header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NYSCC Leveranciersdag-Onderwijs & Innovatie voorop bij toonaangevende ingredienten & Formuleringsevenement

Apr 28, 2023 3:29 PM ET

Reimagining Renewal & Wellness at Beauty & Personal Care Trade Show and Conference, 2-3 mei, in het Javits Center in New York City

(New York, New York, april 2023) -De New York Society of Cosmetic Chemists (NYSCC) kondigt haar educatieve programma aan voor de Suppliers\’ Day, die plaatsvindt op 2-3 mei in het Jacob Javits Convention Center in New York City. Als het belangrijkste evenement voor ingredienten en formuleringen in Noord-Amerika biedt de Suppliers\’ Day de nieuwste trends, wetenschappelijke bevindingen, wereldwijde ingredienten, grondstoffen en oplossingen die de ontwikkeling van schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten stimuleren en versnellen.

Curated by the NYSCC Scientific Committee, along with support from media and industry association partners, Suppliers\’ Day will offer close to 100 hours of educational programming on the topics that are most pressing to those involved in formulations, sourcing, and marketing beauty and personal care products including:

-Fireside Chat over groene wetenschappen, duurzaamheid en meer met een toonaangevende wereldwijde schoonheidsproducent.

-Technical courses spearheaded by the NYSCC Scientific Advisory Committee that take deep dives into : Hair & Scalp Renewal & Wellness en Biotechnology in Beauty & Personal Care

-Digital Age of Beauty gericht op belangrijke strategieen, digitale tools en innovatieve technologieen die van invloed zijn op productontwikkeling en snelheid naar de markt Inclusief AI en blockchain.

-Microbiome: Inside Out Beauty , met deskundige perspectieven en uniek inzicht in microbiome gezondheid van top tot teen inclusief orale en vaginale innovaties.

– PCPC samen met het IKW van de EU presenteren: Reimagining, Renewal, & Wellness: Modernizing Cosmetics Regulations.

INDIE 360 met aandacht voor alle aspecten van het lanceren en onderhouden van een merk en met een panel van oprichters die hun verhalen delen, inclusief de uitdagingen, kansen en reizen naar succes.

-Two lunch and learns sponsored by industry partners covering Natural Ingredients, More Tech and Science Needed: A Discussion with the Experts and " Catching China\’s Beauty Trends."

-Fragrance: The Invisible Art keert ook terug op de Leveranciersdag en brengt deskundige perspectieven samen van de essentiele spelers bij het creeren van de "onzichtbare kunst".

-Populaire programma tracks, open voor alle aanwezigen, zullen zich richten op groene kwesties en het verminderen van afval met Discover Sustainability , wereldwijde sourcing en marketing trends van World of Chemistry ; IBA\’s Regulatory & Compliance Update ; Innovations from the Exhibit Floor ; en " Hot Topics " met bliksemsessies over mondverzorging, DE & I, kleur, beinvloeders, legal watch outs, en duurzame verpakkingen.

-Voor het eerst zal er een Influencer Chemist Panel zijn: TRUTH IN BEAUTY met The Eco Well, Chemist Confessions, NYSCC\’s Influencer, Javon Ford en meer.

-Pre-event SCC CEP Course on Formulating Natural Oils and Butters for the Cosmetics Industry: Technical Background and Best Practices and Introduction to Sensory Characterization of Cosmetic Emulsions.

"Het thema, Reimagining Renewal & Wellness, zal duidelijk zijn tijdens de hele leveranciersdag door zich te richten op alle elementen die vernieuwing bevorderen en zal een licht schijnen op duurzame schoonheid," zei Stacey House, voorzitter, NYSCC. "Het evenement zal een brug slaan naar hoe welzijn en milieubewustzijn alle gebieden van de industrie raakt en van invloed is op nieuwe productontwikkeling en zakelijk succes."

Bij het voortzetten van zijn missie om de beroepsbevolking van de toekomst en studenten te onderwijzen en erbij te betrekken, zal Suppliers\’ Day ook de populaire Future Chemists Workshop organiseren en een Mentor Lunch Mixer en Career Development Session houden.

De finalisten van de CEW Supplier\’s Beauty Creators Award for Ingredients & Formulation zullen worden onthuld tijdens de NYSCC Industry Awards Night viering op 2 meind op Second Floor NYC.

De uitgebreide beursvloer telt meer dan 500 wereldwijde exposanten die nieuwe ingredienten, formules, verwerking, geavanceerde wetenschappelijke testapparatuur en meer presenteren. Dynamische gebieden op de beursvloer zorgen voor een verbeterde educatieve en wellness-ervaring, waaronder de nieuwe Braziliaanse en Peru Paviljoens, Re-Charge Station, Main Stage, Presentation Theater, Influencers Lounge, Future Chemists Workshop, University Row, Technical Poster Presentations Showcase, en een Indie Paviljoen met 16 gejureerde merken.

Suppliers\’ Day is het paradepaardje van de NYSCC en trekt deelnemers aan die werkzaam zijn in R&D en productontwikkeling voor de grootste merkfabrikanten in schoonheid en persoonlijke verzorging, maar ook voor opkomende onafhankelijke bedrijven. Om u in te schrijven en voor meer informatie over de NYSCC Suppliers\’ Day gaat u naar: https://nyscc.org/suppliers-day/.

Over de New York Society of Cosmetic Chemists (NYSCC)

De New York Society of Cosmetic Chemists zet zich in voor de bevordering van de cosmetische wetenschap en streeft ernaar wetenschappelijke informatie te vergroten en te verspreiden door middel van bijeenkomsten en publicaties. Door onderzoek in de cosmetische wetenschap en industrie te bevorderen en door hoge ethische, professionele en educatieve normen te stellen, bereiken we ons doel om de kwalificaties van cosmetische wetenschappers te verbeteren. Het is onze missie om de belangen en de erkenning van cosmetische wetenschappers te bevorderen en tegelijkertijd het vertrouwen van het publiek in de cosmetica- en toiletartikelenindustrie te behouden. De NYSCC Suppliers\’ Day in New York City, is het toonaangevende Noord-Amerikaanse evenement voor schoonheidsingredienten, formuleringen en innovaties op het gebied van levering.Ga voor meer informatie naar: www.nyscc.org, Connect met NYSCC op Twitter en Facebook op @NYSCC en Instagram: @NYSCCMAIN


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire