header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NYSCC Leveranciersdag kondigt Fireside Chat aan met Mohamed Kanji, Chief Open Innovation and Operational Excellence Officer, North America bij L\’Oreal.

Apr 28, 2023 4:24 PM ET

Leading Beauty and Personal Care Ingredients and Formulation Event Takes Place

May 2-3 at the Javits Center in New York

(New York, NY, april 2023) -NYSCC (New York Society of Cosmetic Chemists) is verheugd aan te kondigen dat Mohamed Kanji, Chief Open Innovation and Operational Excellence Officer, North America bij L\’Oreal, zal deelnemen aan een one-on-one fireside chat op woensdag 3 mei om 9:00 uur tijdens Suppliers\’ Day in het Javits Center in New York. Deze fireside chat wordt gemodereerd door Lan Vu, oprichter & CEO van BEAUTYSTREAMS, en gaat over de open innovatiestrategie van L\’Oreal om haar groene wetenschappen en duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

"We zijn verheugd om deze fireside chat te presenteren als onderdeel van Suppliers\’ Day," zei Stacey House, voorzitter, NYSCC. "Mohamed\’s indrukwekkende carriere in de cosmetische wetenschap en nu zijn rol in het leiden van de open innovatieactiviteiten van L\’Oreal in Noord-Amerika zullen inspirerend en boeiend zijn voor de deelnemers aan de Suppliers\’ Day."

Kanji begon zijn carriere bij Revlon USA als chemicus voordat hij in 1993 bij L\’Oreal USA in dienst trad als Senior Chemist op de afdeling Research and Development. Bij L\’Oreal ontwikkelde hij mascara en lijntjes voor het merk Maybelline en klom hij geleidelijk op in de rangen.

In 2008 werd Kanji Vice President of R & D Makeup Laboratories voor Maybelline, waar hij de wereldwijde ontwikkelingsinspanningen leidde en samen met zijn team verschillende succesvolle producten lanceerde, waaronder de Dream Matte Mousse Foundation, Color Sensational Lip Color, ESSIE nail color en de Colossal Mascara. Hij was ook betrokken bij de oprichting van het R & I-centrum in India.

In 2013 werd hij gepromoveerd tot Senior Vice President, Research & Innovation voor L\’Oreal USA, waar hij de leiding had over de laboratoria voor preontwikkeling en ontwikkeling, de afdeling Evaluatie, Micro Analytical Labs, en alle activiteiten van het in NJ gevestigde R & I-centrum in de VS, Canada en Spaans Amerika.

Kanji\’s huidige rol is Chief Open Innovation and Operational Excellence Officer, waar hij verantwoordelijk is voor Open Innovation Activities & kritische gebieden, waaronder Scouting, Transformatie en Strategische Allianties. Voor Operational Excellence beheert hij functies als Analytical, Quality, IT, Facilities en EHS, en houdt hij toezicht op de ontwikkeling van L\’Oreal\’s nieuwe Research & Innovation hub voor Noord-Amerika.

Suppliers\’ Day, 2-3 mei, is het paradepaardje van de NYSCC en trekt deelnemers aan die werkzaam zijn in O&O en productontwikkeling voor de grootste merkfabrikanten in schoonheid en persoonlijke verzorging, maar ook voor opkomende onafhankelijke bedrijven. Aanvullende educatieve programma\’s die dit jaar worden aangeboden gaan over microbioom, haarverzorging en wellness, biotechnologieen, geur, modernisering van cosmetische regelgeving, natuurlijke ingredienten, de Chinese schoonheidsmarkt, innovaties van exposanten, hot topics, samen met "Truth in Beauty: Sci-Comm Influencers Panel", "Digital Age of Beauty", "Discover Sustainability", "World of Chemistry" en "Indie 360". De Future Chemists Workshop, Mentorship Mixer en een Career Development Day worden gehouden ter ondersteuning van jonge professionals in de industrie. De NYSCC Industry Awards Night vindt plaats op 2 mei in Second Floor NYC en omvat de bekendmaking van de finalisten van de CEW Supplier\’s Beauty Creators Award.

Voor meer informatie over de NYSCC Suppliers\’ Day, het toonaangevende Noord-Amerikaanse evenement voor de ontwikkeling van producten voor schoonheid en persoonlijke verzorging, en om aanwezig te zijn, ga naar: https://nyscc.org/suppliers-day/.

Over New York Society of Cosmetic Chemists (NYSCC)

De New York Society of Cosmetic Chemists zet zich in voor de bevordering van de cosmetische wetenschap en streeft ernaar wetenschappelijke informatie te vergroten en te verspreiden via bijeenkomsten en publicaties. Door onderzoek in de cosmetische wetenschap en industrie te bevorderen en door hoge ethische, professionele en educatieve normen te stellen, bereiken we ons doel om de kwalificaties van cosmetische wetenschappers te verbeteren. Het is onze missie om de belangen en de erkenning van cosmetische wetenschappers te bevorderen en tegelijkertijd het vertrouwen van het publiek in de cosmetica- en toiletartikelenindustrie te behouden. De NYSCC Suppliers\’ Day in New York City is het belangrijkste Noord-Amerikaanse evenement voor schoonheidsingredienten, formules en innovaties op het gebied van levering. Ga voor meer informatie naar: www.nyscc.org. Kom in contact met NYSCC op Twitter en Facebook op @NYSCC en Instagram: @NYSCCMAIN

Editor\’s Note : Voor het aanvragen van een persbadge voor Suppliers\’ Day neem contact op met Annie Scully: [email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire