header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: 4 stappen ter voorbereiding op de universiteit

Apr 28, 2023 3:57 PM ET

De voorbereiding op de universiteit is een proces van jaren. Veel ouders beginnen al snel na de geboorte van hun kind met sparen. En als het einde van de middelbare school nadert, is er veel te doen als leerlingen onderzoek doen, bezoeken afleggen, zich aanmelden en uiteindelijk naar de universiteit gaan. Hoewel een takenlijst er voor verschillende gezinnen anders kan uitzien, kan een checklist met activiteiten helpen en hier zijn de vier activiteiten om mee te beginnen:

Samen universiteiten onderzoeken

Sommige studenten weten misschien al naar welke school ze willen, anderen willen hun opties openhouden. Cijfers en extracurriculaire activiteiten zijn slechts twee van de vele factoren die kunnen helpen bij het bepalen van hun studiekeuze. Locatie, collegegeld en specialisaties zijn ook belangrijke overwegingen. Ouders kunnen hun suggesties toevoegen aan de lijst van mogelijke scholen en aanbevelingen doen. Ouders kunnen ook campusbezoeken plannen en hun kinderen vergezellen op rondleidingen door de universiteit.

Plan voor collegegeld

Ouders kunnen hun schoolklare kinderen begeleiden en ondersteunen door eerlijke gesprekken te voeren over financiele kennis en wat het gezin zich kan veroorloven. Ouders kunnen toekomstige studenten laten zien hoe een aflossingsplan voor studentenleningen eruit kan zien, inclusief voorbeelden van maandelijkse betalingen. Terwijl federale leningen beschikbaar zijn voor de meeste studenten, kunnen ouders ook andere opties overwegen, waaronder het gebruik van de contante waarde van een gehele levensverzekering of universele levensverzekering polis* om het collegegeld te helpen dekken. Daarnaast kunnen studenten waar mogelijk beurzen en subsidies aanvragen.

Maak een tracker voor aanvraagdeadlines

Parents may not necessarily be able to help directly with their child\’s college applications, but they can help track and manage deadlines. Als studenten eenmaal een lijst hebben gemaakt van universiteiten waar ze zich willen aanmelden, kunnen ouders met hen gaan zitten en de deadlines voor de aanmeldingen in een spreadsheet noteren en ze vervolgens in chronologische volgorde sorteren. Ouders kunnen hun kinderen ook helpen prioriteit te geven aan aanvragen na de deadline door te bespreken welke scholen hun beste keuzes zijn.

Help manage rejection

Een van de beste dingen die ouders in deze stressvolle periode voor hun kinderen kunnen doen, is steun en aanmoediging bieden. Niet elke reactie zal positief zijn, en een afwijzing kan het vertrouwen van een tiener aantasten, waardoor ze ontmoedigd raken. Help hen begrijpen dat een afwijzing niet persoonlijk is – toelatingen worden beinvloed door meerdere factoren, waarvan sommige buiten de controle van de leerling liggen. Geef hen de tijd om de afwijzing te verwerken, maar moedig hen aan om zich op andere toepassingen te concentreren en positief te blijven.

Het gebruik van de contante waarde door polisleningen, afkopen of geldopnames zal de overlijdensuitkering verminderen; en kan een grotere uitgave vereisen dan verwacht en/of resulteren in een onverwachte belastbare gebeurtenis.

Bron: Northwestern Mutual

Contact: Don Klein, 1-800-323-7033


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire