header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: Wat te overwegen bij het verwachten van meerlingen

Apr 28, 2023 4:49 PM ET

Als ouders te horen krijgen dat ze een meerling verwachten, kan dat een ongelooflijke verrassing zijn. Het is begrijpelijk dat de emoties varieren van vreugde en opwinding tot een beetje overdonderd. Met zoveel om naar uit te kijken, kan een beetje toekomstplanning voor een groeiend gezin al een heel eind komen.

Laten we eens kijken naar enkele praktische en financiele aspecten van het verwachten van meerlingen:

Maak een budget

Waar het opstellen van een budget voor een baby al een uitdaging is, kunnen ouders met meer dan een op komst zich geintimideerd voelen bij de gedachte om elk getal in een spreadsheet met twee (of, in sommige gevallen, meer) te vermenigvuldigen. Financieel adviseur Rebecca Stewart uit Cincinnati raadt aan niet meteen spullen te kopen.

"Hoe spannend het ook is om tijdens je zwangerschap een heleboel babyspullen te kopen, wacht nog even en kijk wat voor lekkers je vrienden en familie je meebrengen op je babyshower," adviseert Stewart. "Bewaar de paar honderd die je wilt uitgeven aan \’extra\’ spullen en gebruik dat geld voor \’noodzaken\’ als de baby komt, zoals medicijnen, sokken, luiers of babysitters voor een avondje uit."

Een eenvoudige manier om te beginnen is het maken van een hoofdlijst van verwachte kosten, inclusief grotere lopende uitgaven zoals gezondheidszorg en kinderopvang; grote aankopen zoals autostoeltjes en kinderwagens; en alledaagse benodigdheden zoals luiers, doekjes en flesvoeding. Door aan elke post een schatting toe te kennen en de cijfers naast elkaar te leggen, krijgen ouders een beter beeld van hun volledige financiele plaatje.

Bereid het huis voor

Het aanwijzen en inrichten van een fysieke ruimte in huis voor de baby\’s zal alles ineens een stuk reeler doen voelen. Aanstaande ouders moeten bedenken waar ze de baby\’s willen laten slapen, waar alle benodigdheden komen te staan en hoe ze elke dag zo overzichtelijk mogelijk kunnen maken. Als het eenmaal zover is, is babyproof maken van het huis (afdekplaatjes op stopcontacten plaatsen, kasten en lades op slot doen en babyhekjes gebruiken, om maar een paar dingen te noemen) een andere belangrijke stap om de veiligheid (en het gezond verstand) van alle betrokkenen te garanderen.

Bouw een gemeenschap

Het hebben van een gemeenschap om op te steunen maakt zelfs de meest uitdagende situaties gemakkelijker.

"Maak gebruik van je \’dorp\’ voor extra middelen en steun voor en na de baby," zegt Stewart. "Steun op mensen waar je op kunt vertrouwen en zoek manieren om bepaalde taken te delegeren, zodat je jezelf niet overweldigt."

Reik uit naar vrienden, familie en steungroepen voor ouders van meerlingen, en bookmark nuttige online bronnen. Maak contact met mensen die openstaan voor het ruilen of delen van kinderopvangtaken. Het bezoeken van bibliotheken, speeltuinen en musea is een geweldige manier om andere ouders te ontmoeten, en als extra bonus zijn deze plaatsen vaak gratis of bieden gratis dagen of gereduceerde tarieven voor gezinnen met jonge kinderen.

Sparen en plannen voor de toekomst

Het is belangrijk voor ouders van meerlingen om vooruit te denken naar vijf, tien, zelfs twintig jaar later.

"Met alle onzekerheid over wanneer de baby\’s zullen komen en hoe onzeker je je kunt voelen als ze er eenmaal zijn, neem dan de tijd om van tevoren plannen te maken met je vrienden, familie, artsen en adviseur om een plan voor zes, negen en twaalf maanden op te stellen," deelt Stewart. "Je moet er ook voor zorgen dat je tijd vrijmaakt voor jezelf en je partner voor zelfzorgdagen, en tijd om belangrijke onderwerpen te bespreken, zoals je budget, belastingen, spaardoelen en grote aankopen."

Geld besparen voor de toekomst kan oplossingen op korte termijn inhouden, zoals het kopen van artikelen in bulk, profiteren van spaarprogramma\’s en optimaal gebruik maken van afdankertjes van vrienden en familie. Het kan ook gaan om langetermijnplanning, zoals geld opzij zetten voor naschoolse activiteiten, zomerkamp en collegegeld.

Vind de juiste levensverzekering

Zelfs voordat de baby\’s er zijn, moeten aanstaande ouders nadenken over hoe ze hun gezin de komende jaren het beste kunnen beschermen. Veel nieuwe ouders kiezen voor een levensverzekering om financiele zekerheid te bieden als zij overlijden terwijl hun kinderen nog afhankelijk zijn van hun inkomen. Met meerdere baby\’s op komst, kan het tijd zijn om een permanente levensverzekering te overwegen zoals gehele levensverzekering of universele levensverzekering voor levenslange dekking en extra voordelen zoals een contante waarde die in de loop van de tijd groeit.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Source: Northwestern Mutual

Contact: Don Klein, 1-800-323-7033


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire