header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: To-dolijst voor nieuwe ondernemers

Apr 28, 2023 4:20 PM ET

Een nieuw bedrijf starten is spannend. Maar er is geen tekort aan taken die nieuwe ondernemers doorgaans op zich nemen. Om het wat makkelijker te maken, is hier een lijst met de belangrijkste dingen die je moet doen voor en vlak na de opening van een bedrijf.

Ontwikkel een gedegen businessplan:

Een businessplan beschrijft de doelen, strategieen en acties die nodig zijn om een bedrijf succesvol te maken. Een diepgaand, flexibel ondernemingsplan is essentieel om een bedrijf succesvol te lanceren.

Ken de unieke invalshoek van het bedrijf:

Elk bedrijf moet zich onderscheiden van de concurrentie, dus een unieke invalshoek is essentieel. Wat doet of biedt het bedrijf dat anders is dan de concurrentie? Weten wat een bedrijf anders maakt, kan eigenaren helpen zich te richten op een specifieke doelgroep en marketingstrategieen te ontwikkelen die werken.

Bepaal hoe winstgevendheid eruitziet:

Winst is de bottom line van elk bedrijf, dus het is belangrijk om te weten hoe succes eruitziet voordat je begint. Ondernemers moeten nadenken over vragen als hoe lang het duurt voordat het bedrijf winstgevend is en hoe het prijsmodel eruit zal zien.

Ontdek de financien :

Net als weten hoe winstgevendheid eruitziet, moeten ondernemers hun totale financien begrijpen. Dit omvat inzicht in de overheadkosten in verband met het runnen van een bedrijf, zoals huur en nutsvoorzieningen, evenals directe kosten zoals benodigdheden.

Ken het klantenbestand:

Weten wie de klanten zijn en wat ze willen is essentieel voor elk succesvol bedrijf. Inzicht in de behoeften van hun klanten kan bedrijfseigenaren helpen een succesvol merk en een succesvolle klantervaring te creeren. Ondernemers kunnen zelfs tijd besteden aan het ontwikkelen van klantarchetypes of persona\’s om de demografie van het bedrijf beter te begrijpen.

Ontdek de missie:

Een bedrijfsmissie is een duidelijke, beknopte verklaring die het doel van een bedrijf weergeeft. Het moet uitleggen waarom een bedrijf bestaat, wat het doet, en hoe het zijn klanten bedient.

Bepaal wat u aanbiedt:

Het kan moeilijk zijn om de diensten die een bedrijf aanbiedt te beperken, maar eigenaars moeten weten waar ze de grens moeten trekken. Bijvoorbeeld, misschien het bedrijf biedt aangepaste suikerkoekjes, maar niet ontwerpen taarten. Door precies te bepalen wat het bedrijf aanbiedt, kunnen eigenaren zich concentreren op waar ze goed in zijn en een betere klantervaring creeren.

Denk aan marketing:

Een goede marketingstrategie kan essentieel zijn om klanten binnen te krijgen. Eigenaren moeten nadenken over hoe ze hun doelmarkt kunnen bereiken, welke marketingkanalen ze zullen gebruiken en hoe ze zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.

Zorg voor een levensverzekering:

De juiste levensverzekering kan een vangnet vormen voor de familie van de bedrijfseigenaar als deze zou overlijden. Bedrijfseigenaren kunnen een permanente levensverzekering overwegen, zoals gehele levensverzekering. Naast een levenslange uitkering bij overlijden, bouwt een levensverzekering in de loop van de tijd contante waarde op, die ondernemers om welke reden dan ook kunnen lenen. Dit kan een financieringsbron worden die bedrijfseigenaren kunnen gebruiken om onverwachte kosten of kansen te dekken.

Geef de nodige documentatie en vergunningen:

Afhankelijk van het soort bedrijf kunnen eigenaren bepaalde vergunningen nodig hebben. Dit kan dingen omvatten als het verkrijgen van een drankvergunning of het passeren van een inspectie met de gezondheidsdienst. Het is belangrijk voor eigenaren om te begrijpen welke documentatie nodig is om te voldoen aan de lokale wetgeving.

Huur wanneer nodig:

Groeien van een bedrijf betekent weten wanneer je extra personeel moet inhuren. Dit kan betekenen dat u nieuw personeel aanneemt om te helpen met klantenservice, marketing, financien en meer.

Het gebruik van de contante waarde door polisleningen, afkopen of geldopnames zal de overlijdensuitkering verminderen; en kan grotere uitgaven vereisen dan verwacht en/of resulteren in een onverwachte belastbare gebeurtenis.

Source: Northwestern Mutual

Contact: Don Klein, 1-800-323-7033


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire