektronica huizen en machine wassen van de binnenste laag. Zo kun je je concentreren op wat het belangrijkst is: beter slapen.

Airbrush and Color Self-Adjusting Foundation Makeup from Jerome Alexander ( https://jeromealexander.com/ )

Een gemakkelijke manier om mama\’s natuurlijke schoonheid te accentueren is met Jerome Alexander\’s bekroonde AirBrush Foundation. Een fan-favoriet sinds 2018, de microfijne, nevel verspreiding geeft gebruikers een zijdezachte, runway-ready airbrushed look zonder de noodzaak van een dure of omvangrijke airbrush-systeem. Met de medium tot volledig dekkende, opbouwbare formule kun je je dekking aanpassen zonder er ooit cakey of streperig uit te zien. Het creeert een natuurlijke, matte finish die net zo goed aanvoelt als het eruit ziet. Bovendien is de AirBrush Foundation zweet- en vochtbestendig, zodat je hem de hele dag kunt dragen, en houdt hij vocht vast om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Maar de ware kracht van dit product is de formule. De AirBrush Foundation is vrij van parabenen, ftalaten en wreedheid, waardoor het een geweldige keuze is voor bewuste consumenten. Deze foundation voedt ook de huid met krachtige huidverzorgende ingredienten zoals hyaluronzuur, argireline en Matrixyl 3000. De My Color Self-Adjusting Foundation van het merk is een andere revolutie in de make-upwereld. Dankzij de revolutionaire ingekapselde kleurmicrobolletjes-technologie brengt deze foundation wit aan en past zich onmiddellijk aan uw unieke huidskleur aan. De volledige transformatie naar uw perfecte tint gebeurt binnen 10 tot 15 minuten, waardoor u een natuurlijk ogende finish krijgt die perfect bij uw huidskleur past. Het is een opbouwbare, licht tot medium dekkende foundation met een 100% kleurmatchgarantie en een prachtige, matte finish die porien, fijne lijntjes en kleine oneffenheden vervaagt zonder te klonteren of strepen. En de My Color Self Adjusting Foundation bevat dezelfde gepatenteerde mix van huidverzorgende ingredienten voor langdurige, anti-aging resultaten. Het sluit ook vocht in, beschermt tegen UV- en blauw licht, minimaliseert fijne lijntjes en rimpels en bevordert de elasticiteit van de huid voor een jeugdigere uitstraling. Gebruik voor een perfecte applicatie de Kabuki Blending Brush die bij de foundation wordt geleverd voor een heerlijk op elkaar afgestemde finish.

ZO Skin Health\’s Micro Facial Program ( https://zoskinhealth.com/us/ )

Geef moeders huid de oppepper die ze nodig heeft met de limited collection Micro Facial Program van ZO Skin Health. Deze vier producten zijn ontworpen om een zachtere, gladdere en natuurlijk stralende huid te herstellen zonder irritatie of downtime. Deze behandeling is ideaal voor alle huidtypes en helpt ook de resultaten te ondersteunen die vaak worden bereikt met behandelingen in de praktijk. ZO Skin Health\’s Exfoliating Cleanser verwijdert oppervlakkige olie en onzuiverheden zonder de huid gestript of droog te laten aanvoelen, en helpt je porien vrij te houden en de frequentie van puistjes te minimaliseren. De Exfoliating Polish verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een gladdere, zachtere en stralende huid. De derde stap in het microgezichtsregime zijn de Complexion Renewal Pads van het merk, die overtollige olie en porieverstoppend vuil verwijderen om de huid te verhelderen en de porien te zuiveren. En om het programma af te sluiten is er de Enzymatic Peel voor thuisgebruik, die is samengesteld om een oneffen huid met een ruwe textuur glad te strijken en de zichtbare tekenen van zonneschade te verbeteren. ZO Skin Health gelooft dat de ideale manier om een gezonde huid te bereiken en te behouden de kracht van de wetenschap is. Geinspireerd door de oprichter en wereldberoemde dermatoloog Dr. Zein Obagi, maakt ZO Skin Health het haar missie om de grenzen van medische huidverzorging te verleggen door middel van een breed spectrum aan protocollen en producten.

Amarose Skincare Products ( https://amarose.com )

Geef een lift en herwin de tekenen van veroudering, verkleuring en rimpels deze Moederdag met Amarose\’s collectie van volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten voor vrouwen. Amarose\’s Boosting Moisturizer is een fan-favoriet en bevat een exclusieve, ingekapselde retinol en vitaminen om de huid gevoed, gehydrateerd en klaar voor de dag te houden. Het Lifting Serum laat echter echte magie zien door je huid op natuurlijke wijze strakker te maken en vervelende kraaienpootjes weg te werken. Het bevat klinisch bewezen ingredienten in combinatie met een gepatenteerd proces waarin rode algen uit de wateren van de Filippijnen en een doornige struik uit Peru zijn verwerkt voor een onmiddellijk liftend, verstevigend en omlijnend effect. Dit serum doet echt alles. Het Skin Tag Remover Serum is een andere top-seller van de deskundig geformuleerde huidverzorgingslijn en is een oplossing voor ongewenste moedervlekken en vervelende skin tags die werkt in de privacy van uw eigen huis. Deze eeuwenoude formule dringt door tot de wortel van de wrat of huidtag, waardoor je immuunsysteem wordt gealarmeerd om witte bloedcellen naar het gebied te sturen om het verwijderings- en genezingsproces te starten. Als lijn ontwikkeld voor vrouwen door vrouwen, streeft Amarose ernaar consumenten te voorzien van het hoogste niveau van kwaliteit, expertise en een gebruiksvriendelijke ervaring die klanten laat glimlachen. Het bedrijf is opgericht door voormalig WWE-worstelaar Mandy Rose als een manier om een oplossing te vinden om haar huid schoon en gezond te houden terwijl ze de wereld rondreist. De lijn is erop gericht u te helpen het meeste uit uw huidverzorgingsroutine te halen, zodat u zich bij elke stap van uw dag – van het opstaan tot het naar bed gaan – zelfverzekerd kunt voelen. Bovendien is het Amarose-team gepassioneerd om ervoor te zorgen dat de producten zo effectief mogelijk zijn zonder toevoeging van agressieve chemicalien of onnodige ingredienten die irritatie of ongemak kunnen veroorzaken.

Regen Labs\’ \’Liquid Facelift\’ Cream ( https://regenlabs.com/ )

Regen Labs zal de schoonheidstrends-uitgaven in het leven van je moeder tot een fractie terugbrengen met haar best verkopende gezichtscreme, Liquid Facelift. Ontwikkeld door Dr. Mark Ghalili, een gediplomeerd arts voor interne geneeskunde, zijn jaren van onderzoek met wetenschappelijk bestudeerde peptiden samengesmolten om ongelooflijke gezichtstransformatieve resultaten te bieden voor een niet-giftige lift die een natuurlijk alternatief is voor botox. Deze revolutionaire peptidenmix bevordert de elasticiteit van de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, geneest en herstelt de beschadigde huid en bestrijdt hyperpigmentatie. De eigen formule van Regen Labs creeert een significant anti-aging effect op de huid, met krachtige ingredienten zoals BPC-157 peptidepoeder, GHK-Cu, niacinamide en hyaluronzuur om een stralende huid op elke leeftijd te bevorderen. Het beste deel? Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is het twee keer per dag aanbrengen op zijn gezicht en hals en kijken hoe Liquid Facelift zijn werk doet. Het veganistische merk vermeldt dat het meer dan 12.000 klanten heeft gegenereerd sinds de lancering minder dan twee jaar geleden – met een reeks aanvullende producten die alleen gifvrije, veganistische, organische en niet-gewenning vormende ingredienten bevatten om het natuurlijke vermogen van het lichaam om te regenereren te stimuleren.

Regeneratief Gezichtsserum van Palermo Body ( https://www.palermobody.com/ ) Verhoog je zelfzorgroutine met Palermo Body\’s Regenerative Facial Serum. Dit krachtige mengsel van rijke botanische olien zit boordevol essentiele omega\’s en vitaminen die de tere gezichtshuidcellen vernieuwen en voeden. Dit mengsel is net zo makkelijk te gebruiken als te verwennen, het absorbeert onmiddellijk en zorgt voor een diepe hydratatie zonder vette resten, waardoor de huid alleen maar een natuurlijke, gezonde en veerkrachtige uitstraling krijgt. Palermo Body gebruikt krachtige superkritische extracten om de formule te ontwikkelen, een geavanceerde extractiemethode waarvan bewezen is dat ze meer van de vitale voedingsstoffen van de plant vasthoudt en meer intacte, natuurlijke goedheid rechtstreeks aan je huid levert. Je hoeft alleen maar dagelijks 4-5 druppels van het serum aan te brengen op het gezicht, rond de ogen en in de hals voor de beste resultaten. Palermo Body creeert producten die je huid voeden, je geest stimuleren en rechtstreeks uit de natuur komen, waardoor het proces van het verzorgen van jezelf iets is waar je elke dag naar uitkijkt. Oprichtster Jess Morelli heeft de ethiek van het natuurlijke schoonheidsbedrijf gebaseerd op het bereikbaar maken van zelfzorg voor zoveel mogelijk mensen. Elk aspect van welzijn wordt overwogen tijdens de productontwikkeling, van duurzame herkomst tot hoe zelfzorgroutines jou en de wereld beinvloeden. Subtiele hints van de opwekkende geur van essentiele olien van Rose Otto, Geranium en Mandarijn ronden het proces af voor een ontspannende en verjongende ervaring.

August Monroe \’Wake Up Call\’ Eye Serum ( https://www.augustmonroe.com/ )

Voor die moeders die toegewijd zijn aan schoonheid of die gewoon elke dag hun beste beentje voor willen zetten, zal het nieuwe Wake Up Call serum van August Monroe wonderen verrichten voor de zone onder de ogen, door te helpen die veel voorkomende probleemplek te doen ontwaken en herleven. Het zit vol met een vitamine C-derivaat dat kraaienpootjes voorkomt en hydratatie absorbeert in de tere huid van de ogen. Andere belangrijke ingredienten zijn koffie om te verhelderen, aloe om glad te strijken en water om te hydrateren. Het Wake Up Call-serum dient ook als een geweldige basis voor het aanbrengen van concealer onder de ogen – het droogt snel en zorgt voor een extreem gladde en gehydrateerde look zonder plooien. De lichte, perzikkleurige geltextuur annuleert blauwe tinten onder de ogen voor een onmiddellijk verhelderend effect en heeft een verkoelend uiteinde dat gemakkelijk langs de huid glijdt om fijne lijntjes, wallen, roodheid en donkere kringen te verminderen. De gepatenteerde koeltip van August Monroe is speciaal gemaakt om de vorm van uw vinger na te bootsen voor de beste zachte toepassing. En, voor degenen die contactlenzen dragen, het Wake Up Call serum is oculair en dermatologisch getest en is 100 procent veilig voor het dragen van contactlenzen, met behoud van de gevoeligheid onder de ogen.

Elina Organics\’ Face and Body Essentials ( https://elinaorganics.com/ ) Verwen de vrouwen in je leven thuis met een selectie van de populairste gezichts- en lichaamsproducten van Elina Organics. Neem bijvoorbeeld de Crushed Gold Plumping Potion van het holistische huidverzorgingsbedrijf. Het mengsel van colloidaal goud, peptiden en citroenextract zorgt voor een intense regeneratie van collageen, elastine en huidverjonging – wat resulteert in onmiddellijk vollere lippen en opgevulde diepe en fijne lijntjes in het gezicht en de hals die zich na elk gebruik ophopen. Elina Organics\’ Bio-Energized Love Potion is een andere fan-favoriet en bevat een klassieke, exquise mix van afrodiserende, therapeutische-rang-essentiele olien. De limited-edition geur bevat een mix van jasmijn, roos, oranjebloesem, vanille, wierook, sandelhout en ylang-ylang, gecombineerd met ruwe edelsteenkristallen om unieke energie in deze bio-energiedrank te brengen. En om uw natuurlijke schoonheid te versterken, heeft Elina Organics\’ bekroonde Alle natuurlijke mascara uw wimpers onder controle. De 100 procent natuurlijke en 85 procent biologische veganistische, glutenvrije formule van het product versterkt en verzorgt de wimpers met zachte en niet-giftige ingredienten, zoals kamille, vitamine E, koffiepoeder en zonnebloemolie. Bovendien zorgt het unieke borsteltje van de All Natural Mascara voor volume en lengte en scheidt het de wimpers gelijkmatig en soepel – zonder zorgen over schilfers, vegen of klontjes. Elina Organics biedt ook een Natural Lash Growth Serum with Peptides verrijkt met verzorgende peptiden om langere en sterkere wimpers en wenkbrauwen te stimuleren. In feite zijn er slechts drie ingredienten in de 100 procent biologische formule: plantaardige glycerine, gezuiverd water en Myristoyl Pentapeptide 17. Dit laatste is het geheime wapen van het serum. De laatste is het geheime wapen van het trio en het is een vetzuur gecombineerd met een keten van vijf verschillende peptiden die keratine genen stimuleert en langere en dikkere wimpers en wenkbrauwen bevordert.

Lashe Conditioner / Extender van The Lashe, Inc. ( https://www.thelashestore.com/ )

Een andere geweldige manier om het geschenk van glanzende, stralende wimpers te geven deze Moederdag met de Lashe Conditioner for Extended Lashes van The Lashe, Inc. Deze luxe wimperconditioner verzorgt en versterkt niet alleen de wimpers, maar voegt ook glans en bescherming toe – alles in een gemakkelijke stap. The Lashe Conditioner for Extended Lashes is ontworpen om de wimpers te versterken en te voeden, zodat ze er langer, voller en gezonder uitzien. Een gemakkelijk te gebruiken nano-mascaraborsteltje zorgt voor een snelle applicatie op elke wimper. De heldere formule van Lashe, Inc. bevat een mix van voedende vitaminen zoals Pro-Vitamine B5 en voedingsstoffen en peptiden om de wimpers vanaf de wortel te versterken. En het product helpt niet alleen de wimpers langer te laten groeien, maar stimuleert ook de aanmaak van dikkere en veerkrachtigere wimpers. In feite is het product ideaal voor zowel wimperverlengers als niet-dragers – het helpt de natuurlijke wimpers en de extensions te verzegelen en beschermt ze tegen vocht, olie en omgevingsfactoren die de lijm kunnen afbreken of de wimpers dof doen lijken. Voor mensen met kriskras groeiende wimpers kan de wimperconditioner helpen de haargroei te herstellen door ze op hun plaats te houden en het groeipatroon na verloop van tijd te corrigeren. Het kan ook worden toegepast op wenkbrauwen om ze te versterken, of als vervanging van wenkbrauwgel, en biedt een niet-invasieve oplossing voor iedereen die het uiterlijk van zijn wimpers in het algemeen wil verbeteren.

***** FOOD AND BEVERAGE *****

Champagne Lallier\’s Grand Rose ( https://www.reservebar.com/ )

Toast the mother figure in your life with Champagne Lallier\’s Grand Rose fles speciaal gemaakt voor de champagneliefhebber. Deze weelderige, gedurfde draai aan een klassieke rose champagne is afgerond met levendige frisheid en een delicate, maar intense smaak. Elke schenking van deze door fruit gedomineerde drank benadrukt tonen van verse kersen, rode bessen en frambozen, gecombineerd met hints van verse appel en mandarijn. In de mond neemt intense frisheid de overhand om te eindigen met een delicaat zure en zilte lengte. De Grand Rose van Champagne Lallier kan alleen worden gedronken, bij voorgerechten of in combinatie met een lichte, gastronomische maaltijd. Hij is perfect bij rauwe vis of schelpdieren zoals kreeft of koningskrab. Sinds de oprichting in 1906 heeft Champagne Lallier een frisse kijk gegeven op de iconische wereld van de luxe champagne. Het maison is geworteld in het hart van de zeldzame Grand Cru Champagnestreek in Frankrijk en ontwerpt enkele van de meest exquise terroir-gedreven cuvees. Het heeft altijd geloofd dat het grootste potentieel van de terroir wordt onthuld door de unieke perspectieven van de mensen. Onder leiding van de veelgeprezen keldermeester en general manager, Dominique Demarville, brengt het team van Lallier hart, formidabele kennis van het terroir en multigenerationeel vakmanschap in elke fles, die in de loop der tijd is aangepast om een meer eco-verantwoordelijke erfenis te creeren.

Lifevine Sugar Free Wines ( https://lifevinewines.com/ ) "Puur" en "natuurlijk" hebben nog nooit zo goed gesmaakt. Trakteer je moeder op smaakvolle, heerlijke schenkingen van Lifevine die de pesticiden en suiker weglaten die gewoonlijk in een glas wijn zitten. Het wijnhuis is een van de eerste die op de etiketten van de flessen zowel de serveergegevens als de ingredienten vermeldt. Het bedrijf gelooft erin klanten de transparantie te bieden die ze verdienen, zodat ze de beste keuzes kunnen maken over wat ze in hun lichaam stoppen. Lifevine is afkomstig van geselecteerde telers in de Sierra Nevada bankgronden ten oosten van de San Francisco Delta, waar het warme klimaat en de goed gedraineerde combinatie van afgebroken graniet, zanderige leem en klei een ideale omgeving vormen voor de Cabernet en de rode blends. Andere rassen in Lifevine\’s assortiment zijn Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Red Blend, Blanc de Blanc en Californische Chardonnay – allemaal gemaakt onder biologische omstandigheden en geoogst op het hoogtepunt van rijpheid met het oog op het bescheiden houden van het alcoholpercentage. De focus van het merk op het maken van wijnen met minimale ingrepen heeft ervoor gezorgd dat het de enige gecertificeerde pesticidevrije wijn in de VS is geworden, terwijl het ook keto, paleo, veganistisch, glutenvrij en planeetvriendelijk is. Van de grond tot de fles, Lifevine\’s zorg en expertise zorgen ervoor dat de wijn die je drinkt is gewoon wijn-de manier waarop Moeder Natuur bedoeld.

Myx Fusions \’Low-Alcohol Wines ( https://myxfusions.com/ ) Is uw wijnkeuze toe aan een revolutie? Myx Fusions, opgericht door rapper, zangeres en songwriter Nicki Minaj, biedt calorie- en alcoholarme kwaliteitswijnen met de perfecte smaak. Een populaire keuze, de Moscato & Peach maakt gebruik van de reeds perzikachtige hoogtepunten van Moscato wijn en verlevendigt de smaak en het aroma van de rijpe, zomerse nectar. Drinkers kunnen geurige, fruitige bubbels verwachten die het palet verfrissen en een zoete en subtiele afdronk achterlaten. En voor degenen die op zoek zijn naar een lichte, verfrissende Italiaanse Moscato met echt fruit om te proosten of moeder te vieren, heeft de nieuwe Myx Fusions\’ Watermelon Moscato precies de juiste hoeveelheid smaak – zonder schuldgevoel. Deze schone en frisse infusie biedt een evenwichtige mix van premium Moscato wijn met natuurlijke sappen van verse, rijpe watermeloenen. Vol van smaak is de Watermeloen Moscato een lichte wijn die smaakt als de zomer in een glas. De kenmerkende fruitige noten van Moscato schijnen door, terwijl de heerlijke watermeloen zing zorgt voor een frisse, schone afwerking, waardoor het een geweldige keuze is voor een gemakkelijk te drinken schenking. MYX Fusions\’ Watermelon Moscato is veelzijdig met een zoetheid en lager alcoholgehalte dat goed samengaat met de meeste gerechten, waaronder vis, kip, zeevruchten, eend, groenten en zelfs je favoriete dessert. Bewaar het op ijs bij uw barbecue of strandfeest voor een eenvoudige, maar bevredigende zomer verfrissing.

"World\’s Cheesiest Mom" Gift Basket from Cheese Brothers ( https://www.cheesebros.com/ )

De beste moeder ter wereld verdient de beste kaas ter wereld, en de Cheese Brothers\’ World\’s Cheesiest Mom Mother\’s Day Gift Basket past daar zeker bij. Deze liefdevol samengestelde geschenkcollectie combineert de beste kazen van het in Wisconsin gevestigde e-commerce bedrijf met bekroonde jam en ambachtelijke crackers gemaakt door kleine producenten uit Wisconsin. Combineer de romige en kruidige Dill Havarti met verrukkelijke lavendel-kersenjam voor een zoet en hartig crescendo van smaak, of de honing van eigen bodem met de gerookte Mozzarella die ook in de mand zit. Naast een selectie van twee extra blokken van zes gram kaas van Cheese Brothers, bevat de speciale Moederdagset twee ambachtelijke compotes, een kleine honingdipper en een "World\’s Cheesiest Mom"-sticker om het thema echt duidelijk te maken. Het acht jaar oude bedrijf verzendt kaas en cadeaupakketten door het hele land en besteedt veel aandacht aan de integriteit van zijn producten met vacuumverpakking en geisoleerde dozen die bestand zijn tegen reizen naar warmere locaties. Bovendien kunt u een goed gevoel overhouden aan uw aankoop in de wetenschap dat Cheese Brothers regelmatig een bijdrage levert door kaas en een deel van de opbrengst te doneren aan verschillende non-profitorganisaties, terwijl andere lokale ambachtslieden in de speciale manden en dozen worden belicht. Het is zeker een smakelijk en heerlijk cadeau waardig voor de moeders en andere favoriete meiden in je leven!

~~

Merilee Kern, MBA is een internationaal gerespecteerde merkstrateeg en analist die verslag doet van culturele verschuivingen en trends, evenals opmerkelijke industrie veranderaars, movers, shakers en vernieuwers in alle categorieen, zowel B2C als B2B. Dit omvat experts en thought leaders, merken, producten, diensten, bestemmingen en evenementen. Merilee is oprichter, uitvoerend redacteur en producent van "The Luxe List" en gastheer van de "Savvy Living" lifestyle TV show die wordt uitgezonden in New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Atlanta en andere grote markten op CBS, FOX en andere topnetwerken; evenals de "Savvy Ventures" business TV show die nationaal wordt uitgezonden op FOX Business TV en Bloomberg TV. Als een productieve stem van autoriteit en smaakmaker op het gebied van lifestyle, reizen, dineren en vrije tijd houdt Merilee de vinger aan de pols van de markt op zoek naar nieuwe en innovatieve must-haves en voorbeeldige ervaringen op alle prijsniveaus, van betaalbaar tot extreem. Haar werk bereikt wereldwijd miljoenen mensen via televisie (haar eigen shows en talloze andere waarin zij optreedt) en een groot aantal gedrukte en online publicaties. Kom in contact met haar op www.TheLuxeList.com en www.SavvyLiving.tv / Instagram www.Instagram.com/MerileeKern / Twitter www.Twitter.com/MerileeKern / Facebook www.Facebook.com/MerileeKernOfficial / LinkedIN www.LinkedIn.com/in/MerileeKern.

***Sommige of alle van de hierboven beschreven accommodatie(s), ervaring(en), item(s) en/of dienst(en) kunnen zijn verstrekt zonder kosten of gesponsord om tegemoet te komen als dit is review redactie, maar alle geuite meningen zijn volledig die van Merilee Kern en zijn op geen enkele manier beinvloed.***

Bron: https://nrf.com/research-insights/holiday-data-and-trends/mothers-day


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire